Jajj, de rondák vagytok 
The world outside can burn in flames.
Jajj, de rondák vagytok 
The world outside can burn in flames.

Nemtudom hogy vennék e valaha is Hp Márcsak az árcédula miatt is Egyébként elég kevésnek tartom a nativ felbontásukat
Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

A 27" az jöhet
Remélem a 400 dollár az nem 150 ezer forint lesz,mert akkor nem kell
(#4) próbakocka

munkára szánt 27"-os monitor amin nincs magasságállítás ? ok hogy olcsó, de ez azért FAIL
(az megint más kérdés hogy a TN+led mire képes)
Nexus S stock 4.0.4 / Eladó HYUNDAI R600 médialejátszó/felvevő/dvb-t tuner: http://href.hu/x/gyhn
inkább lenne bennük normális panel mint led világítás
vagy mind a kettő 

Ezek a Hp moncsik nem tetszenek 
"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

Nagyon csúnyácskák 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Akkor még finoman fogalmaztál 

Nekem teszik csak legyen olcsóbb
Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

"LED-es háttérvilágítást használnak a TN panellel felszerelt újdonságok."
itt abba is hagytam a hír olvasását 

Hát láttam már TN-es konzumer vonalra szánt HP monitort. Alulmúlt rengeteg nevesincs "gyártót". LED háttérvilágítás mellett ilyen bevilágítást még nem láttam, megszégyeníti az 5 évvel ezelőtti LG-met is. Miért kell nekik vackot gyártani az átlagembernek, amikor a professzionális felhasználásra szánt megjelenítőik elég jók?
[ Szerkesztve ]
Chuck Norris már utazott a 4-es metrón. Még '97-ben... Keddig nem leszek itthon. Ha valami kell a cucaimból telefonon keress.

Na jolvan meggyöztetek csúnya is drága is 
Azért vigyázzunk, mert még a végén elfelejtik majd beleírni a cikkbe, milyen panelt is használ az adott monitor... 
_Oscar: Már az is LED-es volt? Más LED-eseket is láttál már? Csak mert ezeknél, legalábbis ami a TN-eket illeti, éppen hogy erősebb szokott lenni a bevilágítás... Néha még az is látszik, hol vannak a LED-ek (mármint a panel alsó-felső szélei mentén).
Amúgy tényleg nem valami szépségek, de legalább nem olyan nőiesek...
Bár attól még lehet, hogy élőben jobban néznek ki. Viszont kétlem, hogy itthon nagy népszerűséget örvendenének a márkásabb TN-ek... Aki TN-t vesz, inkább az árra megy (vagy hogy egyben tévé is legyen, már amennyire optimális egy TN tévézésre).

Ezt a TN panelt nem tudom miért nyomják ilyen erősen. Mikor monitor vettem 3 éve még fogalmam sem volt, hogy milyen panelek léteznek (szerencsére SPVA-t fogtam ki). Nekem full természetes volt hogy lentről/fentről/oldalról szinte 0 szögből is rendes színei vannak a moitornak, mint a TV-nek.
Aztán notebookál vettem észre elég lentről tiszta negatív képed ad, kicsit utánaolvastam és rájöttem, hogy ez a Tn panel átka, azóta mindig megnézem az MM-ben kiállított monitorokat is aluról és mind ilyen szar TN-el van szerelve.

Nézd meg egyszer az x23-as típusát a HP-nak. Feketét csak akkor látsz a kijelzőn, ha kikapcsolod. Bekapcsolva teljesen lila minden "fekete" rész. Üzletben fullos neonfényárban is durván látszik. Hiába állítasz rajta bármit kb 50% fényerőnél produkálja azt a képminőséget, amit egy átlag katódcsöves világítású monitor. Nem a levegőbe beszélek. 20 darabból nem adtunk el talán egyet sem. Demósoron rengeteg más monitor között gyalázatosan nézett ki.
Chuck Norris már utazott a 4-es metrón. Még '97-ben... Keddig nem leszek itthon. Ha valami kell a cucaimból telefonon keress.
Olcsóbb (bár a legújabb e-IPS-ekhez képest talán nem is annyival), így többet lehet eladni belőle.
_Oscar: Jól értem, a többi mind CCFL-es volt? Akkor kérdés, hogy ez most a LED miatt van (az olcsó fehér LED-ek valójában nem tökéletesen fehérek, és a spektrumjuk is elég "érdekes", ami összeakadhat a panel színszűrőivel, stb.), és/vagy tényleg a HP szúrt el valamit.
(Vagy ha a végterméket ugyanannyiért adják, mert olyan trendi, akkor ugye a profit nagyobb.)

szerintem is

Nem mind volt körülötte CCFL-es, de nagyrészt igen. Hasonló árkategóriás monitorok voltak. A magyarázatot nem tudom. Nem a fehérrel volt gond, hanem a fekete helyett egy nagyon csúnya lila árnyalatban pompázik rajta minden, aminek feketének kéne lennie. Valószínűbbnek tartom, hogy a háttérvilágítás pozíciója van gányul belőve, vagy brutálisan erős a fénye.