Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • donceleger8

    őstag

    válasz Vasinger! #24452 üzenetére

    Nekem a kamera a legkellemesebb csalódás, én kevesebbet vártam tőle, lévén "csak" egy mobil, több mint fél használat után viszont már nem csak egy mobil! Lehet tényleg volt valami tiéddel, én viszont pár hét után megváltam a kompakt gépemtől, mivel feleslegesség vált! És ha már így rákérdeztél nem csak a használt mezőnyben 60k-ig nincs nála jobb, de a jelenlegi kínálatban újakat is beleértve sincs jobb nála!
    Majd a PureView, de az még odébb van!

    1. Ahogy már írták, lejátszási lista! Legegyszerűbb a Suittal. Összekötöd USB-vel, megnyitod a Suitot, zene, csinálsz egy lejátszási listát és olyan zenéket pakolsz bele, amilyeneket csak akarsz! Én amúgy albumoknál is így szoktam csinálni, aztán felmásolod a telóra. Ott meg zenelejátszó, lejátszási lista és már folyamatosan nyomja is a zenéket!

    2. Megizzasztani nekem nem sikerült. A FB kliens nem a legjobb, legalább is a gyári, én nem is használom, ott az fmobi. Az enyémen elindítottam egy HD játékot, egy hd filmet, ment a zenelejátszó a háttérben és még neteztem is. Nem akadt, tette a dolgát. Nekem ez megfelel, ráadásul a hw-t figyelembe véve nem rossz, amikor manapság már a 4mag a menő!

    3. A telepítés nálam nem lassú! Leglassabban az Asphalt 6 HD játékot telepítette, az kb 4 perc volt, de meg is értem, 400 megás a játék. Számítógépen ennél jóval hosszabb ideig is települnek a játékok. Amiket meg eddig telepítettem, kisebb-nagyobb programok, nincs egy perc se és fent van.

    4. Hát igen, csak a FAT32 támogatott. Én pl mkv-t is játszottam le vele USB-ről, problémamentesen.

    Összességében én úgy gondolom, hogy egy hibás példányhoz volt "szerencséd"
    Lehet nem véletlen, hogy meg akartak tőle válni. Mindenesetre ebből messze menő következtetést ne vonj le! Van itt egy fotós topic, több N8-al készült kép található benne, ott láthatod a minőséget.

    Ja, és persze érdemes Taylor valamely rendszerével használni a telót, nekem most a V7 bejön. Gyorsabb mint a gyári.

    Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!

Új hozzászólás Aktív témák