- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
LG G2 mini téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
ramyo
tag
válasz tomajer #3145 üzenetére
Szia!
Én meg fuvarozó vagyok!
Orrom előtt Galaxy Tab 3-Hibátlanul navigál,azonnal jelet fog,sosem veszt el!
Galaxy S4 mini- hibátlanul navigál-azonnal jelet fog,sosem veszti el!Sógorom LG G2 je(a nagy tesó) azonnal jelet fog-hibátlanul navigál ,sosem veszti el!
Húgom LG G3 (Uber nagy tesó)-azonnal jelet fog sosem veszti el,hibátlanul navigál!Kollegám- Note 2 -Hibátlanul navigál,azonnal jelet fog,sosem veszti el!
Folytathatnám....
Én a Világot járom ezekkel! (mint eddig is tettem-gyengébb hardverű masinákkal)Hidd el,ha jó akkor sem eső,sem hó,szél,napsütés....nem fog ki rajtuk!
S ha nem igazán jó-kenheted,a esőre-a felhőre...bármire-várhatod a Tavaszt... Max veszel mellé egy PNA-t ugye!
Nem egyedüli próbléma,( nem csak nálam) nagyon sok ember ír erről a problémról,sok fórumon! Sajnos!!!!!!
Üdv -
ramyo
tag
Komolyan mondom!
Ki nem hiszi...felajánlom,uljon be mellém-jöjjön velem ide oda(amennyi ideje van) akár 1 napot is!
megmutatom,más készulék hibátlanul müködik! (minden időben)-helyzetben. -
gmini2
újonc
-
gmini2
újonc
Én szívesen kipróbálnám. A jelenlegi szoftveremet minden telepített alkalmazással, beállítással stb. hogyan tudom lementeni? Recovery?
-
rvgy75
aktív tag
Én is mindig várom, nézegetem hogy van-e már frissítés. Aztán mikor frissítem jóformán semmi változás. Mikor a Spicámat frissítettem 1.6 rol aszem 2.0 androidra és lett benne bluetooth. Vagy 4-5 éve Na aszem akkor volt benne vmi újítás aminek gyakorlati hasznát vettem
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy ha megjelenik egy újabb szoftververzió akkor a telefon frissítésekor a rajta levő adatok elvesznek (telefonszámok, képek, zene, stb)? Most a 4.4.2 V10g van rajta.
KösziGigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
ftamas0201
senior tag
válasz Winnie The P #3163 üzenetére
Nem veszik el semmi, de én azért a helyedbe egy biztonsági mentést csinálnék, soha nem árt ha van egy
-
Winnie The P
őstag
válasz ftamas0201 #3164 üzenetére
Köszi.
A mentést a telóra vagy pedig számítógépre volna érdemesebb?Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
ftamas0201
senior tag
válasz Winnie The P #3165 üzenetére
Nekem pl a memóriakártyámon van, mondjuk ott se biztos hogy a legjobb helyen van, de ennyi erővel a pc merevlemeze is bármikor elszállhat Ha gondolod el lehet tárolni mindkét helyen ha nagyon biztosra akarsz menni, ez már a te döntésed, az a 100-200 mega nem egetverő hely
[ Szerkesztve ]
-
Winnie The P
őstag
válasz ftamas0201 #3166 üzenetére
Köszönöm a választ. Akkor az sd kártya lesz, ha már csak ennyit foglal el.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
rvgy75
aktív tag
válasz Winnie The P #3167 üzenetére
teloszámot meg elég a szinkronizálni a gmail-l és nincs rá gondod
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
ftamas0201
senior tag
válasz Winnie The P #3167 üzenetére
Az enyém 500 megát foglal, úgy hogy az alkalmazások és minden mentve van amiket használok, ez mindenkinél egyénileg változik ugye az alkalmazások méretétől függően meg hogy mit mentesz el Én az LG backup appjával ami gyárilag telepítve van azzal mentettem el, használtam már nem egyszer a visszaállítást és teljesen jól működik, mindent jól elment nem kell utána javítgatni szinte semmit
-
Winnie The P
őstag
válasz ftamas0201 #3169 üzenetére
Köszi a segítséget.
rvgy75: neked is köszi.Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
gmini2
újonc
Csak ki szeretném próbálni, a 4.4.2 már umalmas egy kicsit, de ha nagyon rossz lesz visszarakom a régit.
CWM-et hogyan kell telepíteni D620r-re?
-
gmini2
újonc
Köszi a választ. :/ Mással nem lehetne lementeni a jelenlegi romot?
-
kisnokia
aktív tag
Nagyobb kihagyás után néztem bele a fórumba, és elképedtem ezen a veszekedésen. Mi van veletek, soha nem volt ilyen sem itt, sem az Alcateles korábbi anyatopicomon.
Személyes tapasztalatom, hogy mind a korábbi Nokia n97 minim, mind az Idol 2 S GPS-e sokkal hamarabb állt fel. Illetve amikor megvettem a G2 minit, akkor elég jó volt a GPS, aztán egy USB-s töltésnél megcsinált valamilyen frissítést a teló , és kb. ekkortól vettem észre, hogy kínkeservesen akar csak megtalálni 2-3 műholdat is, pedig próbálkoztam több playes segédprogrammal is...... -
kisnokia
aktív tag
Az LG pc suite minden csatlakoztatáskor figyelmeztet, hogy a Lollipop mellett nem lehet biztonsági mentést csinálni. Akkor hogy fog működni a dolog?
-
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!
Nézegetem a telefonokat.Ez is tetszik,ill. az LG L90 is.Kb. mindenben azonos,csak annál nincsenek hátsó gombok,ill.az alsó gombok a kereten vannak,s nincs világításuk.Valamint 8000 Ft-al is olcsóbb.Szerintetek melyiket érdemes megvenni?Tetszik még a Huawei 620 Gs,de annak nagyon nagy a mérete,pedig jó ára van.
Esetleg várható-e az LG G2-re hivatalos Lollipop?
Jól néz ki még a Samsung E5 is,de fene tudja,hogy mikortól lesz kapható Európàban.[ Szerkesztve ]
-
Misi1980
senior tag
A páromnak G2 minje van és nem dobja el a GPS jelet.
Volt Note2-öm is és nem dobálta el a jelet.
Volt majd 1-évig G2-öm nem dobálta el a jelet.
Most G3-am van október óta és nem dobálja el a jelet.
Ha olvasgattad volna néha ezeknek a telefonoknak a topikját tudhatnád hogy voltak ezeknél is olyanok akik szenvedtek a GPS-el.Azért mert te kifogtál egy valószinüleg hibás darabot nem lehet álltalásosítani hogy akkor minden mini rossz.Nagyos sokan használják ezt a telefont megelégedéssel.Mit akarsz itt elérni azzal hogy ide jársz fikázni (úgy hogy már nincs minid)?Menj a neked megfelelő topikodba és ott oszd meg az észrevételeidet.Itt semmi szükség az ilyen hozzászólásokra.Szerintem aki havi 10.000km-ert vezet az ne egy középkategóriás telefontól várja hogy elnavigálja minden körülmények között szerte a világban.[ Szerkesztve ]
-
Misi1980
senior tag
Szerintem is unalmas a rinyálásod és szerintem mások szerint is.Épitő jellegel nem tudsz hozzászólni csak butaságokat írsz.Mégegyszer megkérdezem hogy ezzel a fikázással mit akarsz elérni úgy hogy már nincs ilyen telefonod???
Vigyázzatok mert engem már privátban támad!Mindenki helyeseljen a hozzászólásaira. . -
ramyo
tag
válasz Misi1980 #3181 üzenetére
Azért irtam neked privátban mert megtisztektelek a válaszadással! Nem akarom többet offolni a topicot!
Agyon kivesézett téma! Nem vagyok hajlandó tovább védekezni-témát boncolgatni ,mert leirtam amit tapasztaltam!
Szerintem most látható ki kit támad! Nem én irtam választ neked!!!!
S h mi a badarság mi nem,mindenki eldönti maga..!
Igy a reagálásodból itélve rendkívül értelmes ember lehetsz! Bizonyára felfogod amit most kérek...tehát megkérlek lapozz!!Elég volt...még 1x offf!!!!
Udv
[ Szerkesztve ]
-
Misi1980
senior tag
Azokért a privát üzikért nem lett volna kár ha nem írod meg,ugyanis nem a te szar telefonodról írsz ott sem meg itt a topikban sem hanem álltalánositod hogy mindegyik rossz.Gyerekek azért mert torrent letöltötök mindenféle navi szoftvert és még használni sem tudjátok rendessen arról nem a telefon tehet.Nem támadni akartalak csak ez a hetek óta tartó görcsölésed borzasztó.Mindenkit szetetnél meggyőzni arról hogy ez a telefon rossz,pedig lehet csak te nem értessz hozzá.
-
rvgy75
aktív tag
válasz GEPESZ66 #3185 üzenetére
De zsebben benyomodik elég könnyen és csinál egy csomó képet a zsebedben xdxd. És nem kikapcsolható az a funkcio csak ha rootoolod. Vagy tokot raksz rá akkor nem tud benyomódni.
-
mkRoland
senior tag
Meg lehetne próbálni még, hogy ha root nélkül is zavar, hogy elindítja a fényképezőt az alábbiakat teszed:
1, letöltesz a Play-ről egy másik kamera alkalmazást
2, kikapcsolt kijelző mellett hosszan nyomod a kamera indító gombot
3, nem választasz ki alapértelmezett kamera alkalmazást, így nem fog elindítani semmit, csak a kijelzőn lesz egy választás, hogy melyik kamera-programot akarod indítani[ Szerkesztve ]
-
rvgy75
aktív tag
válasz mkRoland #3188 üzenetére
Érdekes ötlet. De akkor ezt a kamara inditásnál is mindig ki kell választani nem? Ugy az kicsit kényelmetlen.Meg a felfelé gomb is elindit vmit. Nem emlékszem mit mert már rég rootoltam és tiltottam. Igaz igy is rezeg ha benyomodik de nem indit semmit.
-
mkRoland
senior tag
-
fdavs
tag
A GPS témához még én is hozzászólnék !
A GPS az elején nekem is tökéletesen működött de kb 1-1,5 hónapja nem. Egyszerűen nem talált jelet..
De amióta az Android 5.0 van fent rajta tökéletesen működik és sokkal gyorsabban talál jelet mint a gyári rommal. Tehát csak szoftveres gond volt vele.. -
rvgy75
aktív tag
g2-re már kijött.
-
qamu74
őstag
Sziasztok!
Van egy ilyen fuggetlen telom,a kerdesem az ,hogy hogyan lehet recoveryt telepiteni a telefonra -
mgv153
újonc
Fel akartam rakni a gyári recoveryvel a CM 12 romot, de errort írt mert nem d620 a telefonom, hanem d620r.
Hogyan rakjam fel?
A szó elszáll, az írásom meg olvashatatlan.
-
ikaros13
aktív tag
itt találsz egy elég jó leírást a bootloader kinyitására, CWM, CM, és gapps felrakására.
én is ez alaoján csináltam.[ Szerkesztve ]
lateralitási kvóciensem: -100
-
DQ
tag
GPS - A gps status csak kínkeservesen talál jelet netes rásegítéssel is, a gps test viszont 10-20 mp alatt, ahogy a hárombetűs is. Nekem ez új volt, a korábbi telefonjaim ilyet nem csináltak, mármint azokon a gps status is szépen muzsikált.
Más. A névjegyek között egy személyhez tartozik több bejegyzés, vagyis több fiókban is benne van: google fiók, telefon, aztán még egy google fiók. Van arra lehetőség, hogy ami már nincs, vagy nem kell, kitörölje az ember úgy, hogy ami kell az megmaradjon?
Ugyanis ha egy ilyen három fiókban is lévő személyt "egyfiókosítani" akarok (de szép szó :-)), akkor mindhárom fiókját törli, mert a törlésnél nem kérdezi meg, hogy melyik fiókot akarom likvidálni. Én ki szeretném törölni a telefonból, s el szeretném dobni az egyik google fiókos bejegyzést úgy, hogy az egyetlen google fiók, amit a gmail-ből menedzselek az megmaradjon. (nem tudom, ez érthető-e így)
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
Hirdetni a Hardveraprón lehet!
Szolgáltató függetlenítéssel kapcsolatban ne tegyél fel kérdést!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest