Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) CYBERIA

CYBERIA
(senior tag)

Über Overlclocker :)
Ez tetszett.

A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

(#2) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

WTF? akkormost SLI meg CF is megy rajta? :U :F

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#3) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez az "olcsó ár" csak engem idegesít?

Az olcsó már önmagában azt jelenti, hogy alacsony az ára... így egyberakva meg olyan mintha az árát adnák olcsón :W (Olcsó ár = alacsony árú ár... hogy ide illő példa legyen: "CPU processzor".)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#4) Thrawn válasza sNORh (#2) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Így van :K

Male: Javítva.

Different songs for different moods.

(#5) westlake

westlake
(PH! nagyúr)

van egy olyan erzesem, hogy az asus p6t-t nehez lesz uberelni (magyarul leloknia tronrol)

I'm out.

(#6) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Én arra a 3 meg 4 PCIE 16x slotra leszek kíváncsi:) Na az már nem gyenge, három GTX280 + még egy a fizikára :U

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#7) szajoho válasza CYBERIA (#1) üzenetére

szajoho
(tag)

A prezentációnál összekeveredett a német,az angol és a kínai! :D

CRT monitorom és golyós egerem van,BKV-val járok,barátnőmmel élek!..Még mondjátok,hogy nem vagyok kemény!!..Íízí,íízí drájver öcsém!!:-))

(#8) ^Clown válasza Cyberpunk (#6) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, arra én is kíváncsi leszek. Kell majd alá egy 1200W-os táp, meg egy hűtőház :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#9) sNORh válasza Thrawn (#4) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

zsíír ütős kis lap lesz.. kivéve a hátrányait.. :F

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#10) varga911

varga911
(senior tag)

Szerintem a TBD nem a modell neve, hanem a "to be decided"-nek a rövidítése...

(#11) Male válasza Thrawn (#4) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ok :)

Azért írtam ilyen hosszan, mert elég sok helyen látni szórólapokon, neten, stb :(

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#12) westlake válasza ^Clown (#8) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

jugeen-eknel a tri-sli gtx 280 es egy qx9700 kifektetett egy ultra 1600 wattos tapot..

I'm out.

(#13) CYBERIA

CYBERIA
(senior tag)

Azt azért nem hagyhatom szó nélkül, hogy X-Fi van a lapon. A mai világban ez igencsak üdvözölendő, bizony pá AC97!

A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.