Elsőőőőőőő látásra nem valami bizalomgerjesztő tápok.
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Elsőőőőőőő látásra nem valami bizalomgerjesztő tápok.
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
De olcsók, és CM videóból kiderül 34A elég egy kocsi beindítására. 
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123
Nem rosszak főleg az áruk, vajon ezekben is enhance bél van ?
Az élet kegyetlen .

Márpedig bizalomgerjesztőnek tűnnek azt tekintve, hogy az eddigi Striderek FSP belsőre épültek
Az 500-as árban simán lehetne az FSP Bluestorm Pro ellenfele, 2 A-el gyengébb csak tőle 12V-on. Bár ha odateszem, hogy az FSP Everest 400-asa se tud sokkal kevesebbet, árban is hasonló, és még moduláris is, akkor árnyaltabb a kép, bár az elég nyögve beszerezhető
Összességében nekem tetszene, de a hangja és a belseje érdekelne.
Mod: lsc: valóban vannak Enhance-osok is, e fölött elsiklottam - sőt, ők vannak többen 
És dupla is lett 
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Az egyik helyi webshop-ban 15800-ért hirdetik az ST50F-ES-t, egyenlőre csak rendelésre.
Ki is néztem magamnak ezt a tápot, de tartozom az apehnek 
.
szegény,nekem meg nem győznek megint fizetni ![;]](/dl/s/v1.gif)
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
ezzel se vagyunk egyedül 
remek árak.
Jónak jó,csak karcsú a 300w a 400w-s leadáshoz képest.De örülök,hogy erőltetik a kisebb tápokat
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

Hát hangra elvileg 18 dba, de nem tudjuk teljes terhelésen is ez?
A másik a silverstone tápok elég jók...áruk (ezeknek) nem vészes
nem tudom mi kell még?
biztos,hogy nem teljes terhelésnél van ekkora hangja,nincs olyan táp ami olyan halk lenne max terhelésnél,persze vannak kivételek,a passzív vagy a vízhűtéses tápok

Nem a legkorszerűbb konstrukciók, az biztos - de legalább olcsóak.
Hazánkban van egyáltalán hivatalos forgalmazó?

Mert ezek kisebb tápok? Szerintem maximum átlagosak. A kisebbek nálam a 200W körüliek.
Si vis pacem, para bellum.

Enhance belesek igen.Eddigi összes Stride Enhance volt.
más:nem vagyok elájulva tőllük.Bár igaz semis adolog nálunk ugyse lesz kapható..

Azt nem tudom, Ha nem tilos a reklám, itt láttam hogy rendelés alatt, elvileg hozzák az 500-ast.
Ha lenne pénzem már holnap megrendelném.
[ Szerkesztve ]

Ennyire ne legyél bizakodó ezzel a táppal.De elgalább tudjuk hogy kapható. 

Akkor már inkább ezt venném...persze csak ha nincs égető szükség a 34A-es 12V-os ágra! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Alléz Olympique de Marseille!
Volt abból fsp is.
Az élet kegyetlen .

Tényleg igazad van figyelmetlen voltam.

![]()
E313296 Itt azt írják róla, hogy valami Impervio gyártmányokhoz használja ezt a számot a SilverStone. [link]
Arra gondoltam,hogy a sok 600-700w-s tápkat dobálnak ki(ott a Cm gx széria;550,650,750w vagy ott vannak be quiet tápok) mostanában,de 400w vagy a körüli táp nem nagyon van,csak amiket az Fsp kidobálgat,és a hipro meg a cx-nek egy-egy példánya
[ Szerkesztve ]

NA most már akkor tetszik nekem is Impervio több tesztben is nagyon jó helyezést ért el.
Impervio 50%-ban Enermax kézben van.

Miért? Van valami nyűgje? (mire veszek, addigra 87+ -osok lesznek)

Mostmár semmi!Tudjuk mivan benen és minden rendben van vele.

Ez az adatbázis most csapott be másodszor. Sirtec beles, mint a Chieftec A80 CTG-...-80p Silverstone ST40F-ES 2
3
ST50F-es 500W 2 3
[ Szerkesztve ]