Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz #90933760 #17129 üzenetére

    Igen, én is mondtam az asztali gépet, h 30-ból tipptopp Core 2 konfigot összerakok nekik E8ezres processzorral, 4giga rammal, erősebb VGA-val, de most ez a mánia, h laptop... -_- (tudjátok, mint az iPhone)

    A T7ezres processzorokban 4MB L2 tár van, ez soknak tekinthető, úgy értem játékokhoz is használhatóvá teszi a processzort. Az a chipset ami a T7ezres gépekben van, nem visz el 800-as FSB-nél többet, úgyhogy nagyon erősebb processzort már nem lehet belerakni azokba a gépekbe (legalábbis a T8-9ezreseket amennyiért adják, meg amennyi hőt azok termelnek, inkább kerüljük ha lehet).
    A P8600 már más kategória, újabb chipsetű gépbe belemegy, és kellő ereje van ennek is.
    És igen, ilyen netbook, meg HTPC szerű erőforrásokat ismerem, tudom, h ide az kevés lenne, (még akkor is, ha hihetetlen kis teljesítményből ki tudtak hozni HD tartalmak lejátszására ugyan alkalmas gépeket).
    Ismerem a processzorokat, ezt a listát is én csináltam a Wikipediára, h eligazítsuk a notis topicban a processzorcserére áhitozó embereket: wikipedia.org/Socket_P

    Aztán a ram az rendben van, én mondjuk 3 gigára gondoltam, de akkor lesz 4, ezen nem múlik.

    A HD4570-nél erősebb GPU-t meg nem találtam ebben az árszegmensben, pedig pár órát eltöltöttem hirdetések böngészésével. :/

    Na, hát köszi a hsz-okat, fog ez menni, már körvonalazódik akkor, h mit vegyenek, és mit ne.

    [ Szerkesztve ]

    Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Új hozzászólás Aktív témák