Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz shteer #2765 üzenetére

    Lehet hogy a hsz-t nem fejezted be :D

    Én most kínlódok 1ébként új HDD vásárlással, mert azok az idők elmúltak amikor beraktam egy HDD-t 500napra a gépbe, utána kivettem és még azóta is elvan rackben, igaz ilyenkor éves szinten csak néhány napot megy.

    Már egy ideje a WD GREEN hosszabb üzemekre nem igazán való, meg is ijedtem mikor erre ráakadtam, mert nekem is van 2×1TB ebből a típusból, csak eleve rackben van évek óta és még 2hetet sem mentek együttesen, így nem romolnak el hamar remélhetőleg, és most is az az álláspont hogy a WD GREEN csak tárolásra jó: tehát adat ráment/lejött róla és kikapcs. A WD RED az egy éve még igazi sláger lemez volt, most is lehetnek még ebből a boltok polcain, de egyre inkább esik a színvonal, és hamarosan ezeket is úgy kell használni mint a GREEN-t. Ugyanakkor nincs kizárva hogy a legelső szériák, most kezdenek el meghibásodni, de azt már nem tudni hogy 24órás folyamatos üzem van mögöttük, vagy normál átlag napi 6órás üzem. Ha utóbbi akkor ez is gáz sztem.

    Jelen pillanatban nekem a WD PURPLE változatot javasolták már, ami sztem még elég friss mert év elején nem nagyon láttam lila WD-t. Kamerarendszerbe van tervezve 24órás nons-stop üzembe ugyanakkor el tudom képzelni hogy ha ez is felfut és elég sok lesz ebből is már, évek múlva ugyanúgy elkezdenek kihullani és szintén nem ajánlott HDD lehet majd ez is... Így most adunk az érzésnek alapon a rendszerbe megy egy 2TB és külső rackbe is 2TB, teljes tükörnek. 2db csak nem fingik ki egyszerre, ha igen akkor vízzel árasztom el az egész WD gyárat :D

    [ Szerkesztve ]

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák