ha leírnám, amit most gondolok, az egész netről bant kapnék. 
[ Szerkesztve ]
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | MCITP-SA/VA/EMA2010 | Win8Pro + IE10 | iPad4 32GB /w Cellular | HTC 8X

ha leírnám, amit most gondolok, az egész netről bant kapnék. 
[ Szerkesztve ]
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | MCITP-SA/VA/EMA2010 | Win8Pro + IE10 | iPad4 32GB /w Cellular | HTC 8X
Ne, és erre mást is kérek, hogy ne!

Egész héten a pénteket várod, egész évben a nyarat várod, egész életedben a boldogságot várod.

Na és mi a másik 4 új adó forma?

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
mivel itt csak egy releváns, ezért csak erről szól a hír, egyébként: [link]
"...a múltkor nem is tudom, miért, belenéztem egy ilyenbe, de – bár ez is az anyagom – ha nem muszáj, akkor nem nyúlok bele vállig a szarba" - Parti Nagy Lajos

jó olvasgatást

Ez furcsa.
Ha új adókat kell bevezetni, mindig találnak példaországokat.
Ha a béreket kell összehasonlítani, nem hangzik el semmi.
Bazinga!
(#8) Mr.Csizmás
0.fb.com-ot mikor adóztatják má'? 
| Cicu & Cica | IT/műszaki állást keresek Bp-n, és környékén | „diófa & kötél - bussiness solutions” | elado aprosagok: http://goo.gl/W1uUq
most azért nem volt könnyű 
"...a múltkor nem is tudom, miért, belenéztem egy ilyenbe, de – bár ez is az anyagom – ha nem muszáj, akkor nem nyúlok bele vállig a szarba" - Parti Nagy Lajos
Tudsz jobbat?
Did I ever tell you the definition of insanity? BATTLEFIELD 3: Edemking
Szamoljatok mar ki, hogy ez hany szazalekos adot jelent kulonbozo aru percdijaknal! Van, ahol IMHO eleg durva lesz... (Magyaran burkolt AFA emeles, ha nem rosszabb...)
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

jobbos közgazdászok (pl Chikán Attila) pár dolgot már elmondtak. idiótáék még meg sem hallgatták őket. kell nekünk az unortodox gazdaságpolitika meg a szabadságharc. lóf@szt! 

öööö
a 0 forintos percdíjra is jár ez az adó?
mert az tényleg elég durva 1000000000000000000000000000000000%-os adó
Tehát akkor egyre több mindenért duplán, triplán adózunk. Csodás...
Mellesleg igen.. Akik mondjuk ingyen beszélnek, ők adómentesek?
Vicc az egész...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Skype vagy Viber az okostelefonokra és viszontlátásra.

Különösen ha a csoporton belüli 0 Ft-os percdíjat nézzük...

csúcsidőn kívül T-home bel-bel 20ft. erre a 2ft + áfa ofc! azóval 10+%.

Az ilyen adózol a pénzed után, majd azután még adózol amit veszel belőle, meg még 5 adó rá, meg még a használatnál is adóra adót dolgoktól kezdek kiakadni. Most komolyan azt hiszik, hogy ezt a végtelenségig lehet csinálni?
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

jó kérdés. elméletileg a szerződésben vállalva van a 0ft. tehát vagy szerződést szeg a szolgáltató és nem 0ft vagy lenyeli.
Akkor lenne adomentes, ha szazalekban adnak meg, de fix 2 ft.
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.
Vodánál a VOIP csak MATRIX5 dijcsomag és felette engedélyezett asszem...
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Elektromos cigaretta fórum-apróhirdetés-chat | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma ---- | ---- OT995 utolso gyari ICS rom: http://d-h.st/users/wwenigma

Anyámék flottás csomagjánál a T most módosított egyoldalúan szerződést, jó 30%-al növelve a percdíjakat. Lestek keményen, mikor kapták a papírt. Tróger egy banda...
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...
Nevetséges.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

egyértelmű, hogy vagy nem tudnak vagy nem akarnak a szürke/fekete gazdasággal mit kezdeni. ezt viszont mindenki fizeti. csak ezután kicsit anyjuk nemesebbik szervét, hogy havonta cakk-pakk 300e++ forintot levesznek tőlem a fizetésemből. kutyaf@sza adó, tb (amit baxhatok, ha valami van a több hónapos sorbanállásnál egy műtéthez), ...
Lényegében, azt...
(#25) anulu: Így van, éljen a TB rendszer... Amit szerintem már sokan nem értenek, hogy minek van...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...

Asszem fellendül itthon a VoIP.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐
Arra en is kivancsi leszek...
Meg a vegen az lesz, hogy adatforgalom alapjan lesz a netado is
tehat 2 ft/perc egymas kozotti beszelgetes eseten is (es ugye ez a lebeszelheto percdijakba nem biztos hogy beleszamithato)

Lesz fizetős ellátás. Ha fizetsz a sor elejére kerülsz. Nem mintha a családban történt műtétekért nem jattoltunk volna keményen, hogy minden rendben menjen. Ez van. Tényleg nem tudom merre megy az ország. Vagyis azt tudom, csak azt nem, hogy ki húzza be a féket.

"Meg a vegen az lesz, hogy adatforgalom alapjan lesz a netado is"
az csúnya darázsfészek lenne még nekik is.
hm, nem mobiladó, hanem távközlési
akkor a vezetékes is? 
Szerintem igen.
Véleményem szubjektív...
Legalább a net nem. De cseszék meg adrága felmenőt.
Nokia Lumia 920 + iPad 3.

ez ugye megkötött szerződésekre nem alkalmazható?
indirekt mivolta miatt a szolgáltatóknak kell fizetni, velük viszont szerződés van amiben benne van a szolgáltatás ára is. tehát ha nekem van egy 2 éves szerződésem, akkor a következő 2 évben nem módosíthatják igaz?
Még nem... Nem lepődnék meg, ha meglépnék azt is...
(#34) MCGaiwer: De... Mint az áfaemelés.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...

részemről fogok nyitni ilyen számlát, de az eü részbe ne menjünk bele.
engem az vágott a földhöz, hogy még mindíg vannak, akik ezekre adják a voksukat (most volt jópár időközi). kb úgy érzem, hogy egy félsziget felé. 3 oldalról qrva mély a szakadék. valahogy viszont oda kell jutni, úgyhogy csak mögöttünk bontják az utat.
[ Szerkesztve ]

mennyi idős vagy drága herceg? és még hiszel a mesékben? apróbetűt is elolvastad, mikor aláírtad? naugye.
akkor a 0 forintos UPC-mre percenként 2 Ft?
meg a ph-s flottás beszélgetésekre is?
szép lenne
[ Szerkesztve ]

Egyébként mi lesz mondjuk az ingyenes céges csomagokkal (amiben egymást ingyenesen hívhatjátok)?
2Ft lesz akkor percenként?
:C <-- ez nem egy becsmérlő tapsolás.
hogy szülnél farfekvéses sünt!... teeee.... te utolsó f*** ![]()
na mindegy, szakmai fórumon vagyunk, legyünk szakmaiak: ami engem ebből a legjobban érint és érdekel: mi lesz az általánydíjas családi csomagokkal és tsaikkal, ahol fix összegért korlátlan (magas korlátú) percet beszélhetek?
[ Szerkesztve ]
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
Csak tudod, mindenki fizet azért az ellátásért, aki maszekba megy, az megint más..
Csinálják azt mint az amerikaiaknál (tudtommal..) nincs tb, és mégis elvannak, elmennek orvoshoz, fizetnek, kész...
(#38) dajkopali: Akár, aztán még arra fogják kérni az áfát, amekkora gyökerek. (márbocsánat)
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Az a helyzet, hogy vagyunk vagy masfel ket millioan akik adozunk, be vagyunk jelentve stb es az egesz orszag terhenek 90%at mi cipeljuk...
Az ilyen adokban az a "jo", hogy vegre nem csak minket sujtanak... mondjuk jol jonne ennek ellensulyozasakent a normalisan adozo reteget tehermentesithetnek...

jó eséllyel.

mindenre "jár".
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
De amúgy, akkor a flottásokkal így kib@sznak? Vagy hogy lesz ez?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...

vagy legalább valamivel kompenzálnák. mittomén. nem 50 lenne a sebességhatár hanem 70. vagy mittomén. de ez így szop@tás a javából. és csodálkoznak, hogy nagy ívben húznak innen az emberek. márpedíg nagy százalékban az megy el, aki itthon is adózott.

szerintem a szolgáltatód tud erre válaszolni.

Van ismerősöm aki szerint ettől majd elkezd dübörögni a gazdaság, mert ösztönzi az embereket. Gurgulázós sikítós görcsölős kacagás követte ezt a mondatot. Szerintem csak egy droid másolat volt akivel beszéltem ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ennek asszem majd utána kell kérdezni, mert ugye ott is le vannak számlázva a lebeszélt percek..
Véleményem szubjektív...