Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • neooen

    aktív tag

    Sziasztok!

    Jönnék egy pár kérdéssel:

    1.
    Az Office "feljegyzések"-be írtam egy pár dolgot. Ki lehet-e kapcsolni, hogy ne szinkronizáljon mindig a SkyDrive-val?

    2.
    A GMail-ből leszinkronizáltam a névjegyeket a telefonra. Hogy tudom a telefonról feltenni hotmail-re?

    3.
    A telefon elején levő fényérzékelős cucc, hogy is működik (Lumia 800)? Ugye, ha az ember a beszélgetés végén le akarja rakni a telefont és elveszi a fülétől a készüléket, akkor automatikusan felvilágosodik a kijelző. Ebben van valami idő limit, vagy rendszer? Arra gondolok, hogy viszonylag azonos fényviszonyok mellet is van olyan, hogy hiába veszem el a fülemtől a telefont, nem kapcsol be a kijelző. Ilyenkor meg kell nyomni egy gombot és utána tudod csak letenni, elég zavaró.

    4.
    Gépelés közben van valami másik módszer arra, hogy arrébb vigyük a kurzort azon kívül, hogy hosszan belenyomunk a szövegbe és mértani precizitású mozdulatokkal megpróbáljuk a helyére vinni?! Ha csak rábökünk ahová vinni akarjuk, ott automatikusan kijelöli az adott szót. Borzalmas. Mondjátok, hogy ott lapul valahol 2 kurzornyíl, amivel lehet mozgatni!!

    Lassan eljutok MarketPlace-re is. Tudnátok mondani csípőből pár hasznos alkalmazást?

    Van-e olyan ébresztő alkalmazás, ami kiírja esetleg, hogy az ébresztésig mennyi idő van még hátra (nagyon megszoktam ezt Symbianon).

    [ Szerkesztve ]

    Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.

Új hozzászólás Aktív témák