Új hozzászólás Aktív témák

• mismile

csendes tag

Sziasztok!

Újra itt vagyok a kis telefongondommal. Már kétszer volt szervizben, a másodikra már úgy küldtem, hogy én írtam egy lapot, amire az összes hibát felsoroltam és azt mellékelték is a telefonhoz. Ugye a legfőbb gond az akadozó hívás, plusz a kamera lefagy. Egyéb gondok amik előfordultak: Éjszakai mód be van kapcsolva, de néha nem kapcsol be, a hangerőjelzőt magától felnyomja (maga a hangerő nem nő, csak egyszercsak észreveszem, hogy hopp, megint felnyomta egy bizonyos pontig), értesítés ha jön, lehúzom a sávot és eltűnik az értesítés. Mondjuk ez most épp elmúlt. Tehát 2x volt szervizben (szeptemberi a teló). Egyszer kaptam egy LCD cserét (mert magától dolgozott a telefon :D) +szoftverfrissítés. Annyi megoldódott, hogy magától nem csinálja a hülyeséget. De hívás akadt, kamera fagy, és jöttek még gondok emellé. Újra elvittem, hogy na még mindig rossz... mit kaptam? Szoftverfrissítés meg egy akksi vizsgálat, mikor az a legjobb szegény telefonban... Persze semmi nem változott. Sőt! Létezik, hogy az első és hátsó kamerám is egyre sz*rabb? Az első olyan szinten brutális képeket csinál, hogy hihetetlen, eddig nem volt ilyen. Mintha egy rossz minőségű festmény lenne a képen, normális fénynél is. A hátsó meg nem tűnik 8Mp-esnek sehogy sem. Alig fókuszál, lassan reagál, ha kész a kép, az is elég béna, ránagyítva festményszerű. Szerintem nagyon hibás a telefonom, de szoftverfrissítésekkel semmire sem mennek, mégis csak azt csinálják. Szerintetek van lehetőség rá, hogy egyszer valaha kicserélik? :( Nem normális, hogy 2 hetente 2 hetekre beadom a telefonom... :( :( :(

Új hozzászólás Aktív témák