Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MR007RM

    addikt

    válasz SpongyaBob #2322 üzenetére

    Jó az én esetemben nem csak a gyorsaságról szól a kérdés. Szép, látványos, és alkalmazások terén sem kell szégyenkeznie hisz elvileg sokmindent futtat. Egy kollégám mondta hogy linux alapú, mint az..... :) , de gyorsabb, mert nincs az a virtuális fordítoprogram. Na mindegy ehhez nem értek, de a programozó barátom most nagyon ráizgult pont a sebesség és alacsony erőforrás igénye okán, akar is egy N9-et. Multithreading plusz alacsony fogyasztás stb.......Majd lassacskán kiderül ezekből mi igaz és szeretni fogják-e az emberek, lesz-e rá érdeklődés. :)

    Én is keresgélek gondolatban egy új telefonra, mert elérkezett az ideje. Az sem kizárt hogy legközelebb valamikor egy WP mellett kötök ki, de jelenleg még nem elég vonzó nekem úgy cappak. Azért figyelem hogyan alakulnak a dolgok és szúrkolok minél ütősebb számomra tetsző, vonzó ajánlatok szülessenek.

    [ Szerkesztve ]

    MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón

Új hozzászólás Aktív témák