Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • catroot

    veterán

    válasz Zolexx #3028 üzenetére

    Én is Androidról fogok váltani (de volt előtte Symbian, Winmo). Jó pár program nincs és egy darabig szerintem nem is lesz WP7-re, ami most a droidnál van. Viszont ezen személy szerint nem akadok fent, mert vagy gyárilag benne van a WP7-ben, vagy annyira nem hiányzik. Igazság szerint, amit én elvárok a WP7-től, az az, hogy ne kelljen figyelnem állandóan, hogy ki és mikor tákol össze valamilyen rom-ot, amin normálisan megy a készülék. Megveszem aztán használom. Nem volt gondom a droidos telónál, hogy mókolni kell, de azért na....

    Ami WP7-nél fájó pont az a navigáció (viszont ha idővel pótolják, akkor megleszek nélküle, mert nem olyan rohadt fontos, csak jól tud jönni. Kocsiba meg van PNA-s navi, szóval nem ezen múlik), másik dolog talán még az egyéni csengőhang. Ez is Mangoval változik, illetve orvosolható most is valamilyen úton-módon.

    Na meg nagy potenciált látok a rendszerben, míg az Androidnál azt veszem észre, hogy kicsit megy el a Symbian irányába, hogy egyre több eszközön jelen legyen, csak ennek ugye ára van... De ebbe nem akarok belemenni.

    "I live in the weak and the wounded, Doc."

Új hozzászólás Aktív témák