Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) baluka26

baluka26
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jajj, de rondák vagytok :Y

The world outside can burn in flames.

(#2) szaszabee

szaszabee
(fanatikus tag)

Nemtudom hogy vennék e valaha is Hp Márcsak az árcédula miatt is Egyébként elég kevésnek tartom a nativ felbontásukat

Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

(#3) Duree

Duree
(PH! addikt)

A 27" az jöhet
Remélem a 400 dollár az nem 150 ezer forint lesz,mert akkor nem kell

(#4) próbakocka

próbakocka
(fanatikus tag)

munkára szánt 27"-os monitor amin nincs magasságállítás ? ok hogy olcsó, de ez azért FAIL

(az megint más kérdés hogy a TN+led mire képes)

Nexus S stock 4.0.4 / Eladó HYUNDAI R600 médialejátszó/felvevő/dvb-t tuner: http://href.hu/x/gyhn

(#5) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

inkább lenne bennük normális panel mint led világítás
vagy mind a kettő :))

(#6) Gude

Gude
(senior tag)

Ezek a Hp moncsik nem tetszenek :N

"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

(#7) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Nagyon csúnyácskák :O

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#8) Boxi88 válasza Sicilian (#7) üzenetére

Boxi88
(őstag)

Akkor még finoman fogalmaztál :DDD

(#9) szaszabee

szaszabee
(fanatikus tag)

Nekem teszik csak legyen olcsóbb

Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

(#10) fatallerror

fatallerror
(őstag)

"LED-es háttérvilágítást használnak a TN panellel felszerelt újdonságok."

itt abba is hagytam a hír olvasását :(

(#11) _Oscar

_Oscar
(tag)

Hát láttam már TN-es konzumer vonalra szánt HP monitort. Alulmúlt rengeteg nevesincs "gyártót". LED háttérvilágítás mellett ilyen bevilágítást még nem láttam, megszégyeníti az 5 évvel ezelőtti LG-met is. Miért kell nekik vackot gyártani az átlagembernek, amikor a professzionális felhasználásra szánt megjelenítőik elég jók?

[ Szerkesztve ]

Chuck Norris már utazott a 4-es metrón. Még '97-ben... Keddig nem leszek itthon. Ha valami kell a cucaimból telefonon keress.

(#12) szaszabee

szaszabee
(fanatikus tag)

Na jolvan meggyöztetek csúnya is drága is :DDD

(#13) dezz válasza fatallerror (#10) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért vigyázzunk, mert még a végén elfelejtik majd beleírni a cikkbe, milyen panelt is használ az adott monitor... :)

_Oscar: Már az is LED-es volt? Más LED-eseket is láttál már? Csak mert ezeknél, legalábbis ami a TN-eket illeti, éppen hogy erősebb szokott lenni a bevilágítás... Néha még az is látszik, hol vannak a LED-ek (mármint a panel alsó-felső szélei mentén).

Amúgy tényleg nem valami szépségek, de legalább nem olyan nőiesek... :) Bár attól még lehet, hogy élőben jobban néznek ki. Viszont kétlem, hogy itthon nagy népszerűséget örvendenének a márkásabb TN-ek... Aki TN-t vesz, inkább az árra megy (vagy hogy egyben tévé is legyen, már amennyire optimális egy TN tévézésre).

(#14) Pharaoh

Pharaoh
(fanatikus tag)

Ezt a TN panelt nem tudom miért nyomják ilyen erősen. Mikor monitor vettem 3 éve még fogalmam sem volt, hogy milyen panelek léteznek (szerencsére SPVA-t fogtam ki). Nekem full természetes volt hogy lentről/fentről/oldalról szinte 0 szögből is rendes színei vannak a moitornak, mint a TV-nek.
Aztán notebookál vettem észre elég lentről tiszta negatív képed ad, kicsit utánaolvastam és rájöttem, hogy ez a Tn panel átka, azóta mindig megnézem az MM-ben kiállított monitorokat is aluról és mind ilyen szar TN-el van szerelve.

(#15) _Oscar válasza dezz (#13) üzenetére

_Oscar
(tag)

Nézd meg egyszer az x23-as típusát a HP-nak. Feketét csak akkor látsz a kijelzőn, ha kikapcsolod. Bekapcsolva teljesen lila minden "fekete" rész. Üzletben fullos neonfényárban is durván látszik. Hiába állítasz rajta bármit kb 50% fényerőnél produkálja azt a képminőséget, amit egy átlag katódcsöves világítású monitor. Nem a levegőbe beszélek. 20 darabból nem adtunk el talán egyet sem. Demósoron rengeteg más monitor között gyalázatosan nézett ki.

Chuck Norris már utazott a 4-es metrón. Még '97-ben... Keddig nem leszek itthon. Ha valami kell a cucaimból telefonon keress.

(#16) dezz válasza Pharaoh (#14) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Olcsóbb (bár a legújabb e-IPS-ekhez képest talán nem is annyival), így többet lehet eladni belőle.

_Oscar: Jól értem, a többi mind CCFL-es volt? Akkor kérdés, hogy ez most a LED miatt van (az olcsó fehér LED-ek valójában nem tökéletesen fehérek, és a spektrumjuk is elég "érdekes", ami összeakadhat a panel színszűrőivel, stb.), és/vagy tényleg a HP szúrt el valamit.

(#17) dezz válasza dezz (#16) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

(Vagy ha a végterméket ugyanannyiért adják, mert olyan trendi, akkor ugye a profit nagyobb.)

(#18) csinomacko válasza dezz (#17) üzenetére

csinomacko
(újonc)

szerintem is

(#19) _Oscar válasza dezz (#16) üzenetére

_Oscar
(tag)

Nem mind volt körülötte CCFL-es, de nagyrészt igen. Hasonló árkategóriás monitorok voltak. A magyarázatot nem tudom. Nem a fehérrel volt gond, hanem a fekete helyett egy nagyon csúnya lila árnyalatban pompázik rajta minden, aminek feketének kéne lennie. Valószínűbbnek tartom, hogy a háttérvilágítás pozíciója van gányul belőve, vagy brutálisan erős a fénye.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.