2012 előtt kétlem, hogy valamelyik oldal be tudná mutatni az első 28nm-es kártyáját. Illetve pontosítok, mert bemutatni bemutathat egy működő példányt akár, de a boltok polcaira max jövőre jönnek szerintem. Az nVidia szerintem tavaszig is ellesz a Keplerrel. Ugyanez volt a Fermi-vel is.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
p87
(fanatikus tag)
Megmondtam...
Jó ha tavasszal piacra tudják majd dobni. Az AMD-nek talán sikerül a decemberi rajt, de lehet ott is lesz csúszás.
Ez megint nem jó, lőttek az árversenynek. 
Professzionális fejhallgató erősítő készítést vállalok, nézz be az apróba.

CocooN-z
(őstag)
Ugyan az lesz megint mint a FERMI vel, erőltetnek sokáig egy már a tervező asztalon is rég elavult chipet, amit jól lebutítva kiadnak, rá 1 év múlva meg a full verziót-ami persze kevés lesz-, de addig az ATI kiad egy már ránc felvarrt szériát, vagy akár egy újat is.
[ Szerkesztve ]
Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.

MZperX75
(őstag)
Valahogy, akkor ezen most ,miért is nem csodolkozom......?
Ez már két hír,
a semmiről 
bravo(mivel eddig is úgy tudtuk hogy 2012Q1-2)
lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

yakuza.tora
(PH! addikt)
"Ez már két hír,
a semmiről"
Ez volt a cél. Mindegy, hogy mit, csak beszéljenek róla. Mivel nincs harcba küldhető cucc, életben kell tartani az érdeklődést.
Mellesleg a fickó nevét először Dan Brown-nak olvastam... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Alléz Olympique de Marseille!

hugo chávez
(fanatikus tag)
Pedig már kezdtem reménykedni... 
De, a TSMC annak ellenére, hogy, feltételezem, a 32 nm törlésével komoly erőforrásokat tudott felszabadítani, szokás szerint ismét nem okozott csalódást 
(#3) CocooN-z:
"Ugyan az lesz megint mint a FERMI vel, erőltetnek sokáig egy már a tervező asztalon is rég elavult chipet..."
Ezt kifejtenéd bővebben? Mert nem igazán értem, hogy a Fermik mitől lettek volna "már a tervezőasztalon is" rég elavultak 
[ Szerkesztve ]

redmonk'
(tag)
Nem is baj, hogy nem jön. Bőven elég még a mai felhozatal. Ha jövő ilyenkor jönnek ki vagy lesznek már normális példányok az abszolute elég lesz, szvsz. Én legalább is így látom.
!be hard, be ruthless!

coonee
(fanatikus tag)
mivan?
Bizonyosodj meg előbb az erőviszonyokról, mielőtt hülyeségeket beszélsz.
olvass inkább hardver-teszt.hu-t
szia
asd fgh jkl éáű

antikomcsi
(PH! kedvence)
Ezért jó ide járni, mindig tanul az ember valamit.

Boxi88
(őstag)
Nesze semmi, fogd meg jól... ez mindig bejön ha hírverést akarnak csinálni valaminek! 

helkis
(PH! addikt)
akkor karácsonyig maradhat az 580..
utána 460, majd 680.. ![;]](/dl/s/v1.gif)
(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

coonee
(fanatikus tag)
szintén zenész
, ott pihen a 460as a polcon.

CocooN-z
(őstag)
Biztos a 4xx széria olyan ütőképes volt az akkori ATI-kkal szembe...
UI: amúgy a véleményem az hogy nagyobb volt a füstje mint a lángja, mindenki a csodát várta és az az 560TI-vel jövögetett csak, de egy középmezős karival nem lehet másik gyártó pl felső kategóriás termékével szembeszállni. Egyszerűen nem a PC-s játékpiac volt már a cél a tervezőasztalon, sajnos ez tény, mondhat bárki bármit.
Nvidia párti voltam mindig is, valszeg ezért érint érzékenyebben, és jön a pavlovi reflex
[ Szerkesztve ]
Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.
Tudod valamit kell írni....... :S 
► BMW 1M Coming Soon ◄ ►BMW Clubs Meeting 2012 Hungary 2012. 06. 09-17 Velence ◄

kpal
(PH! kedvence)
Na az 580 -bol még szép számmal adnak el .

hugo chávez
(fanatikus tag)
"Biztos a 4xx széria olyan ütőképes volt az akkori ATI-kkal szembe..."
Nos, szerintem nézőpont kérdése, hogy mennyire voltak ütőképesek, ha úgy nézzük, akkor pl. az egy chip-es csúcskártyáknál a GTX 480 leverte a HD 5870-et, viszont az is tény, hogy jóval nagyobb méretű (és emiatt drágábban gyártható) chip-pel és magasabb fogyasztással. De, szerintem a GTX 460 is ütőképes volt a megjelenésekor, pláne az akkori ellenfeléhez, a HD 5830-hoz viszonyítva.
"Egyszerűen nem a PC-s játékpiac volt már a cél a tervezőasztalon, sajnos ez tény, mondhat bárki bármit."
Igen, ez tény, ez az oka, hogy a Fermi-k azonos GPU méret mellett valamivel kisebb grafikus teljesítményre képesek, mint az AMD GPU-i (de ez lehet, hogy a közeljövőben változni fog, mert úgy tűnik, hogy az AMD a Southern Islands generációt már az NV Fermi-jéhez és Kepler-éhez hasonlóan szintén GPGPU irányba fejleszti), de azt még mindig nem értem, hogy ettől miért lenne "már a tervezőasztalon is rég elavult" a Fermi 
[ Szerkesztve ]

Jack@l
(senior tag)
Tudtommal az 5830 még a mesében sem volt mikor a gtx460 kijött, egy gagyi elcseszett széria sok fogyasztással, jól lebutitva.
Az, hogy most nem hozzák ki karácsony előtt az uj szériát, megint azt fogja jelenteni hogy sehova nem fejlődnek addig a vga-k, vissza fogják butítani a jártékokat a fejlesztők, hogy ne szaggasson a mostaniakon és persze jó drágán árulhatják a mostani gagyi kártyákat addig is.
Kezdem unni az ujonnan bevett szokéást, hogy huzzuk le a jónépet fejlesztés nélkül minél tovább...

kpal
(PH! kedvence)

trufa12
(kvázi-tag)
hát ez rossz
de mind1 is várni kell míg olcsó lesz jön a kövi és a kövi
ez örök forgás
semmi értelme
1 szer kell jót venni elég 3 évig
v 2 ő ig
vagy évente a közepeset... ez sok mindenen múlik azért.
Most vennél egy 6990et mjuk egy fullhd monitor mellé akkor 1 évig le sem terhelnéd pl. de veszel egy GTX560-at és akkor marad pénz a következő körre is...
asd fgh jkl éáű

kpal
(PH! kedvence)
Az is egy megoldás csak használni kell és kész.
"2012 előtt kétlem, hogy valamelyik oldal be tudná mutatni az első 28nm-es kártyáját."
Ez a bajom nekemis
idén szeretnék még notit újítani, és nagyon jól jönne egy visszafogott fogyasztású+használható teljesítményű grafika. (ha meg általános számításokra is be lehetne fogni, mégjobb lenne - a notik uis ritkán vannak 4GHz-es 6magos procikkal ellátva...)
(ok, lehet, hogy cikkek lesznek már november táján a mobility radeon 7000-es sorozatról, de hogy noti nem fog ráépülni tavaszig, arra van egy lyukas 10filléresem)
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html