Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azthittem jön egy újabb RAM generáció:DDD

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#2) atti_2010 válasza FRENK1988 (#1) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Az Intel új procijaihoz kell (sandy bridge), bele is halnának ha nem kellene az egész gépet kicserélni proci váltáskor.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#3) Keldor papa válasza atti_2010 (#2) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha te lennél az Intel feje te is arra törekednél, hogy a legtöbb pénzt ki tudd húzni a paraszt zsebéből... nincs ebben semmi rossz, mindenki ezt csinálná.

(#4) Iscariah

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A jelenlegi alaplapomban 1.60 volton mennek a ramok alapból, tehát akkor lecserélhetném őket erre is?

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#5) Thrawn válasza Iscariah (#4) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha ismeri a lapod az új szabványt, vagy le tudod csökkenteni a feszt 1,35V környékére akkor igen.

Different songs for different moods.

(#6) Pete83 válasza Keldor papa (#3) üzenetére

Pete83
(lelkes újonc)

szerintem nem mindenki...

A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

(#7) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

Annyit pontosítanék, hogy a JESD79-3 szabvány E revíziója jelent most meg (JESD79-3E).

Egyébként már a legelső revízióban is szerepelt itt-ott nemhogy az 1,35V-os, de az 1,2xV-os tápfeszültségszint.

Si vis pacem, para bellum.

(#8) h-yle válasza Keldor papa (#3) üzenetére

h-yle
(őstag)
LOGOUT blog

Amíg a f@sz rossz végén állok addig zavarhat a szopatás? ;]

Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

(#9) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Olyan sokat nem fogyaszhat egy modul mert én nem tudtam kimérni ,fogyasztás mérővel.
Bár a notiknál a sok kicsi sokra megy az üzemidőt nézve

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#10) .mf válasza Silentfrog (#9) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Igen, ultrahordozható, szubnotiknál és netbookoknál, ahol wattban egyszámjegyű az idle fogyasztás, már számít valamicskét, bár lehet, hogy csak hibahatár környéki lesz a változás...

(#11) kcsa

kcsa
(senior tag)

Egy dolgot nem teljesen értek...
Miért evidens az hogy alacsonyabb feszültség mellett alacsonyabb a fogyasztás? Ezt minden feszültségcsökkentő akciónál leírják, de ennyire nem tartom egyszerűnek...

Tudom, hogy teljesítmény = feszültség x áramerősség, de kötelező hogy áramerősség ne változzon? :)

emberek... "fan" és nem "fun"...

(#12) daa-raa válasza kcsa (#11) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Igen, kötelező. Egy akármilyen csatlakozó, érintkező, vezeték(, stb) esetén ugyanis meg van adva a maximális áramerősség. (Ezt egy akármilyen otthoni készüléked dugójánál megnézheted pl.) És ezzel összefüggésben lettek bővítve az ATX tápcsatlakozók is. A növekvő energiaigény miatt egyre nagyobb áramerősségre van szükség adott feszültségeken (főleg 12V-on), a korábbi csatlakozók pedig ezt már nem bírták el.

Si vis pacem, para bellum.

(#13) lee56

lee56
(senior tag)

Ha jól emlékszem a JEDEC még sosem sietett el semmi ilyesmit, most sem :) De most komolyan mi tart ennyi ideig egy szabvány véglegesítésen, főleg úgy hogy a legtöbb gyártó már alkalmazza ahogy tudja egy jóideje? :F

No Comment

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.