Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bog

    HÁZIGAZDA

    válasz Wapmester #1056 üzenetére

    Nem vetettük el teljesen az MA!TV-t, de most biztos pihen egy kicsit, át kell gondoljuk az egészet. Nyilván nem volt hibátlan a HTC10 adás, balszerencse, hogy én épp a világ másik felén ASUS eventen voltam és semmi ráhatásom nem volt az egészre, pedig biztos nem tesszük be a telefont ilyen hamar, ha tudok vétózni, noha a srácok szeme előtt az lebegett, hogy hot cucc és azonnal menjen adásba, ami más szempontból érhető.

    De ez csak egy epizód, noha az utolsó epizód volt.

    Újrahúztuk a rendszert, a greenboxot, felszereltünk egy Rode mikrofont, szóval variáltunk egy kört, hogy ha úgy alakul, hogy megint lesz adás, akkor az jobb legyen. És az is biztos, hogy egyedül túl sok mindenre kell ahhoz figyelni, hogy gördülékeny, élvezetes, interaktív és felkészült adás legyen, ezért majd kell mindig valaki, aki a technikát kezeli, a hangot, a fókuszt, a háttéret, a fórumot.

    Gazdasági-üzleti alapon nem ér ennyit az egész, sem eszközköltség, sem humánerőforrás, sem tartalmi szempontból. Viszont látjuk, hogy vannak, akik szerették még így is és szeretnék jobb kivitelben is. Az is biztos, hogy nem okvetlenül alkalmas mindenki arra, hogy lekösse a figyelmet, illetőleg más habitusú emberekből áll a stáb, ami szerintem normális dolog egy szerkesztőségben amúgy :P

    Viszont kevesen vagyunk, olyat nem lehet, hogy csak egy ember nyomatja heti kétszer a dolgot mindig, ráadásul mindig más telefonról, ez esélytelen. Tehát egyelőre úgy vagyunk vele, hogy a lehetőség megmarad, ha van olyan készülék, illetve téma, aminek a kapcsán oda tudok ülni én, esetleg Legendd, esetleg AliceWake, akkor majd csinálunk adást, de mindezt csak akkor, ha van értelme. Látnotok kell azt is, hogy a stáb tagjai mind másban erősek, Bone például közel hibátlan és szakmai cikkeket tesz le az asztalra, Legendd rohadt gyorsan dolgozik, hírezésben erős és be nem áll a szája, én öreg vagyok, AliceWake pedig csinos :) És egyébként igen felkészült, de neki még idegen ez az élő műsor dolog azért. Ezekből kell főznünk valamit, ami helytálló és rendben van utólag is visszanézve.

    Szóval addig mennek az alábeszélős videók, egyébként ezeket is sokan értékelik és örülnek neki, mert feszesebb, rövidebb, lényegretörőbb, mint egy bő lére eresztett műsor.

    Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

Új hozzászólás Aktív témák