Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Nah végre alakulnak ezek is, előbb utóbb úgyis leváltják a vincsiket, csak tényleg bírják rendesen az írást...és ne csak papírforma szerint.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#2) geostigma válasza Devid_81 (#1) üzenetére

geostigma
(újonc)

az én eee-mbe ssd van , és frankón működik.Hangtalan,gyors,és bírja a "megrázkódtatást" :D

[ Szerkesztve ]

http://allstation.forum.st minden ami playstation!

(#3) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

elég sok aza 102Ejró azért a 32Gb-osért.. sebességét tekintve nemlesz át/teljesítménykirály..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#4) zed1983

zed1983
(őstag)

Egyre több SSD, ez nekünk lesz jó, nem tudtam, hogy az Imation CD-DVD lemezeken kívül mást is gyárt :(

(#5) waterman_

waterman_
(fanatikus tag)

javítsatok ki ha tévednék, de az a táp, az a kis dobozka és a méter kábel arra kell, hogy usb-n is kommunikáljon a cucc? más gyártók egy szolid kis mini-usb csatit is elhelyeznek az ssd-re, ezek meg vagy 10 dollárnyi felesleges sallangot pakolnak a csomagba. ehhez azt tudom mondani, hogy gratulálok.. extra táp, mikor minden ssd simán elmegy usb-ről. abszurd.

..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

(#6) Psych0 válasza zed1983 (#4) üzenetére

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

gyártott az 120 megás floppyt is

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#7) forgonati válasza Psych0 (#6) üzenetére

forgonati
(senior tag)

Az nem ZIP volt? Vagy esetleg még JAZ. De floppy...

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#8) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Par ev es elerheto aruak lesznek a 128-as SSD-k.

(#9) Kapszaicin válasza twollah (#8) üzenetére

Kapszaicin
(kvázi-tag)

:DD máár most kevés a 120 giga! a 160 250 az alap jelenleg! pár éév múlva a 320asnál kisebb nem lesz!

(#10) waterman_ válasza Kapszaicin (#9) üzenetére

waterman_
(fanatikus tag)

szerintem is ki fog halni a 128 giga alatti kategória mire odaérünk, hogy megfizethető lesz az ssd a hdd-hez viszonyítva. már most egy 256os kéne, ha ki akarnám váltani a naponta használt winyókat egy ssd-vel.

..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

(#11) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

milyen az az usb-sata kábel ?
egyik vége usb másik sata ? oszt az, hogy ?

(#12) oPalRx7

oPalRx7
(tag)
LOGOUT blog

Nem tudom hogy vagytok vele, de ha csak a rendszerpartíció átkerül HDD-ről egy SSD-re ahhoz ~ 40giga elég.

ott a legtöbb a swap, meg az írkálás. a többi partíció még folyamatos adatmozgatás (öhm torrent) esetén sincs annyira igénybevéve hogy nagyon hangossá váljon a rendszer.

bár ez lehet csak a saját szokásaim miatt áll fent :) de tartom a véleményem, hogy ha valaki a hang, és a programok gyors betöltésére akar SSD-t akkor elég egy 64G alatti meghajtó, adatot ilyenre pakolni egyenlőre fölösleges, és nem jelentősen lassabb hogy azt egy szomszédos HDD szolgálja ki. (és ez még hangban is jó kompromisszum)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.