Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Bögre

Bögre
(fanatikus tag)

Érdekes, nem lehet, hogy ez is marketing? (egy hónap alatt minél többet eladjanak) :C

(#2) Kriza

Kriza
(őstag)

2900XT és 2900PRO is leáll. :F Hát nem volt hosszú életű...
Viszont a GT igencsak jó árban lesz.

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#3) CYX

CYX
(fanatikus tag)

Nagyon szomorú leszek, ha nem lesz ilyen kártyám :( nagyon beterveztem ezt magamnak...

(#4) szacsee

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Eccerű a válasz: Raktársöprés!
Kell a hely az RV670-nek. :DDD

(#5) [HUN]Tyson válasza Bögre (#1) üzenetére

[HUN]Tyson
(senior tag)

Ezt valószínűsítem én is! Kicsit meg kell sürgetni most az eladásokat, hogy javítsanak a pénzügyi mutatókon, eladási statisztikákon.

(#6) Keldor papa válasza Kriza (#2) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

80nm-en 700 millió tranzisztoros GPU nem olcsó dolog...

(#7) Fáraó válasza Kriza (#2) üzenetére

Fáraó
(őstag)

Viszont a GT igencsak jó árban lesz.

Ezekkel a tulajdonságokkal kaméleonként fog beleolvadni a mezőnybe, talán csak éppen lesz jobb. Majd a teszt megmutatja.

VIGYORRRGAZMUS.....

(#8) h0o2a7j6

h0o2a7j6
(tag)

Minél gyorsabban kifut az r600, annál gyorsabban jön (jönnie kellene) az r670 (nak)! :)
Csak nem lesz átmeneti időszak "csúcskártya" nélkül?

(#9) Petya88 válasza h0o2a7j6 (#8) üzenetére

Petya88
(lelkes újonc)

Vagy csak egyszerűen kiszáll az AMD a versenyből és a jobban fizető termékeit gyártja majd...
Persze, ez is csak egy lehetőség ;]

(#10) Szlovi

Szlovi
(senior tag)

Amikor bemutatták az R600-at,már akkor is sokszoros csúszásban voltak a debüttel és jó szokásukhoz híven kijöttek 1 kazánnal. Ugyanígy volt az X1800-X1900-as szériával is:F. Grafikában nagyon rendben van az R600 (és az elődei is),de valami nagyon nem kóser,hogy ilyen rövid életciklust adtak neki.

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#11) afterburner_

afterburner_
(őstag)
LOGOUT blog

mint tavaly a 7900 gto-nal?:-)

Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<

(#12) CPT.Pirk válasza Szlovi (#10) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Miért ne lenne kóser? 2008-ban már itt a DX 10.1, haladni kell a korral, hogy addigra el is jusson az emberekhez az R670.
Aki nem akart sokat bukni, az vett egy 8600GT/2600XT-t, és azzal elvan, míg kijönnek ezek a DX10.1-es karik...

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#13) Malachi

Malachi
(őstag)

Akármi is lesz, a 2900PRO az első normális középkategóriás kártya ebben a generációban, elérhető áron. Ha ezt kiveszik, és nem pótolják semmivel, megint ott lesz a csúcs 80-100 ezerért rendes teljesítménnyel meg az alja 30 ezerért, közte meg semmi legalábbis az atinál. Egyre érdekesebb lesz ez, már tényleg nagyon várom a 8700-as geforce-okat...

(#14) Retekegér válasza CPT.Pirk (#12) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

Aki nem akart sokat bukni, az vett egy 8600GT/2600XT-t, és azzal elvan, míg kijönnek ezek a DX10.1-es karik...
De aki játszik is, az vett 7900GS/X1950Pro-t. :D

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#15) CPT.Pirk válasza Retekegér (#14) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az meg is érdemli... :K DX10, DX10.1, kinek fognak kelleni azok a DX9 karik normális áron? :(

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#16) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Rájöttek hogy nagyon jó áron adják a kártyákat, és ezért inkább csinálnak egy butítottat is, amit már nem lehet az XT szintjére húzni. Pedig ebből a kártyából ilyen árral jó üzleteket tudtak volna csinálni, vitték volna mint a cukrot.

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#17) orbano

orbano
(PH! félisten)

szerintem nem fog ilyen hamar kifogyni. Gondolom felhalmozódott egy jó adag olyan chip, ami alacsonyabb órajelen megy, vagy kevesebb streamproci ép benne...

A vér nem válik VAZZE!™

(#18) Mackósajt

Mackósajt
(senior tag)

"sugallja a témában általában jólértesült VR-Zone. "

A VR-ZONE általában homály Radeon kérdésben. Csak olyasmit találnak el, amit amúgy is sokan tudnak akkorra. Ez nem jelenti azt, hogy jelen esetben nincs igazuk (másutt is hallani ilyesmit), de ne mondjuk már, hogy a témában általában jól értesült, mert ez egyszerűen nem igaz személyes tapasztalataim alapján. (Amennyiben a "téma" a Radeonok várható gyártási üteme, típusai, stb.)

Más: nagy reménységem ez az RV670. Jövő tavasszal kb. halaszthatatlan lesz egy gépfejlesztés, és eddig jó jelöltnek néz ki videokártyára. :)

(#19) Malachi válasza orbano (#17) üzenetére

Malachi
(őstag)

Azt írja teljesen átállnak az RV670-re. Hiába áll halmokban a "hibás" proc ha nincs gyártósor ami rászereli a kártyára. :)

Bár azt nem tudom, pontosan mit jelent "átállni" szóval lehet tévedek. :B

(#20) Komplikato válasza Mackósajt (#18) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

"sugallja a témában általában jólértesült VR-Zone. "

Ez pláne azért loller, mert a VR-Zone simán bemásolja a Fudzilla/Inquirer találgatásokat és kamukat, ritkábban pár ázsiai híroldal pletykáit.

Close the World ..... Open the Next!

(#21) Bagira01

Bagira01
(PH! kedvence)

Akkor gyorsan kell venni egyet :DD nehogy a végén nekem ne jusson

Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

(#22) Retekegér válasza CPT.Pirk (#15) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

Mert a 8600GT/2600Pro-nak jó ára lesz? Ugyan már...

(#23) Keldor papa válasza Komplikato (#20) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Teljesen igazad van, ennyi erővel általában jól értesűlt Fudzillát is írhattak volna...
Egyébként a HWT még érdekesebb, mert 80nm-es G80-akról írkálnak és semmi forrása nincsen. ;]

(#24) Keldor papa válasza Retekegér (#14) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az újabb driverekkel a 2600XT szerintem már gyorsabb a 7900GS-nél... főleg UE3-ban...

(#25) Retekegér válasza Keldor papa (#24) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

Felbontás/szűrők?

(#26) orbano válasza Malachi (#19) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

tévedsz. az amd chipeket gyárt. a kártyákat a partnerei gyártják, pl a sapphire

A vér nem válik VAZZE!™

(#27) t72killer

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"az összes R600-ra épülő videokártya előállítása befejeződik október végén" - akkor mit gyártanak helyette? tuti lesz valami a felsőkategóriában... az RV670-t nemigen hinném, hogy jövő hónapban elkezdenék (+ha mégis, akkor nem értem, minek rohanjon az ember régebbi modelt venni :U )

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#28) Keldor papa válasza Retekegér (#25) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

1280×1024, NoAA és ne gyere még véletlenűl se azzal, hogy lassú a 2600XT AA-val, mert az újabb játékoknál te se fogod használni az AA-t a GS-el...

t72killer: Elvileg November közepén jönnek...

(#29) Malachi válasza orbano (#26) üzenetére

Malachi
(őstag)

Ezt el is felejtettem. :) Akkor viszont nem értem mire a nagy felindulás, tényleg lehet bőven tartalék chip.

(#30) Aggregátor válasza t72killer (#27) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Itt azt írják hogy november közepén jön az RV670.
+ha mégis, akkor nem értem, minek rohanjon az ember régebbi modelt venni
Mert lehet hogy az 512 bites 2900PRO gyorsabb lesz a 256 bites RV670 PRO-nál.

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#31) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Sajnálom, hogy ilyen rövid az életciklusa, pedig egy best buy kártyának ígérkezik.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#32) Keldor papa válasza Aggregátor (#30) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ezt kétlem, akkor minek lenne 2950? 2800-at adták volna vagy nem tudom, de biztosan nem lesz lasabb... :U ki sincs használva az az 512bit, felesleges állandóan azzal jönni.

(#33) Aggregátor válasza Keldor papa (#32) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem tudom, de akkor nagyon fura ez a kapkodás. Az oké, hogy ki kell üríteni a raktárakat, átállni 55nm-s gyártásra, de így maguknak csinálnak konkurenciát az RV670-el. Megkellett volna várniuk míg elfogynak az R600-as chipek, és csak utána kiadni az RV670-et.

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#34) wwenigma

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezek lesznek majd jok, erre varok, erkezzenek....

Januárban frissül a Radeon HD 2400 és 2600

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#35) TomBoy1986 válasza Keldor papa (#32) üzenetére

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"ki sincs használva az az 512bit, felesleges állandóan azzal jönni."

De ki van, mert nem 1280*1024-ben nézik ezeknek a kártyáknak a teljesítményét, hanem 1920*1200-ban és afölött. Ha persze 1280*1024 a lényeg, akkor valóban nincs. De mint látod a tesztekben alkalmazkodnak ehhez.

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#36) Aggregátor válasza wwenigma (#34) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A 2650XT ugyanaz lesz mint a 2600XT, csak 55nm-n (legalábbis csak ennyit írnak róla), úgy pedig semmivel se lesz gyorsabb.

(#37) Keldor papa válasza TomBoy1986 (#35) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A legtöbb teszt még mindig 1280×1024-el tesztel és inkább AA-znak nem mennek el 1920-ig. Egyébként ez az 512bit inkább csak erőfitogtatás volt, hogy ők többet tudnak mint az NV...

(#38) ollie válasza CPT.Pirk (#15) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Kelendőek lesznek még egy ideig, akár fogadhatunk is.

Részemről nem tartom jó lépésnek azt, hogy csak azért legyen egy gyenge videokarim, hogy ne bukjak sokat (mindenki bukik, aki hardvert vesz). Ha már játszok, akkor akarom élvezni is a játékokat, nem pedig lebutítva, kis felbontáson tolni. Ha meg eljön az ideje lehet, hogy csak féláron tudom eladni az X1950-et, de addig is élveztem a használatát.

(#39) wwenigma válasza Aggregátor (#36) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De, mivel kisebb lesz a teljesitmeny felvetele, ezert valszeg jobban huzhato. Szvsz. Illetve a megfizetheto kategoriaba esik majd, sacc/kb, ár-teljesitmeny arany jonak tunik igy elore is. :K

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#40) Ribi válasza ollie (#38) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

8800gts-em eddig meg nem vesztett az arabol, de megvan mar egy ideje.
Ha mindig ocso karit vesz az ember akkor mindig szidja a jatekokat hogy miert nemlehet optimalizalni.
Soxor jobb ha veszek dragabb karit es az 2x addig kitart mintha surun veszek karit, de legalabb neha jatszahatok full grafon.

(#41) ollie válasza Keldor papa (#28) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Viszont X1950-nél még van esély AA-ra feltéve, hogy 1280-nál nem nagyobb a felbontás.

(#42) Keldor papa válasza ollie (#41) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

X1950-el egyet is értek, az jobb, mint egy 2600XT én csak a 7900GS-t kérdőjeleztem meg. Én személy szerint nem vennék már GeForce 7-et... elavúlt architektúra, ami meg is látszik a mostani játékokon.

(#43) ollie válasza Ribi (#40) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mindegy, nálam nem azon van a hangsúly, hogy mennyit fog veszteni az árából a kari, hanem hogy megfelelő ár/érték arányt kapjak, és ez általában a középkategória (X1950PRO, ill. most majd a HD2900PRO). Arra soha nem építek, hogy fél évig használok valamit, majd úgy is lecserélem, mert nem tudhatom előre, hogy fél év után tudok e költeni hardverre, hiszen bármi közbe jöhet.
Továbbá a legtöbb ember nem úgy vesz hardvert, hogy vajon 1 év múlva mennyit fog érni, hanem a jelenlegi ár/teljesítményt nézi.

Lényegében egyetértek veled.

(#44) kovy79 válasza CPT.Pirk (#15) üzenetére

kovy79
(őstag)

"kinek fognak kelleni azok a DX9 karik normális áron?"

Azt se felejtsd el, h ezeket a kártyákat (pl x1950pro) már eleve jó áron vette meg a paraszt! :W
Ahogy ollie említette is és nem mindegy, h 60K-nak, vagy 35K-nak a felét bukod be!

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#45) gbors válasza Keldor papa (#37) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Keldor papa, TomBoy1986:
Az 512bit biztosan nincs kihasználva, a 384bites 8800GTX-nél sem a memória a szűk keresztmetszet.
Viszont az 512bit nem erőfitogtatás volt, hanem a következő logikus lépés a 256 után (és vszleg szükséglet az ipari kártyákhoz) - az nVidia 384-e egy kényszermegoldás (512-es crossbart nehezen tudnék elképzelni).

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#46) Aggregátor válasza wwenigma (#39) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha megnézed a korábbi XT kártyákat, egyik se volt nagyon húzható, meg gondolom 65nm-n se nagyon melegszik, ezért szerintem alapfeszen nem lesz sokkal jobban húzható.
Abban egyetértünk, hogy kellene a középkategóriába egy 35k körüli jó vga, mert nem mindenki tud 50-60k-t vga-ra költeni.

(#47) ]Phobos[

]Phobos[
(senior tag)

izé

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#48) ollie válasza ]Phobos[ (#47) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az RV670 középkategóriás kártya lesz, akkor szerinted hogyan lesz gyorsabb a 8800 Ultránál?

(#49) ]Phobos[ válasza ollie (#48) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

úgy, hogy benéztem a jelzést :DDD

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#50) CYBERIA

CYBERIA
(senior tag)

LOL!
Ezek az nvidia-val együtt találját ki ezeket a jó neveket? Még GS-ük nincs Atiéknak.

A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.