Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) KaiotEch

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes egy darab :C

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#2) Kiki18

Kiki18
(senior tag)

Gyönyörű.És nagyon jól megoldotta.De szebb lett volna fekete-zöld színekben. :C

B. Krisztián | Ha az élet ellen fordulsz,és sikerrel jársz,több leszel,mint Isten ( 06302480428 )

(#3) Jim-Y

Jim-Y
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát ez nem semmi, azért érdekelne, hogy miért kellettek bele ilyen brutál komponensek...

(#4) barack1997 válasza Kiki18 (#2) üzenetére

barack1997
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerintem is gyönyörű :D

Szerk.: a tulaj sokat ölhetettt bele, de biztos nagyon kotődik a vashoz

[ Szerkesztve ]

Üdv Barack. 2 Informatikus beszélget. Nincs kölcsön egy 1000-esed ? De van, adok 1024-et, hogy kerek legyen :D//Steam nick: ruszkii97//Origin nick: Barack_HUN

(#5) lajtika válasza barack1997 (#4) üzenetére

lajtika
(tag)

Szép munka. Brutál hardver, és k...a sok pénz!

0630/353-03-29

(#6) blackrulz válasza Jim-Y (#3) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

mert miért ne alapon. toppos gépet akart építeni, sikerült is. ebben a kategóriában nem szempont hogy mire használod... főleg hogy gondolom a vas jelentős részét kapta mert a szponzorok a moddingot elég rendesen támogatják. lásd csak a dirt 3 modot itthon, de egy ennél gyengébb végeredménye is gyakran találsz kilóméteres szponzor felsorolásokat bit-tech en.

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#7) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon szép lett!

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#8) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez már valami. Jó nagy darab.

Jó ez a fekete-vörös.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#9) XtremLor

XtremLor
(senior tag)

Igényes munka, modding a javából! :K

"Legen...Wait for it...Dary"

(#10) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szépen megcsinálták. :K

(#11) bencee1996

bencee1996
(újonc)

Tényleg szép munka, de nekem még mindig ez a kedvencem :U
[link]

(#12) Apika

Apika
(PH! addikt)

Ez nagyon jó lett! :C

(#13) HANDO88

HANDO88
(fanatikus tag)

Huh,nem semmi.Biztos munka is volt vele bőven.De a végeredmény magáért beszél. :C :C

Szerintem legtöbbet a ph-s tagok költöznek mert mindenki akkor hagyja el a gari papírt.

(#14) BobChemistry

BobChemistry
(őstag)

Nem vagyok modder fan, de ez gyönyörű!

Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.

(#15) enginev3.0 válasza Kiki18 (#2) üzenetére

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem így szebb :U
de úgy se vágnám földhöz

Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // ‎"Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

(#16) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez biztos, hogy egy darab 1200es táppal üzemel?
Chavez kollégának a 4xGTX480nál még egy 750es mellé volt kötve... és ott csak single procis a masina... :U

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#17) F34R

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szép szép :DDD

hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

(#18) Recon666 válasza Laraxior (#16) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1200-es mellé 750-es? Ha igen az teljesen felesleges volt, elég az 1200-es, már ha nem tuningolt keményen.

[ Szerkesztve ]

(#19) waithEard

waithEard
(senior tag)
LOGOUT blog

Jól átgondolt mod, az biztos, semmi felesleges flanc. Ilyenkor az a legnehezebb, hogy ne vigye túlzásba az ember...nehogy giccsparádé legyen a végeredmény :)

Isten Hozott! (Az ördög visz el...)

(#20) Kiki18 válasza enginev3.0 (#15) üzenetére

Kiki18
(senior tag)

Naugye :DDD

B. Krisztián | Ha az élet ellen fordulsz,és sikerrel jársz,több leszel,mint Isten ( 06302480428 )

(#21) zolee5016

zolee5016
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Na ezen elv alapján toldottam bele a strike x-embe csak én lefele terjeszkedtem.Hát az enyém nem sikerült ilyen profin de megteszi.Egyik irányba sem egyszerű terjeszkedni.

[ Szerkesztve ]

Strike-x sli-mod::Logout

(#22) F34R

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

da azért elvetemült vesz 2 ilyet ~ 120k és abből az egyiket szétflexeli ( a maradék jó lesz kutyabódénak ) ehhez kicsit betegnek és gazdagnak kell lenni.

~ 4x 244 w +2x 95 w tényleg elég szűkösen jön ki

[ Szerkesztve ]

hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

(#23) BlueDeath

BlueDeath
(fanatikus tag)

" Moddingolj " :O :W

Keresek SILICON GRAPHICS octane-hoz vpro grafikus rendszert.

(#24) Hulk24

Hulk24
(senior tag)

:Y :Y Szép munka! Grat. Neki! Bika cuccok vannak benne!

A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

(#25) Amacs válasza F34R (#22) üzenetére

Amacs
(tag)

Szerintem a maradék se fog kárba veszni, bár lehet, hogy tévedek. Mindenesetre tény, hogy pénzes dolog.

(#26) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Igényes munka.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#27) Daert

Daert
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tudom miért,de nekem az előlapi ventivezérlők jönnek be nagyon.Ütős a vörös ledekkel. :D

http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Daert&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#28) nicu71

nicu71
(senior tag)

ááá de brutális! :C

"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

(#29) tvse1995 válasza nicu71 (#28) üzenetére

tvse1995
(fanatikus tag)

Szép-szép de nekem egy kicsit sok. :U
Személyes kedvenc: [link]
Bár ez már nem is modding mert nem átalakít hanem épít.

(#30) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Én pár aprósággal még húznám a dolgot.
Pl a VGA betápkábelét gyorskötöző helyett kábelharisnyáztam volna. Egy nagy vastag az összes egyben, onnan eggyel kevesebb megint egy köteg, és így tovább. A gyorskötöző műanyag zárja megtöri a vonalakat.

Le a kalappal! :R

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#31) Chepany

Chepany
(fanatikus tag)

Akár egy szép nőőő...!!! :Y

Az igazi játék-klasszikusok a 90-es években születtek!

(#32) zed1983

zed1983
(őstag)

Nagyon szép lett! :R

(#33) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Az egyik legszebb zsiráf. :)

(#34) .mf válasza waithEard (#19) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

"Jól átgondolt mod, az biztos, semmi felesleges flanc. Ilyenkor az a legnehezebb, hogy ne vigye túlzásba az ember..."

Más szempontból viszont erősen túlzásba van víve, ld. 480-as az alaplapnak és RAMoknak? Abszolút túlzás, azt az egészet röhögve elvitte volna egyetlen 120-as.

Szép, derék munka, de ennyi pénzt rászánva én már inkább eleve egy vízhűtésre tervezett MM házzal kezdtem volna.

(#35) bmollszeptim

bmollszeptim
(fanatikus tag)

gyönyörű :K

üdv.

(#36) Pug válasza Recon666 (#18) üzenetére

Pug
(őstag)

4db 480-assal egyedül meg lehet kajáltatni 1200W-t ;)... és még feszemelés sem kell hozzá :K

[ Szerkesztve ]

"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman

(#37) Recon666 válasza Pug (#36) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha simán játékra használod alapon akkor nem, 250w a max tdp-je, ezt játékban nem fogja elérni és az első kártyáról beszélünk, ami a legjobban van kihasználva, a 4-ik szinte csak dísznek van, szóval az nem sok mindent eszik a 3-ik kártyával egyetemben. Legrosszabb esetben is játék alatt 250w+3x200w + a proci.

[ Szerkesztve ]

(#38) Pug válasza Recon666 (#37) üzenetére

Pug
(őstag)

3 monitoron 3D mellett 820-as coreclock-kal, kétlem :U

Szerk:
Akárhogy lehet csűrni-csavarni, 480GTX Quad SLI mellé a 1200-es táp sovány :B

[ Szerkesztve ]

"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman

(#39) Recon666 válasza Pug (#38) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Alapórajelről volt szó, tuning nélkül. De a menyit fogyaszt gépem topicba részletesen megmondják. Az én gépemre mondtak max 500w-ot, ha max órajeleken megy a 2db 470 (1087mv), és a proci is.(1,4v)

[ Szerkesztve ]

(#40) Pug válasza Recon666 (#39) üzenetére

Pug
(őstag)

Én meg egy darab 480-sal és egy Phenom II 955-sel kitekertem 430 wattot :B
De felesleges ezen vitázni, kérdezd meg Chavezt miért is kellett még az a 750-es :K

[ Szerkesztve ]

(#41) DEJVID válasza macilaci78 (#30) üzenetére

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

Harisnyázva van az, ráadásul így sokkal szebb, mit amiről te beszélsz.

Én vagyok a PH! királya.

(#42) Recon666 válasza Pug (#40) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem mindegy milyen tápról beszélünk a cikkben egy Corsair AX1200w táp van 80+ gold minősítéssel, és gondolom nem csak azért volt benne, hogy a helyet foglalja. Az a 430w ha mérve volt gondolom beleszámoltad a táp hatékonyságát, nem annyit fogyaszt amennyit te konnektorból műszerrel mérsz, abból lejön a hatékonyság.

[ Szerkesztve ]

(#43) Pug válasza Recon666 (#42) üzenetére

Pug
(őstag)

Beleszámoltam, ez már a levont veszteség melleti érték (ennyit értek azért hozzá :DDD ) és VX550-es volt esetemben, tuning persze volt szépen, de a 480-as alapfeszen (800mhz, 1035mV), Mondjuk ha kicsit körülnézel akár a 480-as topicban, akkor nem fogsz ezen az értéken meglepődni ;)

(#44) MZperX75

MZperX75
(őstag)

Én az ilyen karácsonyfát nem szeretem!
Diszkrét házikókat jobban kedvelem.Nekem ne villogjon egész nap,mert meghülyülök,a legjobb,hogy ha a ház nem is látszik,innentől,meg bárhogy is kinézhet.

De attól függően jól néz ki! :C grat!

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#45) jones965

jones965
(MODDER)
LOGOUT blog

Én csak azt nem értem, hogy egy ilyen bemutató miért mindig ilyen szűkre szabott írású?
Ebből kifolyólag lehetett volna utaló link a forrásra, hogy akit érdekel a téma az utána tudjon olvasni.
Ebben a formában nehéz lesz a modding népszerűségét növelni hazánkban. Tessék kicsit bővebben leírni a szóban forgó cikk tárgyát, ha már címoldalas írás.

Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!

(#46) XtremLor válasza jones965 (#45) üzenetére

XtremLor
(senior tag)

[link] rajtam nem múlik, itt a link :P :K

(#47) jones965 válasza XtremLor (#46) üzenetére

jones965
(MODDER)
LOGOUT blog

Szerinted én nem tudom, hogy honnan van? ;]

Amennyiben ismernél, akkor nem nyújtogatnád smiley által a nyelvedet.

Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!

(#48) kornel76 válasza jones965 (#47) üzenetére

kornel76
(tag)

Ha jól tévedek az egyik műved neked is szerepel ott. Ami nem mellesleg jobban is tetszik mint ez, bár a vörös fekete színt naon szeretem.

By RT06 - az semmi, vannak akik a hivatalos support helyett egy magyar forumra irjak le a velt bugokat, problemakat -Diablo3 forum

(#49) XtremLor válasza jones965 (#47) üzenetére

XtremLor
(senior tag)

Gondoltam hogy ismered mivel felhívtad a figyelmet rá, hogy nem ártott volna megemlíteni, mivel nem tetted meg besegítettem:)
Valóban nem ismerlek, innentől kezdve nem tudok nyilatkozni. :DDD
Mivel fentebb írta az egyik kolléga megtekintettem az általad készített házakat, szép munka.

(#50) Simon02

Simon02
(tag)
LOGOUT blog

Brutálisan jól néz ki, na és azért teljesítményben se piskóta :C

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Simon02

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.