Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Burki

    aktív tag

    Sziasztok!

    Nem találtam közvetlen kontaktot a Microsoft honlapján, így jobb ötlet híján a Microsoft Lumia Hungary facebook oldalán írtam üzenetet nekik. A választ megosztom veletek, gondolom ez elég hiteles forrásnak számít, hátha másnak is hasznára válik:

    Ilyen esetekben az a szabály, hogy a cserélt készülék követi az eredeti készülék garanciaidejét, de a cserélt készülék garanciaideje semmiképpen sem lehet kevesebb mint 1 év. Tehát, ha a régi készülék jótállási idejéből több mint 1 év van hátra (pl. 1 év és 2 hónap), akkor a cserélt készülék is több mint 1 évvel fog rendelkezni (a példa esetében 1 év és 2 hónappal). Ha régi készülék hátramaradó jótállási ideje kevesebb mint 1 év, akkor a cserélt készülék 1 év jótállással fog rendelkezni.

    Mivel a csere tényét felvezetik az eredeti garanciajegyre, az elegendő, ahhoz, hogy bizonyítani lehessen a csere dátumát és onnantól számítani a cserélt készülék jótállási idejét. Emiatt nincs szükség új garanciajegy kiadására sem.

    Üdvözlettel:
    A Microsoft Lumia csapata

    Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300

Új hozzászólás Aktív témák