Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) divergens

divergens
(tag)
LOGOUT blog

Nekem nagyon tetszetős ez ház, konszolidált nem csilivili, belső kialakítása is jónak tűnik..Remélem hazai ára is konszolidált lesz..

[ Szerkesztve ]

quake III arena

(#2) syn7h37ic

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Erről a névről csak ez jut szembe:

SPARTAAAAA :DDD

(#3) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Olcsó kategóriában nem szerencsés, hogy alulra teszik a tápot s nem fordítják fejjel lefele az alaplapot, ugyanis kevés olcsó, minőségi tápnak van elég hosszú csatlakozókötege, így nehézkes lesz a kábelrendezés, főleg a feszített ATX és ATX12V csatlakozó miatt. Különben nem tűnik rossznak.

syn7h37ic:

[ Szerkesztve ]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#4) Eagle16

Eagle16
(PH! addikt)

Szép. Lehetne ezüst színben is.

Csavarmentes kialakítás már nem jár hozzá 60 dollárért?

[ Szerkesztve ]

---

(#5) bambano válasza Eagle16 (#4) üzenetére

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

meg vinyó rezgéscsillapítás. vagy eltévesztettem a kategóriát?

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#6) Eagle16 válasza bambano (#5) üzenetére

Eagle16
(PH! addikt)

Jah, bocs. Ennél olcsóbb házakban sem felejtik ki ezt az opciót...

Itt egy review is: [link]

[ Szerkesztve ]

---

(#7) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

szép, csak pici. illetve akkor jó, ha maximum 2 vinyó van benne. ha több, és beraksz egy 8800GTX hosszúságú kártyát, meghal a légáramlat :( ez a bajom a midi tornyok többségével, és valszeg emiatt le Bravo sorozatú Chieftec a köv házam.

lehet, h anyum mostani noname házas gépét viszont átrakom egy ilyenbe :)

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#8) shtml

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Tetszik ez a ház. Azért is, mert a 3 1/2 collos rekeszekben is akkora a távolság a meghajtóhelyek között, mint az 5 1/4 collosaknál, vagyis jobban szellőznek a winchesterek. Külön tetszik, hogy elöl két darab 12 centis ventilátor számára is van rögzítőhely. Az én kedvenc Sharkoon Rebel 9 házamban csak egy van. Igaz, a Rebel előlapján 4 USB csatlakozó van és sokkal praktikusabban elhelyezve, mint ezen a házon.

Az viszont nem tetszik, hogy az ODD-ket csak a felső 3 rekeszbe lehet tenni, ebből a szempontból jobb a Sharkoon elrendezése, amely 9 darab 5 1/4 collos helyet tartalmaz. Ráadásul egy 5 1/4 collos rekeszben sokkal könnyebb megoldani a winchester rezgéscsillapítását, hiszen egy 3 1/2 rekeszben nincs hely gumibakoknak, felfüggesztő szalagoknak vagy hasonlóknak.

Edit: Pl. ilyen felfüggesztésre gondolok, bár ez kicsit gány kinézetű.

[ Szerkesztve ]

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#9) Thomas1

Thomas1
(PH! addikt)

Tetszik nekem is ez a ház, az ára is elfogadható.
Az alsó tápelhelyezés tényleg nem túl szerencsés, pl. az én Delta tápomnak is elég rövid az ATX csatlakozója, esély sem lenne rá, hogy elérjen az alaplap felső harmadáig. :(

Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

(#10) akosf

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagy. Nem kell.

(#11) Frigo válasza anulu (#7) üzenetére

Frigo
(őstag)

Hát azért még vess egy pillantást a Twelve Hundred-re is ,mert lehet meggondolod magad :
[link]

;)

[ Szerkesztve ]

(#12) bambano válasza Eagle16 (#6) üzenetére

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ha jól látom, az egy cooler master elite, abban sincs rezgéscsillapítás. Legalábbis én nem találtam benne olyat.

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#13) Eagle16 válasza bambano (#12) üzenetére

Eagle16
(PH! addikt)

A csavarmentes rögzítésre hoztam fel példaként, nem a rezgéscsillapításra.

Amúgy tényleg tetszik a ház, csakhát gondolom nem lesz ezüst színben :(

---

(#14) orbano

orbano
(PH! félisten)

hát... kissé tényleg spártai :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#15) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Ennyiért jobbat nem is kívánhatna az ember. :K

All Black...

(#16) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ennyi pénzért nekem bejön
igaz max "pici gémer" ház lehet a 900 mellett (ebbe nem dukál a 8800gts/gtx csak a 9600 :) )

True Success is Blonde

(#17) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

nagyon tetszik, szép design (csak a nem bujtatott usb\audijó cumok csúnyácskák) és az ár is rendben van! :R

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#18) Macilaci457

Macilaci457
(őstag)
LOGOUT blog

még egy doboz? :DDD

(#19) norbi1992

norbi1992
(tag)
LOGOUT blog

60 dollár?? :Y :Y hát remélem itthon se lesz sok

(#20) einstein

einstein
(senior tag)

Mi ebben a 'Gaming' ?

MOD: Különben én csakis ilyen visszafogott dizájnú házat vennék. A mostani is ilyen Antec NSK6000

[ Szerkesztve ]

Ez az üzenet kizárólag újrahasznosított elektronokból készült!

(#21) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Nagyon tetszik. Mivel megint vissza akarok térni a desktop megoldásokhoz, ez pont jól jön.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#22) CséZé

CséZé
(őstag)
LOGOUT blog

Nem értem, amelyik házak tetszenek,/tetszenének is felének alulra kell a táp :(

(#23) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

éééemtom. Nekem a már linkelt CM Elite 330 sokkal jobban tetszik. Megmondom őszintén én most látok először alsó tápot, de szerintem elég nehezen megindokolható hogy miért nem felülre tették.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#24) kompotot válasza simonzé (#23) üzenetére

kompotot
(újonc)

csak azert nemraktak felulre mert valszeg a felso venti nemlenne olyan hatekony mint igy :K

إذا كنت لا تعرف أن تجد بها

(#25) Slax

Slax
(senior tag)

Ez nekem tetszik. Ezért az árért pláne. De ez nem marad így itthon. :(

''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie ''

(#26) Michell

Michell
(lelkes újonc)

Üdv.

Nekem is tetszik. Így legalább lehet választani mondjuk a CM 690, CM 590 és e közt.
Bár mintha az utóbbi időkben megfogyatkoztak volna azok a helyek ahol Antec házat kapni.

És persze jó lenne egy összehasonlító teszt is ezekről az elérhető árú házakról.
(Egyébként nekem Antec Sonata2 és CM 631 házam is van, és talán az Antec tartalmaz több értékelhető ötletet - bár teljesen elégedett egyikkel sem vagyok.)

(#27) mcsabee válasza simonzé (#23) üzenetére

mcsabee
(senior tag)
LOGOUT blog

Dettó ugyanez a helyzet, sosem láttam még házat alulra szerelehető táppal. Kicsi, de a hűtése a négy darab 120 mm-es ventivel jónak tűnik így elsőre. Az alsó tápelhelyezés is praktikus lehet, csak nem 4000 Ft-os gagyi tápot kell venni, hanemteszem azt egy 6-7000 forintos minőségibbet, és még akkor is olcsóbban jön ki az ember, mintha venne egy 40k+ és 20k+ értékű házat és tápot :-D. No persze az én kis chieftec házam nem cserélném le [link]. Szép is a ház, ilyen középkategóriás gamer háznak, vagy irodákba ahol 10-12 órát mennek a gépek, ilyen hűtéssel sztem simán befér :-) (Remélem a magyar ára sem lesz a csillagos ég).

Stay a while and listen...

(#28) [HUN]Tyson

[HUN]Tyson
(senior tag)

Ha kint 60$ (60.00$=9,853.19 HUF perpill), mennyi lehet majd nálunk?

(#29) O_L_I

O_L_I
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem csak az a bajom vele, hogy az a sok por ami most is a ház aljában ül meg, az most mind a táp belsejébe fog kerülni...

CAPS LOCK - Unleash the Fury!!!

(#30) priti válasza O_L_I (#29) üzenetére

priti
(őstag)
LOGOUT blog

Pontosan, ez a ház egy kalap szamóca. Sok esze volt annak, aki kitalálta. Hiába a kereszthuzat és a jó szellőzés ha kikapcsolt állapotban telemegy porral a táp, meg eleve a lapát a tápventinél így nem lóg a motoron, hanem rááll, igazi csapággyilkos okosság, hiszen így belemegy a por a motorba a tengely mellett, mert az már csak ilyen, hogy lefelé száll. ááá legalább állították volna az oldalára ha már lent van, bár ígyis-úgyis elmés :W

Hardverlesen

(#31) Obi-1 válasza Michell (#26) üzenetére

Obi-1
(őstag)

Az idei ház-kínálat nagyon jól fest:
Antec 300
CM 590
CM 690

Jön a CM Elite 334 is azoknak, akik nem szeretnének alúlra helyezett tápot.

Nekem a CM 690 jönne be legjobban, csak az USB-k és gombok elrendezése nem tetszik. Egy gun metal színű változat jó lenne valamelyikből, a fekete már kicsit túlzás.

Only a Sith deals in absolutes.

(#32) priti válasza Obi-1 (#31) üzenetére

priti
(őstag)
LOGOUT blog

Szomorú vagyok , hogy teljesen a lenti táp felé ment el minden, így teheted fel az asztalra a gépet, ami meg gyönyörű, otthonos, fiatalos, matrózos.

Vagy tarthatod a földön és szedheted szét a tápot negyedévente és szívhatod ki a bordák közül a dzsuvagombolyagot, hogy ne durranjon el a melegtől meg hallgathatod a vésőgép hangű ventidet pár hónap után. :O

Hardverlesen

(#33) Obi-1 válasza priti (#32) üzenetére

Obi-1
(őstag)

Az Elite 334-ben felül van a táp.

Nekem tetszenek az alsó tápok, mert így nem a tápra száll a CPU által felmelegített levegő. Például egy FSP ZEN-t szívesebben tennék ilyen házba.

Only a Sith deals in absolutes.

(#34) DeltaPower válasza Obi-1 (#31) üzenetére

DeltaPower
(őstag)

szerintem az elite 330 a legszebb a szériából, kár hogy már nem nagyon kapni (nekem is csak 331-es jutott).

ez a ház se rossz, csak az az alsó táp... bár az tetszik, hogy előre 2db 12 centis venti is befér.

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#35) proci985

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

alulra szerelt táp nagyon jó dolog. egyrészt felül közvetlenül lehet szivatni a proci melegét még egy/két ventivel (ez a ház/900/cm690), másrészt a prociventit elfordítva is lehet használni, harmadrészt nem a szerencsétlen táp kapja a proci melegét az arcába. 4 és 20pines hosszabbítót meg lehet kapni.

egy medium gamer gép mellé meg botorság noname táppal bűvészkedni, bár nálam a minőségi valahol az FSP/Fortronn active pfcseinél kezdődik (a chieftecek annyira nem erősek és jók).

a dizájnja nekem bejön, lehet a tetejére is pakolni (a 900 ezek és az oldalablak miatt vérzett el a kb hasonló tudású CM690 ellen az én szemszögemből), az ára pedig szintén remek. bár lehet akkor már inkább a 200ast venném.

egyedül a méretei aggasztóak, a CM690ben éppen elférek (és stacker 810en gondolkodok:D ).

ja és az alulra szerelt táp még amiatt is probléma lehet, hogy a Thermalright IFX10 beszerelése komoly problémákba ütközhet (tapasztalat).

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#36) shtml válasza proci985 (#35) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Áruld már el, légy szíves, hol lehet kapni 4 pines és 20 pines hosszabbítót. POntosan ilyet hajkurászok már jó ideje, nagyon kellene.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#37) djtoomi válasza shtml (#36) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#38) shtml válasza djtoomi (#37) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönöm!!!

(#39) Gabboo

Gabboo
(tag)

Ennyiért tényleg nem rossz, viszont én CM 690-et vennék, ha már alsó tápos.

--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--

(#40) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Nemsoká kapható lesz [link].

Walter White is Bad*ss!!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.