Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

2012 előtt kétlem, hogy valamelyik oldal be tudná mutatni az első 28nm-es kártyáját. Illetve pontosítok, mert bemutatni bemutathat egy működő példányt akár, de a boltok polcaira max jövőre jönnek szerintem. Az nVidia szerintem tavaszig is ellesz a Keplerrel. Ugyanez volt a Fermi-vel is.

(#2) p87

p87
(fanatikus tag)

Megmondtam...
Jó ha tavasszal piacra tudják majd dobni. Az AMD-nek talán sikerül a decemberi rajt, de lehet ott is lesz csúszás.
Ez megint nem jó, lőttek az árversenynek. :W

Professzionális fejhallgató erősítő készítést vállalok, nézz be az apróba.

(#3) CocooN-z

CocooN-z
(őstag)

Ugyan az lesz megint mint a FERMI vel, erőltetnek sokáig egy már a tervező asztalon is rég elavult chipet, amit jól lebutítva kiadnak, rá 1 év múlva meg a full verziót-ami persze kevés lesz-, de addig az ATI kiad egy már ránc felvarrt szériát, vagy akár egy újat is.

[ Szerkesztve ]

Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.

(#4) MZperX75

MZperX75
(őstag)

Valahogy, akkor ezen most ,miért is nem csodolkozom......?
Ez már két hír,
a semmiről :)
bravo(mivel eddig is úgy tudtuk hogy 2012Q1-2)

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#5) yakuza.tora válasza MZperX75 (#4) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

"Ez már két hír,
a semmiről"

Ez volt a cél. Mindegy, hogy mit, csak beszéljenek róla. Mivel nincs harcba küldhető cucc, életben kell tartani az érdeklődést.
Mellesleg a fickó nevét először Dan Brown-nak olvastam... ;]

Alléz Olympique de Marseille!

(#6) hugo chávez

hugo chávez
(fanatikus tag)

Pedig már kezdtem reménykedni... :O
De, a TSMC annak ellenére, hogy, feltételezem, a 32 nm törlésével komoly erőforrásokat tudott felszabadítani, szokás szerint ismét nem okozott csalódást :W

(#3) CocooN-z:

"Ugyan az lesz megint mint a FERMI vel, erőltetnek sokáig egy már a tervező asztalon is rég elavult chipet..."

Ezt kifejtenéd bővebben? Mert nem igazán értem, hogy a Fermik mitől lettek volna "már a tervezőasztalon is" rég elavultak :U

[ Szerkesztve ]

(#7) redmonk'

redmonk'
(tag)

Nem is baj, hogy nem jön. Bőven elég még a mai felhozatal. Ha jövő ilyenkor jönnek ki vagy lesznek már normális példányok az abszolute elég lesz, szvsz. Én legalább is így látom.

!be hard, be ruthless!

(#8) coonee válasza CocooN-z (#3) üzenetére

coonee
(fanatikus tag)

mivan? :F Bizonyosodj meg előbb az erőviszonyokról, mielőtt hülyeségeket beszélsz.

(#9) DemonDani válasza CocooN-z (#3) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

olvass inkább hardver-teszt.hu-t :DDD szia

asd fgh jkl éáű

(#10) antikomcsi válasza CocooN-z (#3) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Ezért jó ide járni, mindig tanul az ember valamit.

(#11) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Nesze semmi, fogd meg jól... ez mindig bejön ha hírverést akarnak csinálni valaminek! :U

(#12) helkis

helkis
(PH! addikt)

akkor karácsonyig maradhat az 580.. :) utána 460, majd 680.. ;]

(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

(#13) coonee válasza helkis (#12) üzenetére

coonee
(fanatikus tag)

szintén zenész :K , ott pihen a 460as a polcon.

(#14) CocooN-z válasza CocooN-z (#3) üzenetére

CocooN-z
(őstag)

Biztos a 4xx széria olyan ütőképes volt az akkori ATI-kkal szembe...

UI: amúgy a véleményem az hogy nagyobb volt a füstje mint a lángja, mindenki a csodát várta és az az 560TI-vel jövögetett csak, de egy középmezős karival nem lehet másik gyártó pl felső kategóriás termékével szembeszállni. Egyszerűen nem a PC-s játékpiac volt már a cél a tervezőasztalon, sajnos ez tény, mondhat bárki bármit.

Nvidia párti voltam mindig is, valszeg ezért érint érzékenyebben, és jön a pavlovi reflex

[ Szerkesztve ]

Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.

(#15) H.Ezredes válasza MZperX75 (#4) üzenetére

H.Ezredes
(senior tag)
LOGOUT blog

Tudod valamit kell írni....... :S :DDD

► BMW 1M Coming Soon ◄ ►BMW Clubs Meeting 2012 Hungary 2012. 06. 09-17 Velence ◄

(#16) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Na az 580 -bol még szép számmal adnak el .

(#17) hugo chávez válasza CocooN-z (#14) üzenetére

hugo chávez
(fanatikus tag)

"Biztos a 4xx széria olyan ütőképes volt az akkori ATI-kkal szembe..."

Nos, szerintem nézőpont kérdése, hogy mennyire voltak ütőképesek, ha úgy nézzük, akkor pl. az egy chip-es csúcskártyáknál a GTX 480 leverte a HD 5870-et, viszont az is tény, hogy jóval nagyobb méretű (és emiatt drágábban gyártható) chip-pel és magasabb fogyasztással. De, szerintem a GTX 460 is ütőképes volt a megjelenésekor, pláne az akkori ellenfeléhez, a HD 5830-hoz viszonyítva.

"Egyszerűen nem a PC-s játékpiac volt már a cél a tervezőasztalon, sajnos ez tény, mondhat bárki bármit."

Igen, ez tény, ez az oka, hogy a Fermi-k azonos GPU méret mellett valamivel kisebb grafikus teljesítményre képesek, mint az AMD GPU-i (de ez lehet, hogy a közeljövőben változni fog, mert úgy tűnik, hogy az AMD a Southern Islands generációt már az NV Fermi-jéhez és Kepler-éhez hasonlóan szintén GPGPU irányba fejleszti), de azt még mindig nem értem, hogy ettől miért lenne "már a tervezőasztalon is rég elavult" a Fermi :P

[ Szerkesztve ]

(#18) Jack@l válasza hugo chávez (#17) üzenetére

Jack@l
(senior tag)

Tudtommal az 5830 még a mesében sem volt mikor a gtx460 kijött, egy gagyi elcseszett széria sok fogyasztással, jól lebutitva.
Az, hogy most nem hozzák ki karácsony előtt az uj szériát, megint azt fogja jelenteni hogy sehova nem fejlődnek addig a vga-k, vissza fogják butítani a jártékokat a fejlesztők, hogy ne szaggasson a mostaniakon és persze jó drágán árulhatják a mostani gagyi kártyákat addig is.
Kezdem unni az ujonnan bevett szokéást, hogy huzzuk le a jónépet fejlesztés nélkül minél tovább...

(#20) trufa12

trufa12
(kvázi-tag)

hát ez rossz
de mind1 is várni kell míg olcsó lesz jön a kövi és a kövi
ez örök forgás

semmi értelme
1 szer kell jót venni elég 3 évig

v 2 ő ig

(#21) DemonDani válasza trufa12 (#20) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vagy évente a közepeset... ez sok mindenen múlik azért.
Most vennél egy 6990et mjuk egy fullhd monitor mellé akkor 1 évig le sem terhelnéd pl. de veszel egy GTX560-at és akkor marad pénz a következő körre is...

asd fgh jkl éáű

(#22) kpal válasza trufa12 (#20) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Az is egy megoldás csak használni kell és kész.

(#23) t72killer válasza Keldor papa (#1) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"2012 előtt kétlem, hogy valamelyik oldal be tudná mutatni az első 28nm-es kártyáját."

Ez a bajom nekemis:( idén szeretnék még notit újítani, és nagyon jól jönne egy visszafogott fogyasztású+használható teljesítményű grafika. (ha meg általános számításokra is be lehetne fogni, mégjobb lenne - a notik uis ritkán vannak 4GHz-es 6magos procikkal ellátva...)

(ok, lehet, hogy cikkek lesznek már november táján a mobility radeon 7000-es sorozatról, de hogy noti nem fog ráépülni tavaszig, arra van egy lyukas 10filléresem)

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.