Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#1) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azthittem jön egy újabb RAM generáció:DDD

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| Bízzál Istenben, és mentsél rendszeresen! |Omnia => Omnia II => Omnia 7 with Mango:)

(#2) atti_2010 válasza FRENK1988 (#1) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Az Intel új procijaihoz kell (sandy bridge), bele is halnának ha nem kellene az egész gépet kicserélni proci váltáskor.

Érzelmi úton veszek AMD-t, óvakodjatok tőlem!

(#3) Keldor papa válasza atti_2010 (#2) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha te lennél az Intel feje te is arra törekednél, hogy a legtöbb pénzt ki tudd húzni a paraszt zsebéből... nincs ebben semmi rossz, mindenki ezt csinálná.

(#4) Iscariah

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A jelenlegi alaplapomban 1.60 volton mennek a ramok alapból, tehát akkor lecserélhetném őket erre is?

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#5) Thrawn válasza Iscariah (#4) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha ismeri a lapod az új szabványt, vagy le tudod csökkenteni a feszt 1,35V környékére akkor igen.

Different songs for different moods.

(#6) Pete83 válasza Keldor papa (#3) üzenetére

Pete83
(lelkes újonc)

szerintem nem mindenki...

A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

(#7) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

Annyit pontosítanék, hogy a JESD79-3 szabvány E revíziója jelent most meg (JESD79-3E).

Egyébként már a legelső revízióban is szerepelt itt-ott nemhogy az 1,35V-os, de az 1,2xV-os tápfeszültségszint.

Si vis pacem, para bellum.

(#8) h-yle válasza Keldor papa (#3) üzenetére

h-yle
(őstag)
LOGOUT blog

Amíg a f@sz rossz végén állok addig zavarhat a szopatás? ;]

Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

(#9) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Olyan sokat nem fogyaszhat egy modul mert én nem tudtam kimérni ,fogyasztás mérővel.
Bár a notiknál a sok kicsi sokra megy az üzemidőt nézve

Az élet szomorú,de legalább a fizetésünk nevetséges!

(#10) .mf válasza Silentfrog (#9) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Igen, ultrahordozható, szubnotiknál és netbookoknál, ahol wattban egyszámjegyű az idle fogyasztás, már számít valamicskét, bár lehet, hogy csak hibahatár környéki lesz a változás...

(#11) kcsa

kcsa
(fanatikus tag)

Egy dolgot nem teljesen értek...
Miért evidens az hogy alacsonyabb feszültség mellett alacsonyabb a fogyasztás? Ezt minden feszültségcsökkentő akciónál leírják, de ennyire nem tartom egyszerűnek...

Tudom, hogy teljesítmény = feszültség x áramerősség, de kötelező hogy áramerősség ne változzon? :)

emberek... "fan" és nem "fun"...

(#12) daa-raa válasza kcsa (#11) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Igen, kötelező. Egy akármilyen csatlakozó, érintkező, vezeték(, stb) esetén ugyanis meg van adva a maximális áramerősség. (Ezt egy akármilyen otthoni készüléked dugójánál megnézheted pl.) És ezzel összefüggésben lettek bővítve az ATX tápcsatlakozók is. A növekvő energiaigény miatt egyre nagyobb áramerősségre van szükség adott feszültségeken (főleg 12V-on), a korábbi csatlakozók pedig ezt már nem bírták el.

Si vis pacem, para bellum.

(#13) lee56

lee56
(senior tag)

Ha jól emlékszem a JEDEC még sosem sietett el semmi ilyesmit, most sem :) De most komolyan mi tart ennyi ideig egy szabvány véglegesítésen, főleg úgy hogy a legtöbb gyártó már alkalmazza ahogy tudja egy jóideje? :F

No Comment

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.