Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tamikomac

    aktív tag

    válasz szaszlaci #2942 üzenetére

    Szia,

    Köszönöm a választ.

    Kábelcsere volt, most olyan bennemaradó van benne, amit csak úgy lehet levenni / kivenni, ha egy ponton megnyomjuk a pöcköt. Annyi, hogy firmware frissítettem, CC46 volt rajta és Seagate oldalról leszedett CC49-et tettem rá DOS alól. Ennek 2 napja.

    Ha 2 TB vinyó lesz inkább maradnék a WD mellett a 3 év gar miatt. Black kicsit drága, így az nem igazán. Sok helyen a Purple csak 2 év garos, de vannak helyek ahol 3 év (plusz 2-3e Ft-ot ez megér). Aztán meglátjuk gyárilag hogyan van beállítva a parkolás. Nekem a Purple vagy RED tetszik, esetleg Seagate ST2000VX000, de ez is csak a 3 év miatt. Ez a parkolósdi viszont aggaszt, ki tudja hogyan van a Seagate beállítva és lehet-e rajta változtatni.

    A notis vinyót a külső USB-s helyett venném, csak felmerült mint gondolat. Adattárolásra lenne.

    Ördögi kör az egész :W . Ha 2 TB vinyó lenne akkor bőven van hely az adataimnak (kb. 1 TB), de nincs hova lementeni mindet, hiába új vinyó. Ha külső 1TB, akkor van hová menteni az adatokat, de maradnak a mostani vinyók. De talán ez tűnik mégis a legjobb választásnak.
    Arra meg nincs keret, hogy mindent cseréljek, plusz még külső is.
    A BD meg azért lenne jó, mert 35-40 korongra elférne minden és kész. Azért 25GB/lemez nem kicsi tárhely.

    --------------------

    Fizetésem (akár) 20%-át...?
    Már egy ideje kint van, úgy 1,5 éve. Egyébként komolyan gondolom és egy bizonyos összegtől meg is csinálnám. Persze nem havi 80-nál. Oda nem kell protekció, bár ha így haladunk lassan ez sem lesz már igaz...

    [ Szerkesztve ]

    Amit birtokolsz, az birtokba vesz.

Új hozzászólás Aktív témák