Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

azért kíváncsi leszek hogy mit mutatnak majd ezek mondjuk minimál játékon pl, de eléggé elgondolkodtató... ph tesztet kéne szép lassan olvasni :DDD

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#2) Yutani

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát ez tényleg pici. Érdemes figyelembe venni, hogy kb. olyan széles, mint egy memóriamodul.

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#3) baleee89

baleee89
(fanatikus tag)

Jó cucc! intel atom mehet a levesbe! :C

VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://hardverapro.hu/apro/keresek_hibas_rosz_alaplapokat/friss.html

(#4) benedekco

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

Komoly! Várjuk már nagyon a (PH-s) teszteket!
Csak a mai napig nem értem miért nem lehet ezekre valami normális hűtést ráhenkölni gyárilag...

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#5) madgie

madgie
(VIP)

Hm, nem csak optikai, hanem koax kimenet is van, kéne! :)

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#6) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Na ezt rághatja Intel bácsi egy keveset, majd a Buldozert meg egy kicsit tovább.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#7) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Azt hiszem HTPC-t fogok építeni :)

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#8) Angel1981 válasza baleee89 (#3) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Azért nem kéne még temetni az Atomot - lesz válaszlépés rá az Intel részéről...

(#9) sarocker

sarocker
(újonc)

Na, végre nem csak Intel Atom-os alaplap lesz elérhető ebben a méretben és megfizethető pénzért. Atomot nem akartam soha, ez meg legalább bír is némi számítási teljesítménnyel.

(#10) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az a 2 vezeték mi célt szolgál? uaudio vagy vmi a feliras...

(#11) shteer válasza baleee89 (#3) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

atom nem asztali gépbe való :K

[ Szerkesztve ]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#12) atti_2010 válasza Angel1981 (#8) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Hát persze, megint lefizetik a forgalmazókat hogy az Atomot nyomják.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#13) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gratula, MO-van a termék ez szinte biztos, elárultátok magatokat, de sebaj. :DDD

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#14) Surfym@n válasza ftc (#10) üzenetére

Surfym@n
(fanatikus tag)

gombelem tápellátására szolgál.
csati alá is van írva a BATT.
;]

milyen érdekes...
az alaplapokon régen még lapjában elfért az elem, aztán élére lett állítva, ma meg már csak 2 tüske van, s lóg mint a tehén farka. Mi lesz ezután?

[ Szerkesztve ]

Device: ZTE Blade | Android ver: 2.3.7 | FW: gen2@128MB system | Kernel: 2.6.35.7 | ROM: IceArmor II ReBoRn (by Apeelme&Kelzsoca) | Theme: OrangeKiss

(#15) Abu85 válasza LackoMester (#13) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azt is elmondjuk, hogy Budapesten van. :DDD Na így könnyebb lesz megtalálni? :DD

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#16) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

25k? na kivancsi leszek.

(#17) stratova

stratova
(őstag)

No alakul ez. Megérinthettétek és nem harapott? Sebaj MSI majd csomagol mellé egy kis mirhát is meg szájkosarat :)
Várjuk-várjuk, de én főleg sub-notebookba netbookba.

KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

(#18) LackoMester válasza Abu85 (#15) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi, akkor indul a nyomozás. :DDD

[ Szerkesztve ]

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#19) ftc válasza Surfym@n (#14) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha az akkor ilyen vacakul oldották meg?

(#20) zsoltti

zsoltti
(fanatikus tag)

Jónak tűnik, szerettem az MSI-t!

Eladó: HD6950@70,Ghz 64kért!!!

(#21) stratova válasza Abu85 (#15) üzenetére

stratova
(őstag)

Akkor Geiger-Müller számlálót elő, Fusion vadászat indul! Csak nehogy bezavarjon a nyomozásba minden egyes 2 magos Atom.
ftc notebookokban is így van nem? A cserélhetőség miatt gondolod vacaknak?

[ Szerkesztve ]

(#22) DesertDog

DesertDog
(tag)

Azzal a kis izével a hűtőborda tetején nem lesz a HTPC építők álma. A múlt héten bemutatott Asus lap passzív hűtéssel viszont biztosan.

[ Szerkesztve ]

(#23) zsigus

zsigus
(senior tag)
LOGOUT blog

25e Ft-ért lesz elérhető????? és ezen komolyan rajta lesz a proci is? :D

Eddig is Fusion-re szerettem volna HTPC-t építeni, de erre azért nem számítottam, én olyan 30-35k-s árra gondoltam.

De még megvárom mire kiderül, hogy hol rejtőzködik ez a csoda. :D

(#24) baleee89 válasza Angel1981 (#8) üzenetére

baleee89
(fanatikus tag)

Nem temetem de hihetetlen mióta? 2 éve van atom? és nem bírtak egy épkézláb vgat mellé rakni normális áron! (tudom ion de milyen áron? 35 40k?)

VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://hardverapro.hu/apro/keresek_hibas_rosz_alaplapokat/friss.html

(#25) kurtuzov válasza ftc (#19) üzenetére

kurtuzov
(tag)

Érdekes észrevétel ez a gombelem. Engem alapban ne zavarna, ha nem foglal helyet a gombelem az alaplap síkjában, de ez a megoldás úgy látom drágább és környezetszennyezőbb megoldás, ha cserélni kell az elemet. Mert akkor nem egy elemet kell venned, hanem ezt a kábeles becsomagolt pakkot. És ugye ezt le is kell gyártani.

Pozitív hír, hogy az alaplapon a NEC USB 3.0 chipje dolgozik - ezt fel is tüntetik a bal alsó sarokban.

(#26) jam123

jam123
(lelkes újonc)

Azt hiszem semmit nem vártam még ennyire, mint a fusiont. :U
A dual chanelt sajnálom, hogy nem tudja a prockó..... :O

J@M

(#27) stratova válasza jam123 (#26) üzenetére

stratova
(őstag)

Mondjuk jó lenne tudni, hogy ilyen teljesítmény mellett mekkora a jelentősége a DC hiányának a valóságban. De arra meg gondolom ott lesz a LIano mATX-formátumú lapokkal karöltve.

(#28) ftc válasza stratova (#21) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó kérdés...sose kerestem eddig notebookban, hogy hol van :) Nem arról van szó, de legalább találhattak volna vmi elegánsabb megoldást is...csere végett is érdekes az egész meg tartósság szempontjából is..nem igaz, hogy nem fért volna el egy kis műanyag tartókeret pl állva.

(#29) Enton válasza Abu85 (#15) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fogyasztásról lehet tudni valamit?

Family Guy Online - Closed Beta

(#30) gyiku válasza Enton (#29) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

tdp 18w

(#31) CsendesMark

CsendesMark
(fanatikus tag)

Jó lenne passzív megoldással, atom nagy bordával opcionális venti hellyel és ventitápcsatival

...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

(#32) Fel

Fel
(őstag)

E-350-es APU-val kb. 25000?? Eléggé hihetetlennek hangzik... Nem lehet, hogy az alapverzió ára fog ennyinél kezdődni (gondolom ez a modell a csúcs lenne)?
Ha tényleg ennyi lesz, akkor szerintem megvan mit fogok venni, nem is szemezgetek az inteles megoldásokkal.

(#33) Benőke

Benőke
(fanatikus tag)

Intel Atom N450 / N550 - AMD Fusion C-50

http://nl.hardware.info/reviews/1961/4/amd-fusion-apu-review-benchmarks

(#34) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az ára nem rossz, remélem röhögve meg fogja érni...
Ahogy írták már előttem, egy passzív borda nem ártott volna rá, nem hiszem , hogy annyira halk az a pici kis légkavaró.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#35) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A 25K nagyon jó ár!

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#36) gyiku válasza Móci (#34) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

asusnak van passziv megoldasa, de gondolom elkeri erte a felarat.

(#37) vfeco

vfeco
(tag)

Jónak tűnik. Kiváncsi vagyok mit tud. Nekem egy Zitac ION-ITX melózik második gépként irodai dolgokhoz és böngészéshez Win7-el. 30W-ot kajál és teljesen használható sebességgel működik. Meglátom érdemes-e alaplap cserén gondolkodni. :)
Örülnék egy külső tápos megoldásnak! Nekem ez alap feltétel lenne, nem fér be a házba egy táp.

[ Szerkesztve ]

xfire: vfeco | mail: vfeco@vipmail.hu | BFBC2/BF3: vfeco

(#38) deicide

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezen már rajta volt az én ujjlenyomatom is... ;]

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#39) nbg

nbg
(fanatikus tag)

Arrol tudunk mar valamit, hogy linux alatt az XBMC vajon tud mar kezdeni valamit a radeonokkal ? (hardveres videogyorsitasra gondolok... ;))

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#40) Abu85 válasza deicide (#38) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Vazz, nekünk azt mondták, hogy a termék még szűz magyar szempontból. :O :DDD

(#39) nbg: A rage3D-n most elég sok linuxos írás volt. Ott érdemes nézelődni. Persze az AVIVO HD úgyis le lesz váltva legkésőbb a 10.3-as driverben.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#41) HPAA

HPAA
(senior tag)

tdp 18w ???
régóta kacérkodok egy "htpc" építésével
ez pont kapóra jönne
azért egy bővebb tesztet szívesen olvasnék róla

a zsákbamacska nem a kedvenc állatom ...

(#42) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:W Már az is hír, hogy valamit fogdostok? Várok egy jó kis tesztet, erre kiderül megfogták egy titkos helyen:D Pár napja is volt róla szó több más brazos lappal egyetemben, mondjuk ugyanehhez a típushoz mintha más kép lenne kinn.

New world...old thinking...IBM T60;)

(#43) zsigus válasza vfeco (#37) üzenetére

zsigus
(senior tag)
LOGOUT blog

"Zitac ION-ITX"

Ez valami új márka? :DDD

#42 Chaser:
Ez nekem is feltűnt, ugyanehhez a típushoz más kép van a másik cikkben.

[ Szerkesztve ]

(#44) Abu85 válasza Chaser (#42) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát ... Rajta van az ujjlenyomatunk. :DDD

(#45) deicide válasza Abu85 (#40) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor töröljük a hsz-em, hátha az illetékes is olvassa és ráadásul nem tudtam elmenni sem a rendezvényre egyéb elfoglaltságok miatt, pedig hétfőn még úgy volt. :DDD

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#46) gyiku válasza Abu85 (#40) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

11.3ban?

(#47) Chaser válasza zsigus (#43) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Lehet másik rev? Mondjuk lkényegtelen, más gyártóknál van passzív megoldás, biztos itt is lesz, az asusé elég jónak tűnik. Rá egy 12-es coolink venti 800rpm-en aztán csend is lesz és megfőni se fog semmi.

Abu: :P :P :P

New world...old thinking...IBM T60;)

(#48) zsigus válasza Chaser (#47) üzenetére

zsigus
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak attól félek, hogy az ASUS-é nem ennyibe fog kerülni, sztem tuti 30 felett lesz majd.
Pedig nekem az tetszene a legjobban.
De hát ez van egyenlőre örülök, hogy ha ilyen olcsó változat is van akkor a Fusion alapára nem lehet nagyon az egekben, biztos lesznek majd olcsóbb passzív változatok is, ha esetleg mégsem akkor pedig előbb utóbb biztos esnek majd az árak.

[ Szerkesztve ]

(#49) szaszabee

szaszabee
(fanatikus tag)

Azért én megvárom az elsö teszteket aztán lehet benevezek egyre

Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

(#50) gyiku válasza szaszabee (#49) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

en eddig a medialejatszokat nezegettem, wdlive, oplay, playon, stb, de igy mar semmi ertelme, alig dragabb es sokkal tobb funckio.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.