Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Morden24

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Komoly cucc. Ez az egy kategória, ahol megértem, miért kerül 1Tb egy notebookba.

És Vista-val fogják árulni? Érdekes...

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#2) luw2win válasza Morden24 (#1) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Vistát is már csak túlélőgéppel lehet eladni, mert a júzer úgyis földhözvágja az ideg miatt.

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#3) Morden24 válasza luw2win (#2) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nincsen gond a Vistával szerintem.

Nem ezért furcsállom, hanem azért, mert a W7-el jobb akksiidőt lehet elérni.

(#4) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Kutyanyálálló-e? :DDD

[ Szerkesztve ]

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#5) Lars

Lars
(senior tag)

Még a Panának vannak ilyen " golyóálló " gépei, egy olyannal személyesen is találkoztam. Hát elég masszív kis jószág :)

(#6) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Én is szívesen használnék ilyet. Nem azért, mert ha nem fordul a kód, akkor eldobnám, hanem mert nagyon tetszik és ezen tutira biztonságban lennének a cuccaim. :)

PH semleges

(#7) Duree

Duree
(PH! addikt)

Remek kis gép jól is néz ki,és láttam a teszteket szinte mindent kibir
Az árát az elözö modellnak tudom,hát az nagyon drága

(#8) ndavid válasza Morden24 (#1) üzenetére

ndavid
(HÁZIGAZDA)

Vista Business-szel vagy W7 Professionallel árulják. Sőt, a gyártó még direkt az utóbbit is ajánlja a honlapján.

[ Szerkesztve ]

"Riding a fixed gear will make you a stronger, smoother cyclist... and it is a ton of fun!" (SB) × Don't panic!

(#9) mv

mv
(fanatikus tag)

Remek gépnek tűnik, elfogadnék egyet.

"Ez az első olyan megerősített laptop, ami 1 TB háttértárral rendelkezik. Ez a két darab 500 GB-os, 2,5 hüvelykes SATA merevlemez kapacitásából adódik össze. A HDD-k RAID 0 és 1 módban is használhatók."

RAID 1 módban csak 500GB lesz a háttértár, márpedig a biztonság miatt inkább az ajánlott.

Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

(#10) Laci.M válasza Morden24 (#3) üzenetére

Laci.M
(fanatikus tag)

Ennyi erővel árulhatnák XP-vel is az plusz még egy óra...

Asus 1215N, Samsung LE32C650, MOTROLA DEFY CM7 strapatelefon!!! Czollner @ F1: "Vitalij Petrov jön a zsigulival!":D:D:D

(#11) forgonati

forgonati
(senior tag)

"76 cm magasságból 26-szor dobták le egy betonra fektetett furnérlemezre"

Ez igen. Ha ezt tényleg túlélte meghibásodás nélkül akkor le a kalappal. Bár én azért még betenném pár percre a zuhany alá is, csak úgy kiváncsiságból :DDD

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#12) Morden24 válasza Laci.M (#10) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

W7-el konkrétan jobb eredményeket értek el, mint XP-vel.

(#8) ndavid: Értem, thx :R
Nem néztem meg a honlapot, a cikkben nem volt írva, szóval csak a kép alapján gondoltam.

[ Szerkesztve ]

(#13) .mf válasza stevve (#6) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

"ezen tutira biztonságban lennének a cuccaim. :)"

;] Nem lopásálló, nem golyóálló, nem tűzálló, csak fröccsenő víz ellen véd, az esést csak kikapcsolt állapotban próbálták (ahelyett, hogy SSD-t tennének bele), stb ;]

(#14) haky válasza luw2win (#2) üzenetére

haky
(őstag)

Kész vagyok ettől a berögzült fa..ságtól.
Aki azt mondja, h rossz a vista:
1.: nem megy neki a 15 éves nyomtatója...
2.: 256MB-os cerkára akarja telepíteni...
3.: azt, hallotta valakitől, h .....
A vistához könyörgöm már kijött 2 szervíz csomag, több mint 2 éve van piacon. Az Xp emlékezzünk sokkal, de sokkal rosszabb volt amikor kiadták (kékhalál, stb).

Úgyhogy ideje ezt a hülyeséget befejezni, h Vista így meg úgy. Amatőr banda...

Antec P182,Corsair GE600W 80+,(Ninja 3),HD 6870,8GB Corsair@1600Mhz, Z68X-UD3P-B3, 2x500GB, LG D2342P CINEMA 3D LED TFT

(#15) stevve válasza .mf (#13) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ez igaz, de nem is erre értettem, csak a leejtésre. Bekapcsolt állapotban keveset hurcolom úgyis a laptopot. :)

PH semleges

(#16) Petro válasza .mf (#13) üzenetére

Petro
(tag)

Szerintem is hiba 2010-ben egy ilyen notebookba nem SSD vinyót rakni, inkább lett volna kisebb a tároló kapacítás. Azért ezeket a gépeket bekapcsolva sem nagyon kímélik az emberek.

(#17) Laci.M válasza Morden24 (#12) üzenetére

Laci.M
(fanatikus tag)

Ezt ezennel cáfolom! Asus netbookomon (nem csak nállam) az xp legalább fél órával tovább bírta. Az újfajta energiagazdálkodás az csak microsoft marketingrizsa volt amikor kijött a rendszer.

Asus 1215N, Samsung LE32C650, MOTROLA DEFY CM7 strapatelefon!!! Czollner @ F1: "Vitalij Petrov jön a zsigulival!":D:D:D

(#18) stevve válasza Laci.M (#17) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Úgy is, ha leveszed Win7 alatt az Aero-t? Akkor már legyenek egyenlőek az esélyek. :)

PH semleges

(#19) Morden24 válasza Laci.M (#17) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Takarékos módban, Aero nélkül?

Mellesleg nem az MS-től olvastam, hanem független oldalakon.

(#20) KicsiUbul válasza Morden24 (#19) üzenetére

KicsiUbul
(őstag)
LOGOUT blog

Megerősítem, a hp notim bő 20 perccel tovább bírja W7 el, mint XP vel. Aero természetesen kikapcsolva.

Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

(#21) .mf válasza stevve (#15) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Hidd el, nem csak kikapcsolva eshet le, olyankor viszont milyen jól jönne, hogy ssd van benne hdd helyett...

(#22) Atos23

Atos23
(senior tag)
LOGOUT blog

A Win7 és XP alatt nálam is jobban bírja az akku a kiképzést a Vistához képest mintegy 20%-al.

Nem rossz a Vista? Valóban nem rossz, de inkább ne lett volna. Lassan 10 éve vagyok rendszergazda, ezt így jelentem ki.

A Windows7-ben pedig csak az a "rossz", hogy túl egyszerű a kezelése a normál Usereknek, ezért a rendszergazda munkája kevesebb, ergo kevesebb pénzt keres.

Eladó Acer 65-90W adapter, Asus 65 - 90W adapter - Ha sürgős kérlek írj PÜ-t vagy hívj fel telefonon 0630-2257059 - Egerben: http://href.hu/x/gfjs

(#23) @aMoRF válasza forgonati (#11) üzenetére

@aMoRF
(fanatikus tag)

A zuhany tesztebe szerintem belehalna... :DD

A cél szentesíti az eszközt, de csak úgy, ha elérik.

(#24) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Feltalálták a spanyolviaszt. Ugyanezt mind tudja egy Thinkpad is. :U

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#25) Morden24 válasza Atos23 (#22) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Lassan 10 éve vagyok rendszergazda, ezt így jelentem ki.

Nem tudom, neked mi volt a gondod vele, vagy rendszergazda szemmel mi nem volt szimpatikus, de akiknek normális gépe volt hozzá, és a gyártók nem szivatták meg driverproblémával, azoknak a kezdéstől működött teljesen normálisan.

De kár elővenni ezt a vitát, biztosan megvan az okod rá, hogy nem szereted.

(#26) kovacsroli

kovacsroli
(senior tag)
LOGOUT blog

Kérem szépen Chuck Norissal lehet is reklámozni:D

"Tíz csajból minimum hat egyszer megcsal, három hűséges marad, egyről kiderül, hogy nem csaj.." Dipa

(#27) Atos23 válasza Morden24 (#25) üzenetére

Atos23
(senior tag)
LOGOUT blog

"Nem tudom, neked mi volt a gondod vele"

"De kár elővenni ezt a vitát"

Hát akkor esztet így most meg is beszéltük :) :DDD

Eladó Acer 65-90W adapter, Asus 65 - 90W adapter - Ha sürgős kérlek írj PÜ-t vagy hívj fel telefonon 0630-2257059 - Egerben: http://href.hu/x/gfjs

(#28) Kopi31415 válasza haky (#14) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát, gyárilag vistás acer notin- minimum giga ram, dupla mag lassabb, mint az én ótvar gépemen az xp,(giga ram, még ddr-40, athlon xp 2500+ proci) pedig a pista sem kap aerot alapból sem. kevesebb program indul vele, mint nálam, magyarul a memóriakezelésben is van valami gubanc. Az sikeresen meghozatta velem a döntést, hogy pistát nem akarok saját os-nek.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#29) .mf válasza lezso6 (#24) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Kipróbálhatom, hogy a Thinkpaded tényleg tudja? :U ;]
NEM tudják ugyanezt a thinkpadek. A ruggedized/fully rugged egy külön kategória, a régi Thinkpad legfeljebb business-rugged, az újak meg már annyi sem.

(#30) Devid_81 válasza luw2win (#2) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

:C
Latom nem csak en szeretem a vistat :)
Amugy egesz ertelmesen nez ki ez gep.

[ Szerkesztve ]

.::www.megadanceradio.hu::.

(#31) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

nagyon hasonlít a Toshiba Tbook-ra , bár az vastagabb , de elég pöpec cuccnak néz ki :C

viszont nem túl magasról ejtették le , szerintem aki ak ezébe tartja és onnan esik mondjuk a csempére kb 1-1,2mről ráadásul nyitva, már biztosan kapná 1 kicsit :C

[ Szerkesztve ]

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#32) lezso6 válasza .mf (#29) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Most éppen atomrészeges fullizomból ráhuppantam, és nem lett semmi baja a kijelzőnek. Szevasz. :D

[ Szerkesztve ]

(#33) j0k3r! válasza lezso6 (#32) üzenetére

j0k3r!
(senior tag)

en azert innek meg, en megrugdosnam parszor (csak a teszt kedveert :D )

some men just wanna watch the world burn...

(#34) lezso6 válasza j0k3r! (#33) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az alap. :P

(#35) Atos23

Atos23
(senior tag)
LOGOUT blog

Asszem ezeket még a Toughbook széria elején katonai céllal és használatra fejlesztették. Ma már elgagyult kicsit:

http://www.toughbook.eu/HUN/toughbooks_home.aspx

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.