Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) rii

rii
(PH! nagyúr)

végre egy dizájnos ház :DDD de most komolyan ....

mondjuk DVD esélytelen, márcsak azért sem gondoltak rá, mert ki nyúkálna lemezzel a TFT háta mögé, vagy USB-n keresztül külső eszközként.

[ Szerkesztve ]

akárkivót'tevótá

(#2) divergens

divergens
(tag)
LOGOUT blog

Szerintem nagyon jó ötlet!- az árára kíváncsi lennék..ha olcsó, akkor netezős irodai gépnek, vagy otthonra anyámnak, aki nem játszik a quake néggyel, annak kíváló megoldás!

igen, ház is faja

tag lettem végre 3év után :C

[ Szerkesztve ]

quake III arena

(#3) sanan

sanan
(tag)
LOGOUT blog

Jó ötlet, és csak 12 Watt a fogyasztása.

Otthoni gép mellé elmenne.

Egyszerre is lehetne akár használni egy másik géppel egy monitorral. Persze csak ha van a monitoron D-sub és DVI csatlakozó is .

(#4) vASalo

vASalo
(tag)

Évek óta léteznek hasonló megoldások. Több magyaroszági "kisipari" is, többek között egy debreceni cég is forgalmaz(gyárt?) ilyet via alapokon. Az áruk szerintem elég magas, kb 120e-től indul 17" monitorral együtt, nem sokkal többért már belépő szintü laptop is van.

persze ha az árból sikerül faragni idális kis gép lehet irodákba pl.

üdv, vASalo

(#5) Youri

Youri
(PH! addikt)

Jobb ez mint egy Netvista Thin Client :) azoktol a falra mászok

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#6) gliskard

gliskard
(fanatikus tag)

egyetlen "hátránya" van ennek a megoldásnak, hogy nem olyan szép mint az imac... Amugy otthonra korekt árral megtoldva szerintem erösen elgondolkodtatü, ha csak netezni és "bohockodni" kell. Ráadásul szvsz laptopnál szerencsésebb (tartásilag) megoldás, mert asztalhoz kényszeriti az embert illetve rendes billentyüzet és egér használathoz...

apple az imac-be egy laptopot integrál ami mind teljesitmény mint kialakitás tekintetében jó megoldás, jöhetnének hasonló gépek a tajvani régióból, ott ugy is szeretnek koppintani :-)

-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

(#7) ngabor2

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ez így leginkább alap irodai gépnek való. a vinyó is csak az oprendszer miatt kell bele, mert a tárolást legegyszerűbben hálózaton keresztül érdemes megvalósítani. amúgy jó elképzelés, az asztalon vak a monitor van, mögötte elkúszik pár kábel, és kész is. szeretem az ilyen logikus megoldásokat. minek erőmű oda, ahol úgy sincs kihasználva...

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#8) sssent válasza gliskard (#6) üzenetére

sssent
(senior tag)

A másik hátránya, hogy 2 kiló általában nem elhanyagolható a panel súlyához képest. Egyáltalán nem biztos, hogy a monitor eredeti tartószerkezete fel van erre készülve.

(#9) Tomi84

Tomi84
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem nagyon tetszik.

Habár az ötelet már korábban megvalósult: hátlap PC házi kivitelben [link]

úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj

(#10) direwolf

direwolf
(senior tag)

Már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy miért nem lehet notebookot kapni lcd,bill, tapipad nélkül. Az lenne az igazán jó megoldás, és nem kellene ilyen VIA szutykokkal szenvedni.
Bocsánat, biztos ez is jó valamire, csak nem nekem... :K

[ Szerkesztve ]

There's no replacement for displacement

(#11) Lacix29 válasza direwolf (#10) üzenetére

Lacix29
(őstag)

Már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy miért nem lehet notebookot kapni lcd,bill, tapipad nélkül.

Lehet. Úgy hívják, hogy Mac Mini. :DD

(#12) orbano válasza sssent (#8) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

de ezt legkevésbbé sem a monitor eredeti tartószerkezetésre fogják felszerelni, hanem falra, vagy spéci talpra. a monitorok nagy többségének ugyanis nem a vesa mount-ra illeszkedő talapzata van.

A vér nem válik VAZZE!™

(#13) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

csak ne legyen ennek is horror ára

True Success is Blonde

(#14) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

elég jó a cucc :))
vesz az ember egy ilyet letöltő gépnek és netezni, ha meg kell a teljesítmény, akkor bekapcsolja az asztalit. ezt rá lehet kötni a monitorra d-subon vagy s-videon, míg az asztalit dvi-on. de mehetnek is szimultán, csak a montor bemenetét kell átkapcsolni. csendes és nem fogyaszt sok áramot, nincs helyigénye. legjobb

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#15) direwolf válasza Lacix29 (#11) üzenetére

direwolf
(senior tag)

:DDD

There's no replacement for displacement

(#16) Csyppa

Csyppa
(senior tag)

Hivatalos oldal, érdemes megnézni a videót is.

Valaki tud képet arról, hogy hol a vinyó helye? Mert ezt még nem láttam. Nem mintha olyan fontos lenne de mégis...

"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

(#17) kovy79

kovy79
(őstag)

Nekem nagyon tetszik. Mint már sokan említették, otthoni, második, "csendes" konfignak tökéletes.
Még arra is gondoltak, aki az asztallap aljára akarja csavarozni. :C

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#18) Grigorisz válasza Csyppa (#16) üzenetére

Grigorisz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Bár csak tipp két lehetőség a vinyónak:
1.: a középső fényes fekete lap alatt az antenna felőli oldalon
2.: alulról mint a notikban

Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!

(#19) Grigorisz válasza Csyppa (#16) üzenetére

Grigorisz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

[link] a tippem jó volt ime a bizonyíték

(#20) dzsoni

dzsoni
(senior tag)

Jó volna tudni egy árat erről a kütyüről, tökéletes választás carpc-nek, ráadásul a hivatalos oldal szerint 12v-os bemenete van.

(#21) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Irodába tökéletes.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#22) Jim Tonic válasza dzsoni (#20) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Szerintem oda gyenge. Oda illik komoly hangkártyát tenni, pl.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#23) Grigorisz válasza Jim Tonic (#22) üzenetére

Grigorisz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

[link] biztos kell erősebb?

(#24) maat23

maat23
(újonc)

nekem is nagyon teccik, de ennyiért azért mégsem kéne:
http://www.logicsupply.com/products/vm7700

(#25) dzsoni válasza Jim Tonic (#22) üzenetére

dzsoni
(senior tag)

Nem gyenge az. MP3 lejátszásra, videó nézésre, gps-re bőségesen elegendő, másra úgy se lenne használva. Külső USB-s hangkártyával meg megoldható a komolyabb hang.

(#26) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

HTPC-nek elmenne ezzel a hardverrel?

"Csak úgy mondom"

(#27) sssent válasza orbano (#12) üzenetére

sssent
(senior tag)

A via igy illusztralta a hasznalatat, csak ezert kotottem kicsit bele. Egy rendes monitorallvanyon marha jo, ergonomikus irodai kornyezetet lehet vele osszehozni, csak sajnos kevesen aldoznak ilyesmire.

(#28) gorlin

gorlin
(őstag)
LOGOUT blog

[link]
1100 dollár? köszönöm akkor inkább hagyjuk:)

'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő

(#29) llax

llax
(fanatikus tag)

Jó is lenne irodai gépnek / letöltő gépnek / kisirodai szervernek, csak kicsit (nagyon) drága.

Ugyanez a bajom a VIA C3/C7-es procival szerelt alaplapjaival is. Jól jönne egy az extrém kicsi fogyasztása miatt (+2,5" HDD), netezésre, éjjszakai letöltésre, "kommunikátornak" (nonstop elérhetőség MSN-en, Skype-on), stb...

(#30) Cs_Laci

Cs_Laci
(senior tag)

Nem értem a VIA-t. Baromi jó ötletei vannak, de annyira irreális áron, hogy tényleg csoda, ha páran megveszik..

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#31) neduddki válasza gorlin (#28) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

1100??!!!
Mit mondana erre Obelix: "Bolondok ezek a ...."
amugy kollega beszerzett egy raks via izet c7/?/ proci haz alalap; ram es virnyi kellet bele vmi 35nakkerneto majdnembelenyultam egybe asztam elmaradt, aze kicsit kivancis lettem volna...

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#32) Grigorisz

Grigorisz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

ezért a pénzért minimum lenne a giga Ram + 160 GB HDD

(#33) Cs_Laci válasza Grigorisz (#32) üzenetére

Cs_Laci
(senior tag)

Ennyiért 5x jobb notit veszek...

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#34) Grigorisz válasza Cs_Laci (#33) üzenetére

Grigorisz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

És a notit csavarozod a monitor mögé? :D más a felhasználási terület, nincs miért hasolítgatni az árakat...szvsz

[ Szerkesztve ]

(#35) Cs_Laci válasza Grigorisz (#34) üzenetére

Cs_Laci
(senior tag)

Nézd más oldalról. Elméletben egy notit TFT, billentyűzet, tapipad és akksi nélkül legyártani még olcsóbb is mint az alapára. Méretben az alsó rész kb ugyan ott van, mint ez a VIA-s megoldás. Súlyban sem rosszabb. Fogyasztás több, de nem annyival. És mégis, 5x nagyobb teljesítményű notit kapsz ennyi pénzért. Így már remélem érthetőbb mire gondolok.

(#36) Grigorisz válasza Cs_Laci (#35) üzenetére

Grigorisz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Elméletileg igazad van! De! Mivel nem gyártanak notit a teáltalad felsorolt cuccok nélkül ezért nincs. + ez a viás izé sem hiszem, hogy az előállítási költsége miatt ilyen drága.

[ Szerkesztve ]

(#37) Cs_Laci válasza Grigorisz (#36) üzenetére

Cs_Laci
(senior tag)

Nyissunk erre iparágat :)

Megvesszük a Notikat, lecsavarozzuk a TFT-t, fúrunk rá pár lyukat és még akkor is olcsóbban jobbat csinálunk, mint ez itt :D

(#38) Grigorisz válasza Cs_Laci (#37) üzenetére

Grigorisz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Oké benne vagyok...de az első milliót te rakod bele :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.