...hiszen az Intel Atom magok licencelése után még csak nem is érdeklődnek a cégek, ezzel szemben a konkurens megoldását már aktívan gyártják.
Nehogy már mindenben csak ők diktáljanak. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

...hiszen az Intel Atom magok licencelése után még csak nem is érdeklődnek a cégek, ezzel szemben a konkurens megoldását már aktívan gyártják.
Nehogy már mindenben csak ők diktáljanak. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Érzem hogy az Intel hamarosan nagyot fog szippantani abból a bizonyos gazból.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Erre hírre az NVidiánál biztosan pezsgőt bontanak, mivel megtorpant az x86 procik térnyerése 
Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052
Mégsem kell az a 'csodajó' atom? ![;]](/dl/s/v1.gif)
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Nekem biztos nem kell 
Jól érzed magad? Majd elmúlik.....

én elfogadnék egy ilyen minirendszert, az ilyen tv-be épített internet, meg ezek a médialejátszók....

Az új ARM procikban annyi a kraft, hogy várhatóan a netbookokban is átveszik az Atomok szerepét. Lényegesen jobb fogyasztás, és talán már most jobb számítási kapacitás.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
Én is ezekre a készülékekre várok, remélem jó áron adják majd őket. Akkor biztos, hogy hatalmas sikere lesz.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Hát ha azt vesszük, hogy egy Snapdragon procis mobil kütyü elbír a 720p-vel, a Pine Trail procis netbook meg nem, akkor az ARM architektúra bizony vonzóbbnak tűnik. 
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
"egy Snapdragon procis mobil kütyü elbír a 720p-vel, a Pine Trail procis netbook meg nem"
Elviszi az is. 
Egy jó hacker nem kéri le a napot!
x86:ARM 0:1
Milyennapvan?
Ez várható volt. Az Atomon végrehajtott PR és virtuális fejlesztéseket nem eszi meg a piac.
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)
"Sajnos a tervek nem úgy alakultak, ahogy azt a vállalatok előre elgondolták"
Látom Abu, hogy nagyon sajnálod a dolgot, de azért annyira nem kell sajnálni "szegény" Intelt. 
<-ƘƘ-> Rendszerment

CSODA! ![;]](/dl/s/v1.gif)
www.oaziscomputer.hu
Akkor hadd idézzek egy PH-s cikkből: "Nem okozott meglepetést a GPU sem. Fikarcnyi gyorsulást sem tapasztaltunk, sőt az egyelőre kiforratlan meghajtók és támogatás miatt még az a 720p felbontású, H.264 kódolású MPEG videó is szaggatott, amivel az előző generáció ósdi GMA950-e megbirkózott. A Poulsbo videolejátszási képességeit pedig el lehet felejteni."
Én emiatt haragszom nagyon az Intelre, hogy a Poulsbo-t a kiherélt Z-s Atomokkal szereli, a második generációs Atom procijai mellé meg nem képes egy HD gyorsításra képes GPU-t rakni! 
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

Állítólag Win8 kijön ARM-re is, ha hinni lehet a pletykáknak. Márpedig ha így lesz, vagy lesz valami előrelépés még Win8 előtt ezen a téren akkor még inkább ARM Soc-oké a jövő. Én a Tegra-ra várok momentán.. jó rég óta...
A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)