Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Zé_Mester

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szép nagy dög, az ára is korrekt.
mondjuk ha nem a közepén lenne a venti hanem a 2 szélén akkor pofásabb lenne :U

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#2) HERR Z válasza Zé_Mester (#1) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem csutt mind1?:D
igazából nekem CM-ek után kicsit érdekes a szerelése, de....a 212-t lepicsázza és még olcsóbb is...mondjuk teknikailag ma itthon beszerezhetetlen

(#3) Mystic

Mystic
(kvázi-tag)

Jó nagy hűtő, ez tutira lehűti a procit még tuning alatt is.

Az akasztott embert még az ág is húzza

(#4) (Bundás) válasza Zé_Mester (#1) üzenetére

(Bundás)
(PH! kedvence)

Nekem tetszik hogy rejtett a ventilátor. Passzív izomhatást kelt, sőt egy pirosan izzó ventivel milyen baba hatást keltene, bár nem vagyok egy ledes párti. :U

(#5) Zé_Mester válasza HERR Z (#2) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem volt ASUS Silent Square Pro-m, és úgy utáltam hogy bent van a venti elrejtve, hogy az elmagyarázhatatlan. (el is adtam szépen, had vigyék)

de kipróbálnám azért hogy ez mit mutat, ha jól teljesítene, talán meg is tudnék barátkozni vele :D

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#6) shteer válasza Zé_Mester (#5) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

úgy utáltam hogy bent van a venti elrejtve

legalább azt mondd el miért ;]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#7) moha bácsi

moha bácsi
(senior tag)

Nekem egy ilyen van az otthoni masinában. Egy E8400-at hűtök vele. Én szept. körül vettem még 6100Ft-ért. Iszonyat csendes és hatásos :R
A hátsó házhűtő ventit azóta ki is kötöttem.
Több órányi orthos után sem megy 59 fok fölé a proci 3600-on hajtva.

-=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-

(#8) Zé_Mester válasza shteer (#6) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1 : azért mert ilyen hülye fém keretbe van beszorítva, ami bizonyos fordulatszámon gyönyörűen képes berezonálni (pl asus silent square)
2 : ha véletlenül cserélni támad kedvem akkor rittig hogy olyan venti van benne, amiből a büdös életbe nem kerítek még egyet (jó oké, ebbe 12cm-es van, ezt lehet pótolni úgyhpgy ez pozitívum)
3 : hülyén néz ki hogy nem látom a ventit, szeretem amikor bedarálja a kezem :DDD

összességében : ha hozzám vágná valaki hogy nesze, akkor nem hiszem hogy nem használnám, de ha lenne rá keret és választani kellene tuti nem ilyen "elrejtett" ventis megoldást vennék :B

[ Szerkesztve ]

(#9) shteer válasza Zé_Mester (#8) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

1. ok, rezonanciára talán gondoltam ac-ék is :)
(tegnap vettem egy alpine 7 pro hűtő, baromi jó gumifelfogatása van a ventinek :D)
2. ennyi :)
3. ez a hülegyerek edition - véd csonkolás ellen

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#10) Zé_Mester válasza shteer (#9) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez tény hogy AC-ék eddig marha jó venti felfogatásokat csináltam, mert én még eddig nem hallottam egy AC hűtőt se rezegni.

ez a "hülyegyerek edition" ( :D :D ) -ba viszont nem tudom hogy van megoldva, hátha ez is ilyen gumis, mert akkor ennek se lesz hangja :C

(#11) HERR Z válasza Zé_Mester (#10) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

amilyen jó a freezer64-7-nek a felfogatása...nos ennek olyan egyszerű
ha balfaszkodik az ember ezt be tudja rezonáltatni, nem olyan hülyebiztos mint a kisebb freezereké
amúgy a többi észrevételed a teljesítmény szempontjából kb mind1

(#12) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nagy kocka, igazi kockáknak

True Success is Blonde

(#13) Tomi84 válasza Zé_Mester (#8) üzenetére

Tomi84
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

néhány pontban van némi igazság. Nekem is ilyen van, amíg lusta vagyok összerakni a vizet :DDD
Szerintem kifejezetten jó hűtő, nem hangos, de ventit nem igazán lehet benne cserélni, mert egyben van a rögzítő kerettel. (a nagy műanyag, amit így első ránézésre látsz). Persze kis barkácsolással ez áthidalható, de ha valaki nem szereti. Hűtőteljesítménye szerintem nagyon jó, legalábbis egy kis polírozás után. Annyira szar a talpa, hogy köbö fél órás smirglizés egy 1600-as papírral olyan mínusz 3-4 fokot hozott. Végül szépen felpolíroztam 2000-essel, így köbö 5-6 fokkal jobb mint out of box. Rögzítésével sem voltam megelégedve, ugyanis gyárilag nem adnak hozzá hátlapot, csak a keretet, amit push-pin-es megoldással kel rögzíteni. Én inkább egy cooling hátlapot és hozzávaló csavarokat használtam e célra, azért így biztosabb. Egyszóval én szeretem, felsőkategóriás hűtő, alsókategóriás tálalásban. De legalább nem drága.

úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj

(#14) xuldar válasza Zé_Mester (#10) üzenetére

xuldar
(őstag)

Freezer 64 Pro zörgő ventivel eladó :D
Pont tegnap vettem egy ilyen Extremet, és meg kell mondjam, hangosabb picit. Muszáj voltam venni valamit, mert elkezdett zörögni a Pro ventije. A BIOSban a legkisebb fordulatszámra van véve. Viszont a procit izzasztva is 48°C-on tartja, míg a Pro-val simán felment 60-ra, és ott már megjött a hangja. Az, hogy ez hangtalan, túlzás, de a teljesítményéhez képest kiváló hangszintet nyújt, halk.

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#15) Kickass válasza HERR Z (#2) üzenetére

Kickass
(senior tag)
LOGOUT blog

mmint mit lehetetlen beszerezni a REv 2-t vagy az első generációst? első generációs elég sok helyen van raktáron is

'Ami nem öl meg az kissebbé tesz' - Super Mario :D:D

(#16) Robixxx

Robixxx
(lelkes újonc)

Remek egy kis hűtő :C

(#17) KicsiUbul

KicsiUbul
(őstag)
LOGOUT blog

Na én most cseréltem le az ASUS Silent Knight hűtőmet erre.

Mikor megvettem ~6E HUFért első meglepetésem a csomagolás.

Sima átlátszó műanyag doboz, (gondolom ez mínusz pár ezres az árból) szemben az Asus pofás, parasztvakító dobozával.

A második a heatpipe -ok vége szerintem rettentő igénytelenül néz ki, ezen kicsit elkeseredtem, hogy ha ez jellemző az egészre.

A harmadik a már említett talp, minősége, annak majd adok egy kis smirglit, addig jó lesz így is.

A beszerelés nem volt túl barátságos, pláne, hogy alu csavarokat adtak hozzá, az egyik fejét jól szét is daráltam.

Bekapcsolás után megszűnt az a kis visító hang, amit az ASUS adott 1500rpm en, semmi hangja nincs, 600rpm en 38°C a procim, az Asus 1500-1700 között tartotta 45°C on...

Összefoglalva jó vásár volt, nekem nagyon bejön, csendes jól dolgozik, a házban meg úgysem látom hogy hogy néz ki. :))

Egyetlen hátránya, hogy így már kihallatszanak más hangok is a gépből, rá kellett jönnöm, hogy a táp mégse olyan halk :O

Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.