Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Z86

Z86
(őstag)

Valóban különlegesre sikeredett a formaterv, szerencsére nem nagyon hasonlít az Airre, így emiatt talán nem lesz per ;]
Kíváncsian várom a tesztet!

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#2) kerelo

kerelo
(senior tag)

Egyszerűen gyönyörű ez a noti.a fedlap is. :K

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#3) alamuszi válasza kerelo (#2) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

ASamsung kijavította a MacBook Air hibáit, majd piacra dobta :D

Matt kijelző.
3 év garancia.
Mindennel kompatibilis hardver.
Tisztességes support, Nem csak Budapesten.

Kb ennyi. Az ára rendben van, ilyen feltételek mellett. És Sztem.

"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

(#4) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Huhh ez szépre sikeredett! :Y

.::www.megadanceradio.hu::.

(#5) SHiZUOKA

SHiZUOKA
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon csinos darab, szerintem meg tudnám szokni az asztalomon. :))

Earphones in. Volume up. Ignore the world.

(#6) szilagyiv

szilagyiv
(tag)

Tényleg szép, és nyoma sincs "utánérzésnek". Tud ez a Samsung, ha akar.

"A vadnyúl olyan nyúl, mint a szelíd. Csak vad." - by KTTZ

(#7) Entryy

Entryy
(fanatikus tag)

A képek elég művésziek, de valóban a spec nagyon rendben van és az árral sem szálltak el , ha lehet ilyet mondani egy 300+ k gépre.

Egyedül a beépített akku a nem bejövős!

Meg ha az SSD is integrált akkor az sem jó sztem.

http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "

(#8) core2 válasza Entryy (#7) üzenetére

core2
(Ármester)
LOGOUT blog

az a 300 inkább 500+ :U

jájj

Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z

(#9) Z86 válasza core2 (#8) üzenetére

Z86
(őstag)

Az szürke import Németországból.
Ez alapján a cikkben írt ár a reális, meg az az infó hivatalos Samsung forrásból van.

[ Szerkesztve ]

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#10) fricz19 válasza core2 (#8) üzenetére

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

jóféle webhsop :D

(#11) Daywalker válasza core2 (#8) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Bezony, Z68 kollégának igaza van! A hivatalos ár benne van a cikkben, és három év garival adják, míg a szürkét meg kettővel max (és gondolom német ékezetes billentyűzettel:D).

(#12) vakarcs

vakarcs
(fanatikus tag)

:DD

eladó a világ :)

(#13) rankesz válasza core2 (#8) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Ezt a boltot már a milyen laptopot vegyek topikban eléggé kivesézték, el is hagyták a ph-t... :N

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#14) Gadgetfun

Gadgetfun
(tag)

Szépnek szép, de! Lehet, hogy a MacBook Air riválisát látják benne, de egyenlőre semmiben nem jobb annál, sőt üzemidőben, kijelző felbontásban, és használhatóságba/praktikusságban is alulmarad ugyanazért az árért. Egyenlőre ez még nem az a darab ami miatt egy percig is hezitálnék, melyiket válasszam...

"Minnél ostobábbnak gondolnak az emberek, annál jobban meglepődnek majd, amikor megölöd őket" - Jó, tudom hogy az "fan" de mikor bereggeltem elgépeltem, és lusta voltam kijavítani...

(#15) alamuszi válasza Gadgetfun (#14) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

sőt üzemidőben..., és használhatóságba/praktikusságban is alulmarad ugyanazért az árért.

Ezt kifejthetnéd.

(#16) Prof

Prof
(senior tag)

megeszem a kalapom ha magyarországon lesz ennyiért hivatalosan ilyen gép. ennyi az USA ára ergo 500e lesz itt

(#17) vakarcs válasza Prof (#16) üzenetére

vakarcs
(fanatikus tag)

szólj, ha kezded enni :) mennék :))

(#18) Alchemist válasza Entryy (#7) üzenetére

Alchemist
(senior tag)

Másolják az Alma hibáit... vedd meg $$$ pénzért, de ahogy elhasználódik a garanciaidőben, utána ne is próbáld megjavítani, felújítani, dobd ki, vegyél újat.

Bár a három év gari nem hangzik rosszul...

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#19) Prof válasza vakarcs (#17) üzenetére

Prof
(senior tag)

ok majd szólok, de nem hinném hogy pont egy csúcskategóriás subnotira ne legyen vám áfa meg a szokásos dollár euro átcímkézés mint a másik összes gépnél :)
Bár mondjuk egy Series 3 - NP 350 Mo-on is 150ezer ami nem rossz ár a konkurensek 300 ezres subnotijaihoz képest.

(#20) Daywalker válasza Prof (#19) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Nem tudom melyik részét nem értetted annak, ami le van írva:) Ma volt a sajtótájékoztató itthon, ahol hivatalosan ezt az árat adták meg a Samsung Electronics Magyar Zrt. képviselői. Nem 500 ezret, nem 450 ezret! Ha nekik nem hiszed el, akkor kinek?!

[ Szerkesztve ]

(#21) arty

arty
(senior tag)

microsd, minihdmi, ethernet vergődés, fényes káva

ennyiért nem kéne ennyi kompromisszum...

(#22) alamuszi válasza arty (#21) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

Mihez képest, ahhoz képest, hogy mennyire vékony/könnyű elég kevés kompromisszum ez. A konkurencia sehol nincs, mert azon meg sem próbáltak ilyeneket rátenni. Inkább legyen fényes a káva, mint tükör a kijelző.

Amúgy persze ízlések és pohonok persze, kinek mi tettszik.

(#23) Prof válasza Daywalker (#20) üzenetére

Prof
(senior tag)

A saját szememnek a boltban :d

(#24) Prof válasza alamuszi (#22) üzenetére

Prof
(senior tag)

jaja piros pont nekik a matt kijelzőért.
Remélem visszafordítják a hulladék fényes kijelzők áradatát.

Bár még mindig messze nincs 1 db gép se 150 körül matt kijelzővel és GT 540m szintű vga-val.
Nem mindenki exhibicionista hogy magát szeretni látni a képernyőn :DD

(#25) alamuszi válasza Alchemist (#18) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

Azért abba belegondoltál, hogy 3 év alatt mennyit fejlődik a piac, valamint nem egy elavult vas van benne, hanem a legmodernebb. Az az kb 2 év múlva lesz elavult, de a Windows 8, meg az összes Linux vígan szaladni, fog rajta még 5 év múlva is.

A másik, hogy kevés ember van aki 3 évnél hosszabb ideig használ egy notebookot, max akkor, ha otthon egy asztalon használja, mert az praktikus, hogy kis helyen is elfér, már a notebook, de akkor meg nem egy ilyen jellegű gépet vesz, mert az pénzkidobás lenne.

Erre meg azt sem lehet mondani, hogy nehéz lenne cipelni, az ssd miatt igen csak alkalmas rá, valamint a háza, sokszorta merevebb annál, hogy gyekeregjen csavarodjon,vagy hajoljon, szóval könyörög a hordozásért. Nem gondolom, hogy 3 év garival bárki is rosszul járna ezzel a gépel, valamint az alma féle 1 év valóban hiba, de ezt a gart pl összehasonlítani egy alma garanciával, hogy egy Samsung egy alma féle szervizzel rendelkezne. Igaz, nincs is rá szükség, mert 1 év a gari, addig, meg nincs annyi meghibásodás, hogy komoly szervíz háttér kelljen valamint a jótállás kiterjesztés, meg pont annyi mintha egy főalkatrészt cserélnének rajta, ami szintén egy vicc a kutya sem veszi meg, szóval kellemeset a hasznossal, persze nem a vevőnek.

Sztem, meg pont hogy nem másolja az alma hibáit, hanem javítja azokat, és úgy kereskedik, ami sokaknak szimpatikusabb, mint azt mondani, hogy mi vagyunk a legjobbak a legszebbek, a legszuperebbek.

Valamint az mwg külön vicces, mikor előjönnek az ilyen városi urban legendekkel, hogy Kuala Lumpur-ban vennem egy apple terméket, és mindent kicseréltek ingyen, pedig öregebb, volt mint a nagyanyám. Legalább a Samsung részéről nem megy a vetítés.

Na ehhez képest sztem a Samsung kicsit többet nyújt. Dedikált notebookszervíz stb.

Szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#26) legiaap

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én ma vettem egy ilyet, 1099,99 angol fontért, hivatalos Samsung boltban.
3 év garit adtak rá.
Benyomások pontokba szedve:
1. Elég nagy dobozban kaptam, nem tudom minek egy ilyen kicsi gépnek ekkora dobozt adni
2. A dobozban még egy doboz, fekete ízléses kivitelben
3. Benne a laptop szivacs párnák közt
4. Egy rossz ponttal kell kezdjem, de szerintem ezt én fogtam csak ki. A laptop jobb alsó szélére kb. 6-7 centi hosszban oda volt ragadva valami matrica maradék féle, és vagy 15 percen keresztül sikáltam körömlakklemosóval, hogy lejöjjön...rossz pont a Samsungtól, de lusta voltam ezért visszavinni. Nem tudom hogyan kerülhetett oda az a cucc és mi volt az. Amúgy meg sehova sem aggasztottak rá matricákat aminek nagyon örülök.
5. Laptop alatt kis könyvecskében papírok és ami a vicces volt, egy CD, amin a windows van...adhatták volna memória kártyán is, vga pendrive-on. A tartozékok közt szerepel még egy ízléses Samsung papírszatyor és egy törlőkendő, ami nagyon jó hatásfokkal tisztítja a koszt, viszont egy kicsit baljós, hogy ilyet adnak hozzá.
6. Ami új dolog nekem, hogy, a hálózati kábel nem kétrészes, mint az eddig általam látottak, hanem egy részes és maga az adapter részbe dugom be az angol csatlakozót, majd úgy a konnektorba. Így gyakorlatilag csak egy kis vezeték van a konnektor és a noti közt. Nagyon pozitív. Ja és mikor a csatlakozót bedugjuk a notiba, akkor erőteljesen kell benyomni, hogy bekattanjon a helyére.
7. A laptop nagyon minőségi, de ennek ára is van. A fém az ujjlenyomatot annyira nem gyűjti, de ha nedves kézzel fogjuk meg az még okés, mert gyorsan elpárolog a fémről, de ha kicsit zsíros a kezünk akkor már pucolhatjuk.
A kijelző teteje és a tapipad körüli rész fém, viszont a klavi és a kijelző körüli keret anyagának választásakor viszont nagyon mellényúltak. Hozzá sem érek és már rengetek ujjlenyomat van rajta. Nagyon ront szerintem a laptop minőségén.
A laptop aljan műanyag, de az a jó minőségű. Kb. a Samsung D900 (nem tudom ki emlékszik még rá) mobil hátlapjának anyagához tudnám hasonlítani. Az ujjlenyomatokat természetesen ez is gyűjti.
8. A klaviatúra 10-ből 10-es. Nagyon jó hatásfokkal lehet rajta gépelni. nem ütöttem félre még, a nyomáspontja tökéletes, a billentyűk egymástól való távolsága is jó, szóval rendben van. Ez az első olyan notim, amiben van billentyűzet világítás, ami nagyon állat. A fényerején természetesen lehet állítani.
9. Ami szintén új nekem, hogy van fényérzékelő szenzor a laptop alsó jobb sarkában a bekapcsoló gomb környékén. Ilyet én még laptopoknál nem láttam, de jó hatásfokkal teszi a dolgát. Természetesen ha nem igényli az ember akkor kikapcsolható.
10. A hűtést elég fura helyen oldották meg. Gyakorlatilag a kijelzőre megy a meleg, bár olyan sok hő nem keletkezik (persze még új a gép). A fényérzékelő szenzor mögött van a nyílás, amin távozik a hő.
11. A kijelző nagyon szép képet ad. Filmnézésre tökéletes. A full HD-s videókat is simán viszi, akadás nélkül.
12. A bekapcsolódási idő kb. 25 másodperc. Windows pontszáma 4,7-es (proci lett a leggyengébb) A régebbi Asus X50Z 3,1-éhez képest megváltás.
13. 128 Gigás a merevlemez, amiből nekem már csak 62 van azt eddig feltettem egy VLC Media Playert, Egy Winampot, egy Microsoft Office 2010-et, meg egy Avastot, azt csá. De hogy a többi helyet mi foglalja lövésem sincs.
14. Két hangfala van a notinak, a két oldalán. Nagyon jól szólnak.
15. Wifivel annyira nem vagyok megelégedve. Az régi notimon, Asus X50Z, a párom Sony Vaio-ján jobb az erőssége a wifinek, pedig ugyanolyan messze vannak a routertől.
Nagyjából pár órás ismeretség után ennyi a véleményem.

Összefogalva

Jó benne, hogy:
- a méretét nagyon jól eltalálták
- a fém részetek imádom benne
- a formaterv eszméletlen jó
- kijelző nagyon üt
- a hangfalak jó minőségben szólalnak meg
- billentyűzet tökéletes
- kábel nem kétrészes
- súlya nagyon el van találva, nem nehéz

Ami nem jó benne:
- ujjlenyomat leolvasó
- a kijelzőt nem lehet kinyitni anélkül, hogy ne fognánk meg az alsó részt
- nagyon kevés az a 128 Giga
- az elején a ragasztó eltávolítása
- wifi gyenge
- angol billentyűzetes (most még a régiről írok), ezt még szokni kell

End
:)

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

(#27) alamuszi válasza legiaap (#26) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

Gratulálok a gépedhez jó, hogy leírtad a tapasztalataidat. Én is kinéztem magamnak, de csak később szeretném megvenni (jövőre, de lehet, akkor már majd az utódot).

Köszi.

(#28) stratova válasza Gadgetfun (#14) üzenetére

stratova
(őstag)

Pusztán számokat nézve itthon egyelőre tényleg lejjebb indít mint a hazai csúcs Air, de az árban hozzá közelebbinél is:
CPU: i5-2557M vs i5 2467M
Kijelző: 1440x900 (fényes) vs 1366x768 (matt)
Akku: (50 Wh) vs 6300 mAh (46 Wh)
BT: 4.0 vs 3.0 (bár ennek megvan az oka)

Piros pont a matt kijelzőért és a 3 év garanciáért. Bizonyos szempontból nem jobb a Samsung, de akad előnye is; szvsz versenyképes lehet. Amúgy nagyon szép gép :K

[ Szerkesztve ]

KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

(#29) legiaap

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt elfelejtettem leírni, hogy a tapipad tud 4 ujjat is kezelni bár az már hótt felesleges. Amit én használok az a két ujjal görgetés, a 3 ujjal képek közti váltás, és a két ujjal tekerés, mikor elforgatja ezzel a képet. :DDD

(#30) vakarcs válasza legiaap (#26) üzenetére

vakarcs
(fanatikus tag)

wow :R :C köszönjük a részletes leírást... :) nekem ezek alapján elég pozitív kép alakult ki erről a notiról...

Thx :C :R

(#31) JulWCZar

JulWCZar
(őstag)
LOGOUT blog

Én nem választanám az új Air helyett. Sem a kijelző, sem a vastagság, sem az anyaghasználat nem űbereli (az Airben 1440x900-at kapsz), és 1000 font körül hozza ezt a konfigot (ULV Core, 128 GB SSD).

Ettől még jó laptop is lehet, de az Air nagyon kiforrott, hibátlan hardver, versenyképes áron.

| http://putraware.ini.hu | Putra Writer 1.9 magyar freeware webszerkesztő

(#32) alamuszi válasza JulWCZar (#31) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

Ha a garanciát supportot, szerviz-t mellé számolod akkor az air elmehet a levesbe, mert 13"-on azonnal 468 000 Ft-ba kerül az air ilyen feltételek mellett. Ami több mint nevetséges/szánalmas, a magyar reseller részéről.

Az anyaghasználatot nem tudhatjuk, mert nincs teszt, a vastagság, meg a magyar mentalitáa része, tudod az LCD TV, egy milliméter ide vagy oda ki fenét érdekel, ha 600 - 800 $-al olcsóbb a termék.

de az Air nagyon kiforrott, hibátlan hardver, versenyképes áron.

Várj csak a vas a VGA-t kivévve ugyanaz a vas. Szóval, nem egészen értem, na mindegy. Az Air kijelzője, meg hiába 1440*900, ha olyan mint egy tükör, Engem személy szerint sokkal jobban zavar ha tükröződő a felület, mint ha matt és picit kisebb a felbontás.

Szóval a minőségről ne beszélj, az apple fanok lehetetlen megnyílvánulásaira nem kell hallgatni, mert annak se szeri se száma. Majd ha lesz teszt, akkor lehet ezen rágódni, szinte azonos feltételek mellett a Samsung sokkal olcsóbb eddig, mint az Apple, MAGYARORSZÁGON.

[ Szerkesztve ]

(#33) szilagyiv válasza legiaap (#26) üzenetére

szilagyiv
(tag)

Köszi a gyorstesztet!

"A vadnyúl olyan nyúl, mint a szelíd. Csak vad." - by KTTZ

(#34) rankesz válasza legiaap (#26) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Gratula hozzá,
az általad leírtak alapján nem kérdés hogy melyiket venném, ha választanom kellene ez, és az Air között.

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#35) Alchemist válasza alamuszi (#25) üzenetére

Alchemist
(senior tag)

Igen, ha a háttértámogatást megnézzük, a Samu idehaza egyértelműen bejövősebb lehet, mint az Alma.

A (tervezett) elavulás fogalma, következményei viszont korántsem egyértelműek. Az igaz, hogy 2 év alatt több modernebb generáció is kijön, mégis (ha egy gépet jól raktak össze) egyre jellemzőbb, hogy akár egy 5-6 éves gép (különösen, ha egyes részegységei cserélhetőek) is teljesen használható marad a legtöbb szoftver vonatkozásában.

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#36) alamuszi válasza Alchemist (#35) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

Igen ezt írtam én is. 5 év múlva is vígan menni fog rajta bármi. Garanciában egyértelműen a Samsung megveri az Almát, nem csak lehet, hanem biztos.

(#37) core2 válasza rankesz (#13) üzenetére

core2
(Ármester)
LOGOUT blog

Oke, en csak ezt talaltam, elnezest. :R Mindenkinek koszonom a valaszt!

Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z

(#38) tDr1v3r válasza alamuszi (#32) üzenetére

tDr1v3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem az eladók hibája, jó ha 5k hasznuk van a gépeken... inkább a hülye adórendszer meg a beszerző miatt drágák a gépek. :(((

XBL/OnLive: tDr1v3rHUN - Steam/Xfire: tDr1v3r - DeviantART: ben22eyes

(#39) legiaap válasza tDr1v3r (#38) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én akkor itt Londonban egész jó áron vettem meg. :DD

(#40) alamuszi válasza legiaap (#39) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

Jó áron vetted.

(#41) alamuszi válasza tDr1v3r (#38) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

Soha nem említettem hogy az eladó lenne a hibás, a beszerző annál inkább. Na ez igaz.

(#42) legiaap

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valakinek van ötlete miként tudnám összevetni ennek a notinak a wifijét egy másik gépével?
Van valami progi ami a wifit teszteli?
Nagyon gyengének érzem én ezt a wifit. Ma többször is eldobta a wifit, míg a mellettem lévő Sony Vaio-nál minden tökéletesen megy. Ott még erősebb is a jel, ha megnézem a jobb alsó sarkot, a tálcán.

[ Szerkesztve ]

(#43) bala90

bala90
(lelkes újonc)

Tudja valaki, hogy mikor kerül itthon forgalomba? T-nél láttam, de kell a fenének a magenta...

Egy érdekes cikkre bukkantam (már csak a cikk dátuma miatt is), katt ide.

(#44) legiaap válasza bala90 (#43) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A cikkben panaszkodnak a hangfalakra, de szerintem nagyon is jól szólnak. Én nem hallok doboz hangot. Szép tisztán szólal meg rajta minden. Élvezetes pl. filmet nézni rajta.

(#45) benoce válasza bala90 (#43) üzenetére

benoce
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Én éppen most kezdtem nyúzni egy ilyen már honosított verziót, képek itt, aztán írok napi tapasztalatot is ha valakit érdekel.

(#46) legiaap válasza benoce (#45) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Üdv a klubban.
Akkor már nem vagyok egyedül.
:D

(#47) cercerus válasza legiaap (#42) üzenetére

cercerus
(újonc)

Üdv. Már április vége nyúzom ezt a gépet, USA-ban vettem. Nagyon szeretem, gyors, könnyű, szép. Viszont ez sem hibátlan. Az egyik gond valóban a Wifi. Ezen a linken - http://forum.notebookreview.com/samsung/545538-samsung-9-series-laptop-zx310-900x3a-unveiled.html - részletes infók találhatók. A lényeg, hogy valszeg a duralumínium burkolat fogja le. Működik, de sokkal gyengébb a vétel. Ha fontos, akkor dungle-val lehet ráerősíteni. A fórumokon látom, hogy többször előforduló probléma még a hálózati töltő rossz illeszkedése a gépbe, ezt szerencsére megúsztam. Viszont éppen adom be szervizbe - most Londonban vagyok - mivel a képernyő időnként furcsán villódzik, gondolom a kábellel lehet valami gond.
A 128 gb-ból ha jól emlékszem vagy 25-öt elvett valami biztonsági mentés, gond nélkül törölhető, ha máshová mentesz. + Én benne tartok egy 32gb-os microsd-t. Így nekem már bőven elég.
A gépet a gondokkal együtt csak ajánlani tudom, élvezet dolgozni rajta. Az Air-en vacilláltam, nem bántam meg, hogy nem lettem mactérő.

(#48) cercerus válasza cercerus (#47) üzenetére

cercerus
(újonc)

Még eszembe jutottak apróságok:
- Pár nap után kikapcsoltam a fényérzékelőt. Sajnos, a kézmozgásomra is reagált, nagyon zavaró volt. (Ellenben klassz a billentyűzetvilágítás, kézzel állítom, amikor kell.)
- Szűkebbre vettem a kattintási felületet a touchpadon, eleinte túlérzékeny volt, elmozgott a kurzor, amikor nem is akartam. Azóta jól használható, sokkal többet tud, mint egy szokásos, jól szabható egyedi igényekre is.
- Nehéz volt hozzá VGA csatlakozót találni. Nyár végétől aztán már megjelent az amazonon az eredeti samsung alkatrész (mini hdmi/vga), azzal hibátlanul működik.
- Viszont tartalék hálózati tápot még nem bírtam venni hozzá, a gyári nem kapható, mástól még nem találtam jó méretet. Szerencsére az akku jól bírja, és ha kell vinni a kábelt, az nagyon kicsi.
- Extrém por és ujjlenyomatgyűjtő, aki kényes erre, számoljon vele. Összehajtás után egy idő múlva a képernyőn megjelennek a billentyűk nyomai, ezt is tisztítani kell, vagy szállításkor a kapott törlőt érdemes lehet közte tartani.
- Az Air-es tartók pont jók rá, abban hordom.

(#49) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Vajon hány darab kell itt el nálunk .. :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.