Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ak76

    senior tag

    válasz castiels #31700 üzenetére

    Szolgáltatófüggetlenül kb 150-180K kezdő ár indokolt (az elődök nyitóárait figyelembe véve),ha nagy lesz körülötte a hype,akkor egy darabig biztosan nem megy 140-150 alá,a G2 sem fog akkorát esni,mint ahogyan ezt sokan várják,a sima G stabilan tartotta a 80-90K-s árát mikor a kettes kb 130ezer HUF volt.

    Azoknak akik panaszkodnak a kifagyó,lerohadó,szétcsúszó,szarkamerás/gps-es/lagos/bugos/szarműanyagos' telefonjaik miatt:

    Sony Z1C: Recsegő hangszóró,kritikátlan hangminőség,gyári fólia,ami a GG-re van vasalva,ellenben karcolódik mint az állat,de ha leszeded jön vele a SONY felirat is,trágya kamera.

    SGS4: Lagtenger,harmatos akkumulátor,3-4 naponta indokolt újraindítani ha nem akarsz a gyári névjegyzékre 6-8 sec-et várni,hulladék műfémkeret/hátlap.

    Htc One: Közröhej kamera,gyengusz akksi,besárguló fehér műanyagok,sense (ez maga a rémálom szubjektíve)

    Asus Padfone Infinity: Brutál lagtenger,vacak kamera,egynapos készenlét,random FC,heti 2-3 újraindulás.

    Note3: Mikrolagok a menüben,brutál tepsiméret,ratyi műfémkeret,műkróm lepattogzódás garantált,szintén indokolatlanul lassan ébredő névjegyzék.

    iPhone 5: Ezt inkább hagyjuk,egyéves készüléken egy ép négyzetcentiméter sincs (fekete) szinte magától dobja le a bevonatot,gyűlöletes iTunes,stb.

    BlackBerry Q10-Z10: Na ezekkel kevés bajom volt,a behirdetett Droid kompatibilitás félig meddig kamu,a programok nagy része szarul működik,vagy eleve el sem indul,a névjegyzéket valami számomra teljesen ismeretlen ok miatt a készülék napjában kétszer "elfelejti",aztán magától megtalálja,kamera egy fos,stb.

    És így tovább,ezek azok a készülékek amik az elmúlt hónapokban nálam jártak,használtam őket több kevesebb ideig.
    Tökéletes vas NINCS,nem volt,és nem is lesz,kompromisszum minden készülék,a G2 nem jobb,és nem is rosszabb egyiknél sem.
    Ez a véleményem.

Új hozzászólás Aktív témák