Toshiba notebookokat szeretem, jó kis gépek 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Toshiba notebookokat szeretem, jó kis gépek 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Hát, őszintén örülök, hogy neked bejön a márka. Lehet, hogy egyedül vagyok vele, de a legutóbbi céges beszerzésből (24 db) csak minden 2. működik hibátlanul. Nem a belsejével van a baj, hanem a gombok, pánt, megjelenító. Ja a DVD író az első perctől kezdve nem működött nálam. A szervízben 5 perc alatt megcsinálták: nem volt a csatlakozó ráhúzva 
Otthonra vettem egy Dell-t fizetésből.
Az Acer-t, mint márkát nem ismerem, de mostanában egyre többen dicsérik.
Ez a 3D érdekesnek ígérkezik. Kell ez nekünk? Én mondjuk az Avatar-t jobban élveztem 2D-ben, mint a szemüveges változatnál.
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Ezt már több helyen is olvastam Tőled, típust viszont soha nem írsz. Megkérdezhetném mégis melyikről széria melyik típusáról van szó?

Bocs, ez így tényleg nem általánosítható. Ha jól emlékszem Satellite U305 és csak Vista ment fel rá, az XP-re esély sem volt. Így maradt az Ubuntu. Nem tudom mekkora procival adták, de C2D, az biztos! állandóan forró, az öldben nem is tudod használni. A Dell amire viszont esküszök, az egy piros Vostro 1015-ös T6570-es procival, 2GB RAM-mal, 320GB HDD-vel. Még új szaga van! 
Neked mi a kedvenced? Már ha van ilyen...
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
Ha már bejelentették, szerelhetnék az nvidiás gépeket a geforce 4xx-as sorozattal. Főleg, hogy az ATI már az alsókategóriában is a DX11-et nyomja.
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html
Nekem már kezd kicsit elegem lenni ebből a 3D mániából. Most komolyan. Mi értelme van a laptopokra is ráerőltetni??
http://avpuniverzum.hu - http://www.infectedmann.hu - iPhone 4S 16GB (fekete)
Vegyes élményeim vannak Acerrel kapcsolatban. Július óta nyüstölök egy Aspire 5741G-t, i5 proci, 4GB Ram,DB-player, numpad klavi. Rendben van, a gombokat szoknom kell, hogy ilyen kialakításúak, konkrétan egy lapok a szilikonon. Egyik-másik kicsit hangosabb a többinél, de érzetre rendben van. A gép ok, használata hétköznapokban baráti. ami viszont dühítő: alapból nem volt a touchpadnek vezérlője telepítve, így a scroll nem működött. mondjuk a MM-ben is hülyének néztek a szervizesek, mit akarok én tőlük munkaidőben, ahelyett, hogy békében punnyadhatna. De Acer oldaláról három is elérhető volt, nesze neked választék. A másik, ami zavar, az USB portok elhelyezése, mind elöl, vagyis egy egér, klavi, stb. bedugása, ami egyetlen usb-sticknél több már zavaró. Amiért pedig akasztás járna: bloatware. Mindenféle rettenet programok előre telepítve, foglalják a helyet, s ami rosszabb, pofáznak is, hogy készítsek biztonsági mentést netes felületre valahova valami céghez.
Nyár elején nézegettem a Ferrari verziójú netbookjukat, abban tesztek alapján elég vékony volt a vas. Anyám régebbi gépe sem valami jól összerakottnak tűnik, bár szét nem esik, de valahogy nem kedveltem meg. Az a vistával igencsak pocsék használati élmény számomra.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

Jelenleg egy tecra a10-est használok, éppen emiatt kérdeztem. Nekem nagyon bevált, r400-as TP helyett ajánlották ki, mert már nem tudtak azt rendelni. Ebben T5870-es van, de egyáltalán nem meleg sehol, ha maximumra kapcsol a hangját hallani akkor sem nagyon lehet. Pár ezer kilométer tömegközlekedés (napi minimum 60km) háton (vagy leginkább a busz padlóján
) már van benne. Mechanikai gond talán annyi van, hogy a bal oldalt alul nyomásra nyikorog a borítása, pl. ha csak egy kézzel ott alátámasztva emelem meg. Bár ez annyira nem probléma, mert a régi aspire-t meg sem mertem így emelni, féltem, hogy elreped benne az alaplap 

Most nem akarok véleményt mondani, hogy szerencséd volt, mert lehet, hogy típusa válogatja, de nálunk az MSI, Toshiba már a "nem szeretem" kategória. Viszont jövőre Asus lesz. Nem én döntöm el, hanem a nagyokosok odafent 
Az ASUS-nál sem minden fenékig tejfel
pedig nekemis tetszett pár notijuk.
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html
én ezért vettem hp-t nevezetesen a pavi dm3-at amd-s alapokon. alu az egész, magnézium a ház, és katasztrófa a tapipad
mindennel van szívás, olyat még nem láttam hogy minden téren frankó legyen. volt már 250+k-s laposom és netbookom is...
hpnél viszont karját törném annak, aki az alu borítású csuklótámasz szélére krómhatású gagyi műanyagot tett, ami kopik, sérül, ronda...
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
hja, ezt a fémfuttatott műanyagot, amiről 2 hónap használat után lekopik a bevonat, énis utálom. vagy legyen fém, vagy, ha már műanyag, akkor legyen kívül is olyan színe, mint belül, ne látszódjon rajta a kopás. Nem véletlen, hogy az üzleti notik legtöbbje sima szürke.

Okos dolog ez a "3d-t a notebookba is, ha kell, ha nem", majd vérpistikék nézhetik a filmet 3d-ben a vonaton/buszon is. Amúgy Toshiba notija volt egyik családtagomnak, 5 évig ment és szerette a masinát. Páromnak meg Acer-e van, két éves lesz lassan, és ahhoz képest, hogy kb 120k volt, egész jól össze van rakva és még nem is lassú.
--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--