Nagyon várom DSC-TX5-t, fekete szinben akarom 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

Nagyon várom DSC-TX5-t, fekete szinben akarom 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.
Nekem inkább a második jönne be, csak nem értem, miért spórolták ki a Zeiss lencsét belőle? Azzal és fém házzal (meg ha SD kártyás lenne - tudom, bilibe lóg) nagyon tetszene.
„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.
"így könnyedén készíthetünk akár 258°-os panorámaképet is"
Miért pont 258° 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Az a TX5 igazán jó tulajdonságokkal rendelkezik. Félek az ára is ehhez fog igazodni.
Mindenhol jó, de legjobb a Garfield!

Sajnos ettől félek én is, hogy nem fog az én büdzsémbe férni 

"Pricing for the Sony DSC-TX5 is around $350, and the camera will be available in both silver, black, pink, green and red versions from April 2010." [link]
A kivétel erősíti a szabályt? │

Kösz az információt.
Már csak az a kérdés, hogy nálunk is ~70eHUF környékén lesz vagy többe.
Mindenhol jó, de legjobb a Garfield!

Köszi a linket, kaptam még 1-2 fontos infót, nagyon tetszik, remélem emberi áron lesz elérhető nem az, hogy kint tényleg 350 dodo itthon meg átszámítva 450, láttunk már rá példát 
GrotESC: a 70K reális ár lenne.
[ Szerkesztve ]

A második komolynak tűnik.
Orandum est, ut sit mens sana in corpore sano.

DSC-H55? Akkor ebben már az új intel chipset van, ugye? 
Egyébként ez a superzoom dolog is milyen nevetséges már, Pana elkezdte, aztán látta a többi, hogy márpedig ez jó, de azért még mindig a Pana a király ebben... 
Ha egy cápa eszik a tenyeredből, hamarosan a lábadból is fog...
Nem tudom, nekem a Panával más bajom volt: zajos volt a képe (igaz, 5évvel ezelőtti modell volt).
Most épp azon gondolkozom, hogy sanyi (H55) vagy pana (FS30) legyen.
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

Szerintem az nem egy árkategória...
Nekem TZ7-esem van, és imádom. Korábban is volt pana gépem, és szerintem a legjobb 
Ha egy cápa eszik a tenyeredből, hamarosan a lábadból is fog...
Közben módosultak az elképzelések: belépett a FinePix F80EXR is a színre - bár attól kicsit tartok, nem mindenhol írnak jót a superCCD-ről 
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html