A két BenQ monitor ára nincs elírva? 
Close the World ..... Open the Next!
(#1) Komplikato

A két BenQ monitor ára nincs elírva? 
Azok tényleg olcsóak. Pár hete a kis 19"-os BenQ-t vettük 28 ezerért. DVI is van rajta, LED-es háttérvilágítás, keveset fogyaszt, TN-hez képest jó képe van. Kinézetre teljesen egyforma a mostani 24"-ossal.
sálálé

Az Asus nagyon csili vili high tech design cucc, de ahhoz olyan bútor is kéne, amire az ember ráteszi.. 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
Valaki aki jártas a témában: Otthonra is elérhető árú értelmes (xVA, IPS) panellel szerelt 24 monitort mi a rákért nem gyárt senki? Nem fejlesztik a technológiát? Nem éri meg? Vagy csak mesterségesen felosztják a piacot ezzel a húzással?
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

Én is azt néztem. 
Mondom magamban, a Benq a legszebb, ráadásul még a legolcsóbb is. 
De ha elírás történt, akkor is az marad a legszebb. 
On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.

Senki nem fizeti meg, vagy nagyon kevesen, még lakberendezőnek is mikor megmondtam az arát azt mondta hogy "ott egye meg a fene, jó a TN is" pedig jól keres és nála fontosak a színek, ha nincs rá kereslet minek gyártsanak.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Még mindig a szokásos Tn+film panel.Szomorú vagyok,hogy szinte senki nem csinál jobb panelekkel monitort,az elérhetö árú kategóriában
És akkó most a Philips 240B1CS az nem win7 ready? 
Érdekes hogy XP felülettel reklámozzák, főleg hogy mostmár kezdik visszahívni a harcból.
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

Érdekes hogy most került a hirbe a Benq G2420HDB monitor.Nekem lassan fél éve megvan.A HD és a HDB közül az utobbit választottam, mert csak a HDMI csatlakozo hiánya a külömbség.Nameg persze az ár volt a mérvadó.De alapjában véve nem bántam meg a vásárlást.Bár most cirka 5ezer-rel ólcsobban meglehet venni mint tavaly novemberben.

a philips jól néz ki és végre 16:10-es. mostanában mindenki 16:9-et gyárt :S
Kinézetre egyik sem tetszik nagyon, az meg pláne összeesküvés, hogy megint csak TN van. Gyártanak még más panellal is monitort, vagy az már szinte legenda?
[ Szerkesztve ]
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Nincs elírva a 2 BenQ ára, igaz persze kicsit magasabb a hazai ár, mintha simán átváltanád az eurót. A G2420HDB 45ezer, a G2420HDBL pedig 50ezer körül alakul.

Hmmmm, az Asus nagyon kéne 
"Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog."

en is most vettem ilyen BenQ-t, grafikat csinalok rajta, es maximalisan megvagyok vele elegedve, elcso es jo, elotte LG volt 22 collos de be mondta az unalmast, ez nagyobb es a kep is jobb rajta,nagyon szeretem, es jol is nezz ki...
-=The digital artist of the darkside=-
A technologia fejlodik rendesen, TV-kben csak VA meg IPS van, gondolom a gyartosorok meg a gyartasi kapacitas adottsagai miatt nyomjak monitorokba a TN-t.
A Philips meg eleg bator, hogy elsuti a TN-es monitort plusz pivot kombinaciot 
[ Szerkesztve ]
Falsus in uno, falsus in omnibus.

Egyébként ez tényleg vicc...3,5 éve mikor vettem a samsung 971p spva-somat, akkor úgy nézett ki, hogy elindulnak hódító útjukra a pva ips vonal gyors módosulatai... ehelyett ma egy sips vagy spva monitor duplaannyiba kerül mint akkor és totális tn uralom lett a kommersz szegmensben. Én pl szívesen lecseréném a monitorom egy 23"-24"-osra, de mivel tökéletes jelenleg is, és emberi árban nincs se spva se sips egyszerűen marad. Ezzel szemben meg egy full hd ips tv meg annyiba kerül lassan mint egy fullhd tn+film monitor, míg a tv ráadásul dugig van egy csomó szolgáltatással a monintorhoz képest. Nekem furcsa csak ez?
"ehelyett ma egy sips vagy spva monitor duplaannyiba kerül mint akkor"
Akkor lehetett 36k-ert 22"-es IPS monitorit kapni? 

Nem mellesleg, ha jól tippelem, akkor pont ez a Philips nem TN+film paneles. (sajna az ára is magasabb)
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.
Nem az ilyen Splendid akármi technológiával kellene a képet javítani, hanem mint sokan szeretnék a panel lecserélésével. Mert sokra megy az ember a feljavított képpel, hogy ha "rossz" az amin megjelenik... 
Btw. a BenQ simán jó vétel. 
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

Nem csak neked. Én is szeretném lecserélni a 20"-os Philips-emet egy nagyobbra, de esélytelennek tűnik. Emberi áron nincs normális 24-es. Akkor már tényleg inkább tv, mert nem sokkal drágább, ellenben sokkal nagyobb + több extra van benne.
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

"A LED-es változat 150 eurós árához képest az egyszerűbb modellért csak 143 eurót kérnek." Ejha 7 euróval olcsóbb 
Dura lex, sed lex...

72.000 ért van ma 22" os sips vagy spva monitor monsjuk samu? vagy nem értem a kérdést. Mennyi a legolcsóbb spva samu most újonnan? ... de ne cpva legyen...
[ Szerkesztve ]

A TN panelek lassan kizárólagossága nekem is szúrja a szemem. Pedig már nagyon rég szeretnék a 19-es Samu CRT-nél egy nagyobbat, de ha a képe még mindig szupi, az xPVA, IPS meg horror árban van, inkább a Full HD-s TV-k felé kacsingatnék. Csak azok meg már túl nagyok moncsinak 40-50cm-ről. 
CoVboy Forever!

Az Asus nagyon szépre sikerült! 
Üdv: Zoli
72k a Dell 2209WA, 16:10, 22", eIPS (mostanában monitoroknál az IPS a trendi, nem a VA).

Nem akar valaki egy BenQ-val meglepni, szülinapomra?
----- WWW.FINDWEBCAM.INFO ----- ---- http://oranumastrologyonline.com ----

"TV-kben csak VA meg IPS van"
Ez persze nem igaz, nézd csak meg az olcsó készülékek nagyobbik felének, meg sok leértékelt TV-nek a betekintési szögeit (már ha kimerik írni) és csodálkozz! 
"Ez persze nem igaz"
Oké, a 32" alatti kategóriában (pár kivételtől eltekintve) szinte csak TN van (és ezekről hajlamos vagyok elfeledkezni
) - viszont a normális méretűekbe (32" és fölötte) tényleg nincsen TN, egyáltalán.
Ja TN panel még így 17-20 col környékén simám jó, 22-nél már rezeg a léc, afelett meg már eléggé erőltetett. Pláne 40-50cm-ről. 
Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

Igen, pont ahogy mondod. Csak ugye egy 19-es monitort nem cserélnék 20-ra, de még 22-re se szívesen, mert a 16:9 esetleg 16:10-es aránynál kb. ugyanolyan magas, csak szélesebb picit, mint a 4:3-as. 24-esben meg ugye már nem mindegy... 
CoVboy Forever!