Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Juditta_56

    aktív tag

    Sziasztok!
    Először is szeretném megköszönni azt a sok segítséget, amit a fórum olvasása közben kaptam! Első okos(androidos) telefonom, túl vagyok a kezdeti nehézségeken ezzel kapcsolatban (remélem), nagy részben Nektek köszönhetően.
    Januárban vettem a telót, azóta frissítettem a vodás ICS-re. Egyelőre nem jött elő semmilyen vészes hiba, szépen ketyeg, nincs vele bajom. A telefonálás közbeni hangerővel sose volt bajom, a csengőhang is jól hallható már, örök hálám a tanácsokért (Soun Bost—Ringdroid kombó), van egy jó fülesem, a gyári zenelejátszó úgy szólalt meg, hogy majdnem kiestem a fejemből ... :) Ezzel kapcsolatban csak annyi kérdésem lenne, hogy van-e olyan app, amivel KÜLÖN lehetne állítani a csengőhang (zenei) meg a média hangerejét. Amit eddig próbáltam az a Volume Control Widget, de hiába rakja ki külön a két hangerőszabályzót, ha az egyiket elállítom, elállítódik a másik is.
    Ami rettentően idegesít, az a névjegyképek pixelesedése... Próbáltam már mindent, többek közt (#4095) Maxx71 javaslatát a sonys szinkronizálással, de nem jött össze. :) (Regisztráltam, de nem találom, hogy hol tudok névjegyzéket szinkronizálni.) A fiók hozzáadásában nem lehet, a SE honlapján nem találok „kontaktok feltöltése” vagy hasonló menüpontot. Ha valakinek van új ötlete erre, szívesen olvasnám!
    A másik problémám, amire nem találtam választ, hogy a nekem a melóhoz nagyon fontos BpMenetrendem megbolondult, felajánlotta a frissítést, rányomtam, kiírja, hogy hiba, indítsam újra az alkalmazást, de hiába indítom, szexuális műszakot tart... :D Újratelepítettem a belső memoba, aztán az sdkártyára, az eredmény ugyanaz. Van másik, tudom, használom a Budapesti menetrendet is, de kéne a Bp-s IS. Tudtok valamit róla, valami gond van a progival?
    Elnézést, hogy ilyen hosszú lettem elsőre, még egyszer köszönök mindent :R és várom a javaslataitokat! :U

    "You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one"

Új hozzászólás Aktív témák