Nah csak nem kezd lenni értelmes teljesítmény egy két ilyen LCD-PC mögött?
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Nah csak nem kezd lenni értelmes teljesítmény egy két ilyen LCD-PC mögött?
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
ha nem atom kerül bele 
[ Szerkesztve ]
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Direkt csak 2 GB memóriával szerelik őket? Nekem WinXP mellett is kell a 3GB néhány progihoz!
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

az árára azért kíváncsi leszek,nehogy árban megközelítse iMac-et 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
főleg akkor

Biztos azért van bennük 2 GB, hogy a bővítés örömét meghagyják a felhasználónak.
Normál használatra elég a 2 is, spéci programoknak ( vagy egy komolyabb játéknak ) több kell. Pista bácsi kattintgatni tud 2-vel is. A többi meg majd vesz még vele 
most mondhatom, hogy kéne egy ilyen, de iszonyatosan túl vannak árazva.
(nekem.)
I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes.

Nálam mostanában spec a firefox a legnagyobb memória zabáló. Csak úgy állásába megeszik majdnem egy gigát... Lehet a 150 megnyitott ablak miatt... 
Fan of 2nd order harmonics since 2010

Az meg minek? 
Az első nem touchscreenes konfiguráció elég is lenne normál használatra. Az árukra meg kíváncsi vagyok. Az Asust ismerve .... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd

A közelmúltban volt szerencsém kipróbálni egy Dell Inspirion One-t. Rögtön a hátrányt mondom, kicsi volt a proci és a videokari is.
Viszont ami nagyon pozitív, nagyjából 10 perc alatt volt egy startra kész gép, 4 Gb rammal, természetesen 64 bites OP rendszert adtak hozzá. Nagyon szép a képe, kár hogy tükröződött a monitor, az egy picit rontott rajta. A vélemyénem szerint talán a legjobb otthoni szgép, azóta is vágyom egy ilyenre. Persze játékra nem igazán jó. Ára meg ha jól tudom 180 nettó körül mozgott, ami nagyon jó.
Halmi
ET2400XVT fermi-vel ??? Ez érdekesen hangzik. Remélem nem 400k+ lesz a magyar ára
.

hmm 720as mobil procival érdekes azért nem nagy teljesitményü dem ár lehet vele vmit kezdeni az amd-s 2 magos változattal szemben, 2gb memoria
betölti a programokat a windows xp és 2 giga ugrott a 8 bol
mi lenne ha vista vagy win 7 lenne fent? 

Az ilyen perverzeknek találták ki a 64-bites windowst, meg a 8 GB ramot 

Átlagos tudásu,szinte mindenre jó,de az árát jó lenne ismerni,mert ha drága akkor kenjék a hajukra