Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem lehetne valahogy esetleg a kijelző fölé tenni a napelemet? Akkor nem kell kihajtogatni és két kézzel tartani.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#2) zuchy

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Jó ötletnem tartom, és forgalmaznám, ha LG lennék. :)
Megfelelő hypal rendesen hozhat a konyhára.
Igaz ki kell hajtani. Az lenne a legtutibb, ha a kijelzőn lenne a cella, de ahhoz átlátszónak kell lennie. :F

PC-STYLE.hu

(#3) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Ötletes, bár én nem tudnám megszokni hogy egy ilyenen olvasok, arra ottvan a papír és szvsz sokáig ott is lesz :U

zuchy:: ezt kihajtya egy kór ájhét 4ghz-en? :DDD

[ Szerkesztve ]

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#4) DeltaPower

DeltaPower
(őstag)

a kétlábú manuális tartó (gyk. csaj) is tartozék? mert akkor jöhet :DDD

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#5) spirit007

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

Apró bökkenő , hogy a szabadban alig olvasható a tft , napfényben megy egyáltalán nem... :)

(#6) dudika10 válasza spirit007 (#5) üzenetére

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem LCD-vel működnek az e-könyv olvasók. ;)

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#7) Dare2Live válasza spirit007 (#5) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

sött még sötétben se jó TFTről olvasni.... de az ebookokban nincs is általad vázolt tft

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#8) Polemius

Polemius
(tag)

Pontosabban napelemes töltőbe szerelt könyvolvasó. Az ott egy Sony 505 reader a képen :)

(#9) spyki válasza Polemius (#8) üzenetére

spyki
(tag)

Így van, én is egyből ezt szúrtam ki, mert van itthon napi használatban egy Sony prs-505-ös. :)

(#10) ponti_ak válasza Kopi31415 (#1) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Jól, van, haladunk.. Ez dícséretes! :C

Nem lehetne valahogy esetleg a kijelző fölé tenni a napelemet? Akkor nem kell kihajtogatni és két kézzel tartani.
Vagy: Maga a kijelző! lenne a napelem... Hmm?? :F :)

Láthatósági kérdés:
Az e-ink(?) szerintem NEM egyenlő a tft-vel. Ti próbáltátok már? Mert én csak kétszer láttam ilyet (fél éve pont egy Sony-t, meg korábban egy e-book(?)-ot), akkor is beltérben, csak pár percig... Ha valaki tud erről linket, dobjon már, mert a napfényben tök más a láthatósága egy e-papírnak. Szvsz!
Annyi biztos, hogy nincs megvilágítva, ezért is fogyaszt oly keveset, hogy egy ilyen kis napelem-lapka is képes ellátni ménkűvel.

ponti

(#11) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Nyári munkához jó lenne.
Télen meg ráfogod, hogy nem süt a nap és nem tudsz dolgozni. :U
Milyen hatékonysága van ha nem természetes fény éri hanem pl:irodai?

CSS (Hun)Bloodkiller

(#12) pacorro válasza Kopi31415 (#1) üzenetére

pacorro
(VIP)

Lehet, hogy nem volt elég egyértelmű. A kijelző van összekombinálva a napelemmel, és a képen balra látható az LG mintadarabja.

"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner

(#13) Polemius válasza ponti_ak (#10) üzenetére

Polemius
(tag)

Jól látható napsütésben is.
Tűző napon, vagy erős, pontszerű fényforrás esetén egy bizonyos szögben beeső fény zavaróan verődhet vissza. De kicsit más szögben tartva a könyvolvasót ez megoldódik.
(Nekem Sony 505 van, de mivel mindegyikben egyforma a kijelző, gondolom a többinél is ez a helyzet. Illetve az érintésérzékeny típusokról azt olvastam, jobban csillognak. Gondolom mivel van még egy réteg a kijelző felett. [?])

(#14) Duree

Duree
(PH! addikt)

Jó ötlet
Szeretnék végre egyet már kézbe fogni

(#15) waterman_ válasza pacorro (#12) üzenetére

waterman_
(fanatikus tag)

akkor még dolgozzanak a formaterven, mert így rettentő letisztult.. majdnem csúnya. meg inkább a teteje felé legyen eltolva a képernyő, mintsem a közepén terpeszkedjen, mert alul jó ha lehet fogni..
meg mondjuk egyértelműbb lett volna, hogy az egy mintadarab, ha bekapcsolják:)

[ Szerkesztve ]

..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

(#16) Polemius válasza waterman_ (#15) üzenetére

Polemius
(tag)

őőő... te mit nézel? :)

(#17) .mf válasza Polemius (#16) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

A képen balra látható LG mintadarabot, amiről a hír szól. Nem a mellette látható Sony ebook-olvasót ;)

Az alsó felirat ránézésre nagyon 70-es évek diszkós hangulatú :DDD
Pár gomb, kezelőszerv szerintem sem ártana rá; valamint tényleg jobb lenne, ha nem középen, hanem feljebb lenne a kijelző, mert lent fogják ugyebár.

(#18) Polemius válasza .mf (#17) üzenetére

Polemius
(tag)

Na de az csak egy napelem, ami tölti az olvasót. (Amiről a cikk szól.) Annak kb. tökmindegy, hogy belelóg az ujjad.

(#19) ElEvEn11

ElEvEn11
(tag)

Remélem egyre szaporodnak majd ezek az e-book-ok! Már legalább 10 éve várom, hogy legyen végre egy áttörés. Egyelőre hiába, de minden újnak örülök ezen a területen. :C

Windows - buta tömegtermék, OSX - agyondesignolt sznob, Linux - kocka "lego"-rendszer. Nagy általánosságban, akkor melyik a jobb OS? ;)

(#20) macikos

macikos
(PH! addikt)

Már jönnek a napelemesek? Az jó, mert én még simából se láttam egyet se :D

A napelemet meg tegyék a kijelző mögé.

A nagy erő nagy felelősséggel jár

(#21) shadeofme

shadeofme
(tag)

Nekem bejön, eléggé könyv feelingje van már.

Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

(#22) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tehát kisfogyasztású napelemes kütyü. Asszem 82-ben dobta piacra a Sharp az ilyen számológépét, ami ennek az elődje volt:
neki
27 év elröppent, és máris itt a modern korszak vívmánya: ugyanaz, csak most epapír a kijelző. Naccerű világrengetőség.

[ Szerkesztve ]

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#23) ponti_ak válasza simonzé (#22) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Ott a pont! :C

(#24) dabadab válasza simonzé (#22) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"ugyanaz, csak most epapír a kijelző. Naccerű világrengetőség."

Igen, mert az epapir az teljesen trivialis dolog. Meg mondjuk az is, hogy a memoria merete idokozben legalabb szazmillioszorosara nott, meg a szamitokapacitas is megugrott egy kicsit. Tenyleg fogalmam sincs, hogy mit csinalak azalatt a 27 ev alatt. :U

[ Szerkesztve ]

Falsus in uno, falsus in omnibus.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.