AMD-s Vaio???
Elgurult ezeknek a gyógyszere? 
AMIT NE: szakmai kérdést priviben; hirdetésemben egyértelműen megfogalmazott feltételre "azért csak bepróbálkozok" szinten rákérdezni; nem úriemberhez méltóan viselkedni; stb...

AMD-s Vaio???
Elgurult ezeknek a gyógyszere? 
AMIT NE: szakmai kérdést priviben; hirdetésemben egyértelműen megfogalmazott feltételre "azért csak bepróbálkozok" szinten rákérdezni; nem úriemberhez méltóan viselkedni; stb...
Jóóaz, csak tessék csinálni csinálni. 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Emlékeim szerint volt régebben is AMD-s vaio 
Én azért örülök a hirnek.
DANSZ!!
Ha a Toshiba képes volt sok évvel ezelőtt 2 centi "vastag" notebookot építeni, ma miért nem? Az a baj, hogy úgy megszoktam a Portege R100-am méreteit, hogy minden más vastagnak tűnik. A maiak gyorsabbak, jobban kell hűteni, a optikai meghajtónak is kell a hely, és beépített akkuval hoz ki annyi üzemidőt, mint én kiegészítő akkuval se, durva energiatakarékos beállítások mellett. De _vastag_! ![;]](/dl/s/v1.gif)
...még úgy is ragaszkodom ehhez az ütött-kopott vashoz, hogy lassú, mint állat (1,8" HDD, Pentium M 1GHz, Trident VGA).
Rival Computers - http://www.rivalcomp.hu
Az R705 200e Ft -os árával nagyon bejövős. 
Ha vekony, konnyu gep kell akkor sztem Macbook Air!
www.pc-style.hu
Lehet az lenne az utolsó gondolatom h MacBook Air-t vegyek... mert vékony...
Gondolkozz mielőtt írsz 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”