Komoly cucc. Ez az egy kategória, ahol megértem, miért kerül 1Tb egy notebookba.
És Vista-val fogják árulni? Érdekes...
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
Komoly cucc. Ez az egy kategória, ahol megértem, miért kerül 1Tb egy notebookba.
És Vista-val fogják árulni? Érdekes...
[ Szerkesztve ]
Vistát is már csak túlélőgéppel lehet eladni, mert a júzer úgyis földhözvágja az ideg miatt.
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Nincsen gond a Vistával szerintem.
Nem ezért furcsállom, hanem azért, mert a W7-el jobb akksiidőt lehet elérni.
Kutyanyálálló-e? 
[ Szerkesztve ]
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

Még a Panának vannak ilyen " golyóálló " gépei, egy olyannal személyesen is találkoztam. Hát elég masszív kis jószág 
Én is szívesen használnék ilyet. Nem azért, mert ha nem fordul a kód, akkor eldobnám, hanem mert nagyon tetszik és ezen tutira biztonságban lennének a cuccaim. 
PH semleges

Remek kis gép jól is néz ki,és láttam a teszteket szinte mindent kibir
Az árát az elözö modellnak tudom,hát az nagyon drága

Vista Business-szel vagy W7 Professionallel árulják. Sőt, a gyártó még direkt az utóbbit is ajánlja a honlapján.
[ Szerkesztve ]
"Riding a fixed gear will make you a stronger, smoother cyclist... and it is a ton of fun!" (SB) × Don't panic!

Remek gépnek tűnik, elfogadnék egyet.
"Ez az első olyan megerősített laptop, ami 1 TB háttértárral rendelkezik. Ez a két darab 500 GB-os, 2,5 hüvelykes SATA merevlemez kapacitásából adódik össze. A HDD-k RAID 0 és 1 módban is használhatók."
RAID 1 módban csak 500GB lesz a háttértár, márpedig a biztonság miatt inkább az ajánlott.
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

Ennyi erővel árulhatnák XP-vel is az plusz még egy óra...
Asus 1215N, Samsung LE32C650, MOTROLA DEFY CM7 strapatelefon!!! Czollner @ F1: "Vitalij Petrov jön a zsigulival!":D:D:D

"76 cm magasságból 26-szor dobták le egy betonra fektetett furnérlemezre"
Ez igen. Ha ezt tényleg túlélte meghibásodás nélkül akkor le a kalappal. Bár én azért még betenném pár percre a zuhany alá is, csak úgy kiváncsiságból 
Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...
W7-el konkrétan jobb eredményeket értek el, mint XP-vel.
(#8) ndavid: Értem, thx 
Nem néztem meg a honlapot, a cikkben nem volt írva, szóval csak a kép alapján gondoltam.
[ Szerkesztve ]

"ezen tutira biztonságban lennének a cuccaim.
"
Nem lopásálló, nem golyóálló, nem tűzálló, csak fröccsenő víz ellen véd, az esést csak kikapcsolt állapotban próbálták (ahelyett, hogy SSD-t tennének bele), stb ![;]](/dl/s/v1.gif)

Kész vagyok ettől a berögzült fa..ságtól.
Aki azt mondja, h rossz a vista:
1.: nem megy neki a 15 éves nyomtatója...
2.: 256MB-os cerkára akarja telepíteni...
3.: azt, hallotta valakitől, h .....
A vistához könyörgöm már kijött 2 szervíz csomag, több mint 2 éve van piacon. Az Xp emlékezzünk sokkal, de sokkal rosszabb volt amikor kiadták (kékhalál, stb).
Úgyhogy ideje ezt a hülyeséget befejezni, h Vista így meg úgy. Amatőr banda...
Antec P182,Corsair GE600W 80+,(Ninja 3),HD 6870,8GB Corsair@1600Mhz, Z68X-UD3P-B3, 2x500GB, LG D2342P CINEMA 3D LED TFT
Ez igaz, de nem is erre értettem, csak a leejtésre. Bekapcsolt állapotban keveset hurcolom úgyis a laptopot. 
PH semleges

Szerintem is hiba 2010-ben egy ilyen notebookba nem SSD vinyót rakni, inkább lett volna kisebb a tároló kapacítás. Azért ezeket a gépeket bekapcsolva sem nagyon kímélik az emberek.

Ezt ezennel cáfolom! Asus netbookomon (nem csak nállam) az xp legalább fél órával tovább bírta. Az újfajta energiagazdálkodás az csak microsoft marketingrizsa volt amikor kijött a rendszer.
Asus 1215N, Samsung LE32C650, MOTROLA DEFY CM7 strapatelefon!!! Czollner @ F1: "Vitalij Petrov jön a zsigulival!":D:D:D
Úgy is, ha leveszed Win7 alatt az Aero-t? Akkor már legyenek egyenlőek az esélyek. 
PH semleges
Takarékos módban, Aero nélkül?
Mellesleg nem az MS-től olvastam, hanem független oldalakon.
Megerősítem, a hp notim bő 20 perccel tovább bírja W7 el, mint XP vel. Aero természetesen kikapcsolva.
Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

Hidd el, nem csak kikapcsolva eshet le, olyankor viszont milyen jól jönne, hogy ssd van benne hdd helyett...
A Win7 és XP alatt nálam is jobban bírja az akku a kiképzést a Vistához képest mintegy 20%-al.
Nem rossz a Vista? Valóban nem rossz, de inkább ne lett volna. Lassan 10 éve vagyok rendszergazda, ezt így jelentem ki.
A Windows7-ben pedig csak az a "rossz", hogy túl egyszerű a kezelése a normál Usereknek, ezért a rendszergazda munkája kevesebb, ergo kevesebb pénzt keres.
Eladó Acer 65-90W adapter, Asus 65 - 90W adapter - Ha sürgős kérlek írj PÜ-t vagy hívj fel telefonon 0630-2257059 - Egerben: http://href.hu/x/gfjs

A zuhany tesztebe szerintem belehalna... 
A cél szentesíti az eszközt, de csak úgy, ha elérik.
Feltalálták a spanyolviaszt. Ugyanezt mind tudja egy Thinkpad is. 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Lassan 10 éve vagyok rendszergazda, ezt így jelentem ki.
Nem tudom, neked mi volt a gondod vele, vagy rendszergazda szemmel mi nem volt szimpatikus, de akiknek normális gépe volt hozzá, és a gyártók nem szivatták meg driverproblémával, azoknak a kezdéstől működött teljesen normálisan.
De kár elővenni ezt a vitát, biztosan megvan az okod rá, hogy nem szereted.
Kérem szépen Chuck Norissal lehet is reklámozni
"Tíz csajból minimum hat egyszer megcsal, három hűséges marad, egyről kiderül, hogy nem csaj.." Dipa
"Nem tudom, neked mi volt a gondod vele"
"De kár elővenni ezt a vitát"
Hát akkor esztet így most meg is beszéltük

Eladó Acer 65-90W adapter, Asus 65 - 90W adapter - Ha sürgős kérlek írj PÜ-t vagy hívj fel telefonon 0630-2257059 - Egerben: http://href.hu/x/gfjs
Hát, gyárilag vistás acer notin- minimum giga ram, dupla mag lassabb, mint az én ótvar gépemen az xp,(giga ram, még ddr-40, athlon xp 2500+ proci) pedig a pista sem kap aerot alapból sem. kevesebb program indul vele, mint nálam, magyarul a memóriakezelésben is van valami gubanc. Az sikeresen meghozatta velem a döntést, hogy pistát nem akarok saját os-nek.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

Kipróbálhatom, hogy a Thinkpaded tényleg tudja?
![;]](/dl/s/v1.gif)
NEM tudják ugyanezt a thinkpadek. A ruggedized/fully rugged egy külön kategória, a régi Thinkpad legfeljebb business-rugged, az újak meg már annyi sem.

Latom nem csak en szeretem a vistat 
Amugy egesz ertelmesen nez ki ez gep.
[ Szerkesztve ]
.::www.megadanceradio.hu::.

nagyon hasonlít a Toshiba Tbook-ra , bár az vastagabb , de elég pöpec cuccnak néz ki 
viszont nem túl magasról ejtették le , szerintem aki ak ezébe tartja és onnan esik mondjuk a csempére kb 1-1,2mről ráadásul nyitva, már biztosan kapná 1 kicsit 
[ Szerkesztve ]
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
Most éppen atomrészeges fullizomból ráhuppantam, és nem lett semmi baja a kijelzőnek. Szevasz. 
[ Szerkesztve ]

en azert innek meg, en megrugdosnam parszor (csak a teszt kedveert
)
some men just wanna watch the world burn...
Az alap. 
Asszem ezeket még a Toughbook széria elején katonai céllal és használatra fejlesztették. Ma már elgagyult kicsit:
http://www.toughbook.eu/HUN/toughbooks_home.aspx