Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#1) DEV_NULL

DEV_NULL
(fanatikus tag)

Nekem van csak elegem a kék ledből?? :DDD

NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY. HA NINCS MEG AZ AMI ÚJ, A SZÍVVERÉSED KIHAGY..

(#2) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem drága ez egy kicsit :F

(#3) Enton válasza DEV_NULL (#1) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem bejön a kék, Még a piros is tetszene, de inkább a szívárványszínű illetve a valószínű ledeket szeretem jobban.
Csak ezekből kevés létezik nagyon. Bezzeg piros meg kék. :(((

[ Szerkesztve ]

Family Guy Online - Closed Beta

(#4) oliba

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

10 éve ugyanaz a ventillátor. Nem kellene már fejleszteni valamit? Nameg Low Noise? Hallottak már saját ventillátoraikon kívül más ventit? :F

(#5) Enton válasza oliba (#4) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A szerződésükben le lett írva, ha mások ventijeit használni merik akkor eltávolítandók a gyártótól. :K

Family Guy Online - Closed Beta

(#6) P00By válasza oliba (#4) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Nem hiszem :D

(#7) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ronda, hangos, gyenge, minden innovativitást nélkülöz. Plusz drága is.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#8) old gray

old gray
(PH! addikt)

Drága és Zalman. Féláron van Accelero S1. :U

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#9) Szemjuel válasza Enton (#3) üzenetére

Szemjuel
(kvázi-tag)

szivárvány színűt San Francisco egy bizonyos negyedében biztosan találsz. valószínűhöz nem kell olyan messzire menni, elég ha a magyar parlamentbe bekopogsz ;]

(#10) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"blue led fan" hm... szomorú, mert kék? mert én szomorú vagyok :(

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#11) O_L_I

O_L_I
(senior tag)
LOGOUT blog

Még mindig nem PWM-es...
Nagy zalmi fan voltam de mára teljesen leírtam és szép lassan ki is kopott a gépemből az összes zalmi cucc és AC került a helyére.
(kivéve a táp)

[ Szerkesztve ]

(#12) oliba válasza Enton (#5) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor ideje lenne már fejleszteni. Ha Englide tudott ilyen ventit csinálni, akkor talán Zalman is tud. Esetleg nagy az elvárás? :U

(#13) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Lassan egy kis árcsökkentés is beleférne a nagy fejlesztgetésbe... :U

Eladó 8 magos Opteron konfiguráció: http://hardverapro.hu/apro/8_magos_szerver_l1n64-sli_2xquad_opteron_8gb_memor/friss.html

(#14) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kár volt...

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#15) DroneZ válasza DEV_NULL (#1) üzenetére

DroneZ
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

akkor neked találták ki a dou orb hűtőt, igaz nem zalman de kék is meg piros is... minden igényedet kielégíti :)) és ha jól tudom van vga-ra is

[ Szerkesztve ]

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

(#16) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem a zalman már halott legenda lassan, nem hozza már a szintet nagyon rég, csak árba...AC van most sztem az annakidején beötöltött helyén...

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#17) Muton válasza O_L_I (#11) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

fejtsd már ki, h mennyivel jobb, ha pwm-es :U

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#18) menalcas

menalcas
(őstag)

Anno nagyon kreatív meg innovatív volt Zalmi ma már nagyon szinten alúl teljesít :(((

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#19) pityeszka

pityeszka
(őstag)

"Hűvösre teszi a grafikus processzorokat a Zalman" ezzel? :DDD

I love walking in the rain coz no one knows I'm crying.

(#20) DroneZ válasza menalcas (#18) üzenetére

DroneZ
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

ezért kell a régi termékeit vásárolni... az újak tényleg nem valami nagy durranás. értem, hogy a fejlődésre gondolsz, de ha nincs más :F

(#21) Major Major

Major Major
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem jól néz ki a cucc, kicsit Star Wars feelingje van. Persze LED nélkül vagy max fehér leddel kéne.

The recipe for perpetual ignorance is: Be satisfied with your opinions and content with your knowledge.

(#22) bartucc válasza DroneZ (#20) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem kell vásárolni, sokkal jobb ár/értékűek vannak a piacon...
Látott már vki zalmi hűtőt 4850 feletti vga-ra...? (talán VF-1000, de az is a plafon...)

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#23) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

VF2000 LED "hasonmasa". Es az a 4870-re is passzol... :)

[link]

Vajon jobban hut a 950-es v. mi? :DDD

[ Szerkesztve ]

alba gu brath • http://www.techpowerup.com/img/12-01-20/black%20march.jpg

(#24) DroneZ válasza bartucc (#22) üzenetére

DroneZ
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

jó csak annak aki ragaszkodik a zalmanhoz... én is asust használok mert nem volt épp jobb nála zalmanból :)

(#25) O_L_I válasza Muton (#17) üzenetére

O_L_I
(senior tag)
LOGOUT blog

Most télleg ki kell fejteni?

Egy példa:

Sapphire 4850 TOXIC VF900-as hűtő gyárilag. FIX (nem állítható) 1500-as furdulatszám ami így ilyen formán távol áll a low noise-tól. Később beleheréltem egy zalman féle fordulat szabályzót ami még a régi procihűtőből maradt, így legalább le tudtam halkítani ha csak neteztem.

Mikor ezt meguntam vettem egy AC twin turbót, rádugtam a videókártyára mindenféle hekkelés nélkül, majd ATT-ből szépen beállítottam egy kellemes profilt, hogy ha nem kell akkor hangtalan ha kell akkor meg hűt mint atom.

Hozzáteszem mikor a két darab venti megy benne full fordulaton, akkor sem olyen bántó a hangja mint a VF900-nak fullon. A hűtési teljesítményről meg inkább ne is beszéljünk.

(#26) O_L_I válasza mephi666 (#10) üzenetére

O_L_I
(senior tag)
LOGOUT blog

Oké, lassan de leesett... :)

(#27) proof88 válasza O_L_I (#25) üzenetére

proof88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pwm nélkül is lehet szabályozni, erre gondolt

Pár napon belül felhasználónév helyett email címmel lehet csak belépni a PH!-ra, ezért mindenki ellenőrizze, érvényes email van-e megadva az adatainál!

(#28) O_L_I válasza proof88 (#27) üzenetére

O_L_I
(senior tag)
LOGOUT blog

Persze gondoltam de nem minden kártyánál, ezért is adják hozzá azt a szuper kis szabályzót, amit jól ráragaszthatsz a gépedre... :((

Nem azt mondom, baromi jó volt a Zalman amíg nem volt igazán konkurencia.
De mostmár gyakorlatilag minden tekintetben jobb hűtőket lehet kapni a konkurenciától (esetleg nem szebb) általában kevesebb pénzért.

[ Szerkesztve ]

(#29) bartucc válasza O_L_I (#28) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Manapság ár/értékben nem jók, ez a fő gondom velük, és a teljesítményük se mindig elég. :N

(#30) Gerisz

Gerisz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát nagyon jó lesz!
A vf1000-től kisebb, már az sem hűti le a karimat rendesen az árához képest

(#31) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A termékből minden bizonnyal lesz hagyományos, kék LED-es megvilágítás nélküli változat is.
LOL, már számítanak az ellenállásra is. :DDD

VGA hűtők terén még mindig Accelero vagy GFXChilla a legjobb szerintem, 4850-ig biztosan.

PH semleges

(#32) mephi666 válasza O_L_I (#26) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

off: németes voltam régen, egyik osztálytársam meg angolos és nagy kedvence volt középsuliban az "eiffel65 - blue"... megvolt neki vagy 200 változatban... a világ legutolsó dj-je ha csinált belőle egy kritikán aluli remix-et, az is kellett neki... mutogatta a nem túl magasröptű dalszövegfordítást is egyszer, amiben "szomorú kék corvette" mondat is szerepelt... nagyon megmaradt a fejemben... innen jutott eszembe ez a "szóvicc" :)

egyébként el lehetne felejteni szerintem az ilyen ledeket... válság van... lehetnének ledmentes green-edition-ök :) volt régen anno aerocool phantom ventim... az 3 színben világított... úgy vettem h lövésem sem volt róla h ilyen világítós... csak duronra kellett, mert már idegesített a kb 5-6éves fop32 hangja... mellesleg 5000rpm fölött pörgő fop32 kb 40fokon tartotta a procit... a 2500-2600körül forgó halk(!) aerocool pedig 42körül :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#33) zed1983

zed1983
(őstag)

Jó, mert szép, de lehetne valami újítás...kíváncsi leszek, mennyire lesz hatékony hűtő... :U

Tel. : 06/20 394 7855

(#34) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Szépen világít ;]

.::www.megadanceradio.hu::.

(#35) shteer válasza zed1983 (#33) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nem nagyon - halknak meg egyáltalán nem :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#36) ^Clown

^Clown
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép, de ez a led-mánia...

IBM pöcökegerek | Intel Pentium matricák --> http://bit.ly/eLWpUo

(#37) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Szép, és még a súlya sem vészes.

(#38) DEV_NULL

DEV_NULL
(fanatikus tag)

GFX CHILLA :R

NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY. HA NINCS MEG AZ AMI ÚJ, A SZÍVVERÉSED KIHAGY..

(#39) hibavissza válasza venember83 (#7) üzenetére

hibavissza
(fanatikus tag)

Ezt akartam írni. :R

(#40) Lasi

Lasi
(tag)

Lehet valaki szépségre és világításra játszik egy hűtőnél, de nekem a hatékobnyság és a halkság többet ér. Azt meg végképp nem értem mi értelme a VGA hűtő szépségének amikor 90 fokkal van elfordulva mondjuk egy plexi oldallaptól :DDD

[ Szerkesztve ]

Nem hiába véletlen! - http://lasi.atw.hu/

(#41) Lasi válasza stevve (#31) üzenetére

Lasi
(tag)

Konkrétan nem is csodálom. Biztos van olyan aki nem éjszakai fénynek használja a VGA hűtőjét :U

Nem hiába véletlen! - http://lasi.atw.hu/

(#42) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Szép meg minden, de ennyiért :F AC S1 mindenre jó és fele annyiba kerül.

(#43) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

4850-ig jó csak? Akkor ez nem vmi bika hűtő. Konkrétan semmiben nem jobb mint a gyári, akkor minek pénzt adni érte?

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X201s (1440x900/12.1") + X200 Ultrabase - Core i7 965 EE, 12 GB DDR3, Gigabyte X58A-OC, Sapphire 6970 CrossFire, OCZ Vertex 3 120 GB, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.