Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Gyönyörű, viszont az ütős hardverek (és az ára) mellett igazán elfért volna egy erősebb videokártya is.

[ Szerkesztve ]

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#2) vinibali

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

a Vision márkanév az AMD-é?

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#3) Antibazsi válasza vinibali (#2) üzenetére

Antibazsi
(fanatikus tag)

Van AMD Vision és van Nvidia 3D Vision.... két teljesen külön fogalom. Amúgy a vision egy hétköznapi angol szó így nem lehet levédett márkanév, bárki használhatja.

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#4) banhammer válasza Probber (#1) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Miután mobil VGA van benne, ha erősebbet raknának bele még horrorisztikusabb lenne az ára.

Az NVIDIA GeForce GT 555M nem rossz mobil VGA.
A teszt alapján jó a sebessége.
Aki meg játszani akar az vegyen magának desktop gépet.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#5) szilagyiv

szilagyiv
(tag)

Nem drága ez egy icipicit? Az induló ára is sok, hátha még telekonfigolja az ember.
Dehát ez kínai, akkor mér' nem occsó? :U

"A vadnyúl olyan nyúl, mint a szelíd. Csak vad." - by KTTZ

(#6) idkfaiddqd

idkfaiddqd
(tag)

én szerelmes lettem belé :D jobban kéne mint az az apple izé :DD

Hibás-törött PS3,PS2,PS1,PSP,WII,DS,XBOXc,EEEpc-ket veszek reális áron!

(#7) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

Szép a külleme, bizonyos áldozatok árán akár komoly dolog is lehet belőle :))

A gari idő után(1..3 év) honnan szerzek hozzá alaplapot ha bemondja az unalmast ?
A kijelzőt, meg a többi alkatrészt lehet "ügyesen" pótolni de a lapot???

A lenovo hogyan áll a kifutott termékek pótalkatrész ellátáshoz?

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#8) Angel1981 válasza szilagyiv (#5) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Szerintem is drága... :U

(#9) azbest válasza szilagyiv (#5) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

épp azt néztem, hogy iMac is vehető hasonló áron (főleg azt nézve, hogy mit a lenovo alapgép paraméterei $1300-ért) és az még lehet erősebb is nála.
Nem tudom a 21.5ös imac ips paneles-e, de ha igen akkor egyértelműen az a jobb. Szóval erősen túlárazott ez a lenovo.

[ Szerkesztve ]

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#10) lajthabalazs

lajthabalazs
(tag)

Nekem van egy 5 éves 22"-os LG monitorom, még E4300-as processzor mellé vettem. Azóta volt egy ideig XBox-om, aztán lett egy E6300-asom, most egy i3-as procit hajtok. És a monitor még mindig működik. Viszont az i3-as proci mellé vettem egy 24"-os monitort, és az LG-t most a laptopom kiegészítésére használom.

Mindez nem jöhetett volna létre egy egybegéppel. A laptopot értem, lehet akárhova vinni, megy akkumulátorról, és pici. De ha úgyis le kell tenni egy monitort meg egy billentyűzetetet, meg egy egeret, akkor csak van hely egy elegánsabb számítógépháznak, egyébként sem ergonómikus az egybegép, mert túl alacsonyan van a monitor.

Aki teheti legyen becsületes!

(#11) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát jól néz ki és a tudása is rendben van,de ahogy elnézem az árakat,ha az alap már ilyen drága akkor az Nvidiával szerelt gép mennyibe kerülhet?.Szerintem nem éri meg megvenni.

(#12) Koley

Koley
(kvázi-tag)

Egyetértek az előttem szólókkal, egy kicsivel lehetne olcsóbb

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.