Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) jenei92

jenei92
(senior tag)

Meg ha jól tudom a DDR3 kevesebbet is eszik a DDR2-nél..

(#2) Robi BALBOA

Robi BALBOA
(őstag)

Hát arra azért kíványcsi leszek, hogy ez a váltás mennyit dob a teljesítményen, mert szerintem nem sokat fog, mondjuk itt a fogyasztás és a költség hatékonyság a lényeg, majd meglátjuk, hogy ez mennyire jön be.

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#3) Laci.M

Laci.M
(fanatikus tag)

Inkább azzal a fránya IGP-vel kéne csinálni valamit. Tudom nem játékgépek, de ez akkor is nevetséges teljesítmény manapság már...

Asus 1215N, Samsung LE32C650, MOTROLA DEFY CM7 strapatelefon!!! Czollner @ F1: "Vitalij Petrov jön a zsigulival!":D:D:D

(#4) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Ez nem valami sok elörelépeés
.Lehet,hogy késöbbiekben nagyobb lesz az árkülömbség a kétféle modul között de ez nem hoz valami sok sporolást a jövöre nézve.
Szerintem ebben a kategoriában 1gb a jellemzö amit a gépbe raknak és még ha a sima ddr ramokat kellene venni akkor sem esnék hasra. A ddr3 és a sima ddr ramok között 800 forint van az 1 gb ramoknál.
Egy játék gépbe biztos nem mindegy ott kell a gyorsaság,meg nem is jellemző ,hogy 1 gbal játszanak.

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#5) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na majd egy új kétmagos Atom + ION lesz a nyerő DDR3-mal :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#6) New Life

New Life
(fanatikus tag)

Én pedig azt hittem, hogy a következő generáció majd elviszi a fullHD videókat... :O

i can resist anything, expect temptation ~ Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat! ~ Ha nem lenne utolsó utáni pillanat, semmi sem készülne el... * Elveszett fémtárgyak megkeresését vállalom! *

(#7) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt a mindenit...

[ Szerkesztve ]

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#8) HaZsolt válasza New Life (#6) üzenetére

HaZsolt
(senior tag)

Remélem a többi memória ára is lejjeb megy majd, most nagyon drágák szerintem.

Xtreme 3D Team Hungary

(#9) zsirfecske válasza jenei92 (#1) üzenetére

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

egyetértek, az ár mellett az sem mindegy hogy 1,5-1,6V-on megy vagy 2 V körül.

(#10) FRENK1988 válasza Laci.M (#3) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát amire kell net wörd arra maximálisan elég. Aki meg gémelni kar az meg 100% hogy nem fog X4500HD venni :DDD

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#11) Mania válasza FRENK1988 (#10) üzenetére

Mania
(őstag)

Jártál már a notebook-os topikban? :DDD

(#12) Ren Hoek

Ren Hoek
(őstag)

Múltkor néztem egy tesztet, hogy hány watt a különbség 1.8V és 1.65V között. Ezek asztali ramok voltak, ez tény... De kb 8-11 Watt jött ki, ami azért nemsemmi netbook fronton.

Nem írom alá!

(#13) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fogyasztásra biztos jobb lesz, de azért kicsit gyúrhattak volna azokon a procikon.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#14) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Orajelre is mehetne meg azert egy kis plusz.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#15) Móci válasza Devid_81 (#14) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na persze, hogy még a végén jó legyen, mi? Ejnye, nem úgy megy az! :D

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#16) Laci.M válasza Silentfrog (#4) üzenetére

Laci.M
(fanatikus tag)

Javaslom nézz be a NETbook fórumba. A legtöbb gépben 2GB memória ketyeg, többek között nállam is. A win7 mellé nem árt.

FRENK1988 ezeket nem csak word-re lehet azért használni, de azért az már abszurdum, hogy a youtube videók is szaggatnak HD-ben, meg egy pár ősrégi unaloműző játék se megy el rajtuk pl: Trackmania united, meg az NFS is szaggat, élvezhetetlen rajtuk ,pedig vonaton sokszor jól jönne. A Flash játékokról meg ne is beszéljünk...

Asus 1215N, Samsung LE32C650, MOTROLA DEFY CM7 strapatelefon!!! Czollner @ F1: "Vitalij Petrov jön a zsigulival!":D:D:D

(#17) Ren Hoek válasza Laci.M (#16) üzenetére

Ren Hoek
(őstag)

Hát attól a trágya GPU-tól tényleg nem szabad semmit sem várni.Pl az Ion platform mértékekkel jobb - bár tény, hogy a flash programok tutira szaggatnak ott is, mert gyösz az atom hozzá. GPU gyorsítást meg még mindig nem tudták megoldani (bár elviekben nem is olyan egyszerű, gyakorlatban szerintem lusták csak)

Nem írom alá!

(#18) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Fogyasztás miatt jó lépés.

(#19) lajthabalazs

lajthabalazs
(tag)

Az AsRock már tart DDR3-as memóriával szerelt Atom-ot, igaz, ION platform felett. Ha minden jól megy, azzal lepem meg magam névnapomra :)

Aki teheti legyen becsületes!

(#20) jenei92 válasza lajthabalazs (#19) üzenetére

jenei92
(senior tag)

Azon a lapon pci-e is van igaz?
Mert ha abba VGA-t szeretnél venni meg ne vedd.
Az atom semmit nem fog kihajtani... :U

(#21) Béka86 válasza jenei92 (#20) üzenetére

Béka86
(újonc)

Igen, abba biztos 4890-est rak az ember fia, hogy COD-ozzon fullhádéba...

Az nem számít, hogy elég sok hd rip dxva kódolást használ és valószínű egyre több fog használni.
Ebben az esetben ha az ION-ból kifognya a szufla, veszel egy újszériás low-profile gpu-t és ennyi. A procihoz kevés köze lesz a filmlejátszási teljesítménynek. Htpc meg nem arra van hogy ennél komolyabb erőforrásigényű feladatokra használd.

(#22) lorenzen válasza jenei92 (#20) üzenetére

lorenzen
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért nem kell nagyon leszólni Az Atom (N330) - ION párost.
1GB memóriával, már szépen elfut raja a Crysis, 800*600 felbontásban, a legalacsonyabb beállítások mellett.

Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

(#23) Silentfrog válasza Laci.M (#16) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Nem kell benéznem nekem is ilyen van hasonlo
Az egy dolog,hogy te bövitetted de eredetileg nem sok helyen van 2 gb memoriával

[ Szerkesztve ]

(#24) FRENK1988 válasza Mania (#11) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

még nem mert? ;]

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#25) jenei92 válasza Béka86 (#21) üzenetére

jenei92
(senior tag)

Lát az ember furcsaságokat.. csak szóltam.. ;]

lorenzen : Nem értem mire írtad amit írtál de oké..
Atom+ION rendben van,csak nehogy belevegyen a lapba egy 5770et.. :D

[ Szerkesztve ]

(#26) lajthabalazs válasza jenei92 (#20) üzenetére

lajthabalazs
(tag)

A most használt 4670-est szántam bele, amint az E6300-as mellé sikerül jó áron találni egy 5770-est. Saját tapasztalatból beszélsz? Nagy felbontásoknál sem nyerek semmit az IGP-hez képest? Ha minden jól megy, a projekt része lenne egy Full HD plazma is, és arra gondoltam, hogy 1-1 egyszerűbb játéknál még segithet egy kicsit az a 4670-es (Far Cry 1, Civ 4, Fallout 3, MoHAA, COD 1-2....)

[ Szerkesztve ]

(#27) jenei92 válasza lajthabalazs (#26) üzenetére

jenei92
(senior tag)

Hát szerintem egy dual-atom nem hajt ki egy 4670-et.
Lehet hogy elérsz valamilyen gyorsulást az ION-hoz képest de szerintem nem lesz nagy különbség..

(#28) lajthabalazs válasza jenei92 (#27) üzenetére

lajthabalazs
(tag)

Igazából nem sokat kell fizetni a Pci-e -ért, 31k ez a lap, és a legolcsóbb ION a dobozos AsRock, ami tokkal vonóval RAID-képes lappal 80körül van. A 4670-es adott, PicoPSU-m van, AC-DC adapterem van, HDD-m van, csak a DDR3-as RAM-ok kellenek, mondjuk 2G 16k-ért, és akkor az már nem is a legalja, később ideiglenesen jó lehet majd ha platformot cserélek.

Nagyon eltalálták az árát a kicsikének, vagy minden más ION lap van túlárazva.

(#29) jenei92 válasza lajthabalazs (#28) üzenetére

jenei92
(senior tag)

31ért Én sokallom,abból egy G31+e3200+1gb triót kilehet hozni ami ugye nem teljesen ugyanaz.Igaz ebbe se ION se DDR3ms foglalat nincs de ha netezős gép kell csak akkor arra szerintem jobb..

[ Szerkesztve ]

(#30) Silentfrog válasza lajthabalazs (#28) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Nekem egy 2 ghz kétmagos régebbi c2d van 4670 párositással.
A Saboteur nevü játékban pont dupla fps/21-40/ kapok ha megrántom a processzort 3ghz re.
Ebből az derül ki,hogy egy e 4400 2 magos processzor is kevés néha a mostani játékok mellett egy 4670 kártyának.
Van itthon egy kis nettopom és ott látom a processzorhasználatbol,hogy sok játékra nem elég szegény atom.
Én ugy gondolom ha játszani szeretnék az egymagos atommal akkor egy 7600 gt vel egészitik ki egymást megfelellöen.

(#31) lajthabalazs válasza jenei92 (#29) üzenetére

lajthabalazs
(tag)

G31-esre amikor legutóbb néztem, még nem raktak HDMI kimenetet, persze ez diszkrét grafikával már mindegy. A másik ellenérv meg a fogyasztás, az ION-os gépet be lehet állitani két 2.5"-ös lemezzel file-szervernek, de ha ugyanezt a G31-essel csinálom meg, az évente 10k-ba kerül. Alapvetően filmet nézni kéne a gép, amihez az a jó, ha tud FullHD-t dekódolni, van rajta 5.1-es hang és HDMI, valamint halk. Ez inkább az ION, mint az X3100.

(#32) lajthabalazs válasza Silentfrog (#30) üzenetére

lajthabalazs
(tag)

Én is lecseréltem az E4300-asomat egy új E6300-asra, sajnos nem mértem, hogy mennyi a különbség, de érezhető volt.

Jó lenne egy teszt, amiben beleszúrnak egy rendes VGA-t egy ION-os lapba, lehet, hogy nekem kell majd bevállalni ;) 8600GT-ket lehet egyébként nagyon barátságos áron venni mostanában. Vicces lenne, ha a 9300-asra rá lehetne bizni a fizikát, és a 8600-as renderelne, kihajtaná az utolsó csepp teljesitményt is a lapból.

(#33) jenei92 válasza lajthabalazs (#31) üzenetére

jenei92
(senior tag)

filmet nézni kéne a gép, amihez az a jó, ha tud FullHD-t dekódolni, van rajta 5.1-es hang és HDMI, valamint halk. Ez inkább az ION, mint az X3100.

Erre csak annyit mondok hogy te mondtad hogy a 4670 adott,akkor?

(#34) zsivagooo

zsivagooo
(fanatikus tag)

Fogyasztás miatt jó lépés,reméljük árban is marad olcsó.

az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.