utánam az ízözön.. :D
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Chip
(fanatikus tag)
Látom ez az első hozzászolásod itt a PH!-n . :)
Légy üdvözölve! :)
Én a PH-t tavaly tavasz óta olvasgatom, megszoktam a régi dizájnt. Most még egy kis idegenkedéssel nézem az új oldalakat. Változott is meg nem is szerintem, a régi színek (vagy hasonló árnyalatú) megmaradtak de a ruhája, gombjai újak lettek .
Szerintem nem kell sok idő nekem hogy ez is olyan megszokott legyen mint a régi.
Kezdetekben biztos lesznek , vannak problémák amiket orvosolnotok kell
(pl a MOD még nem müködik ha jól tudom) de hamar megoldjátok őket remélem és minden vissza fog térni a régi kerékvágásba. Ehhez kívánok nektek jó munkát.
Chip
''Látom ez az első hozzászolásod itt a PH!-n .
Légy üdvözölve!''
:D:D:D:D
(#4) kamikaze boci válasza fLeSs (#3) üzenetére
- Privát
- 2004-01-21 01:57:27
:DDD
egyéb állatfajták: www.egérmúzeum.hu

hahaha
(kvázi-tag)
Mi a pontos neve a hatterszinnek?
''Dehát kezetfogtunk!!!''

esteban
(senior tag)
Igy elso ranezere jobb let, nem csak szebb (bar ez izles kerdese ofko'z) ... ami nekem feltunt, hogy lasabb lett, gondolom ez az alkalmazott sok kis .gif kod-meret-novelo hatasa miatt, de nem veszes ... bar az is lehet, hogy csak az en nemzetkozi kapcsoaltom lassabb most.
Hajra :)
iBook + RedBull :)

Sanya
(PH! kedvence)
Nekem kifejezetten tetszik, és az a legjobb, hogy néhány opciót vadázni kell, mint egy új felfedezés:)

Sanya
(PH! kedvence)
ja eggy cikkhez hogyan lehet azonnal hozzászólni?

PaladiN
(senior tag)
Az olvashatóság oltárán is áldoztatok :(
Miért kell szürke alapon fehér betűket fekete kerettel összehozni? :F
Valojaban addig soha nem veszitesz, amig abba nem hagyod a probalkozast.

PaladiN
(senior tag)
:DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD
Valojaban addig soha nem veszitesz, amig abba nem hagyod a probalkozast.

Bazsesz
(őstag)
Parci! Én csak egyet mondok neked, remélem jól fogod érteni:
KIRÁLY VAGY NAGYON!!!
Nagyon cool lett az új dizájn, ott van a szeren. Grat!
Üdv: Balu
''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein

zeg
(senior tag)
Tetszik az új dizájn, valahogy profibbnak hat az oldal, ahogyan emelkedik a prohardver színvonala, a kinézet is végre alkalmazkodik hozzá. Tudom, a tartalom a lényeg, de szerintem ha valaki először/ritkán látogatja a prohardvert, akkor a dizájn is számíthat. Gratula hozzá, szép munka!
3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

Vaze
(senior tag)
Szerintemis nagyon Full-os lett a Dizajn GRT Parci:-)
No Comment......!!!!!!

Atlantis
(VIP)
A design nem rossz, bár kissé egybefolyik. A hozzászólásoknál pl.: sokkal jobb volt a korábbi kék kiemelés, jobban lehetett látni, hogy kinek válaszoltak. Úgyanígy belinkelt oldalaknál is jobb volt a kék, mint a mostani piros kiemelés.
>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<

Atlantis
(VIP)
Ja, és persze remélem, a hozzászólások szerkesztése visszatér majd. Amúgy tényleg szép lett, de ugyanolyan lassú, mint volt. Különösen akkor gondolkozik sokat, amikor a beírt hozzászólást dolgozza fel.
- Privát
- 2004-01-21 08:13:50

torz on borz
(PH! addikt)
Hmm izlések és pofonok ...de nekem ez a dizájn nem teccik. A hírkiosztás viszont átláthatóbb lett.
A SÖRöm a legszebb öröm !
Ha láttátok értelmét az új skin-nek akkor jó az új PH!, de iszonyat lassan töltötte le az oldalt... :(
~ Arcana ~

Atlantis
(VIP)
Ejj, ezek a fehér betűk a barna alapon. Nem lehet valami elütőbbet találni?

Szalma
(őstag)
(Nagyon kellemes. Esetleg egy kis HTML 4.0 CSS támogatással a gifek egy része helyett...? Gyorsabb lehetne... Persze nem IE-ben, az lassan renderel...
Egyébként nagyon trükkös a kód, tetszik... (Már így 10 perc alatt szemügyrevéve.) :) )
Szeretettel:
Szalma

botye
(tag)
Háááát! Hogy őszinte legyek, a barna-szürke design nekem jobban bejött, mint ez a ''darázs''... De ez kizárólag a magánvéleményem volt... Eddig sem azért nézegettem a PH-t... Inkább a tartalmáért... :)
A szerkezeti változás tényleg jó... Átláthatóbb... Remélem tartalomban is tudjátok majd nyújtani a megújulást... Én spec. teszteket szeretnék... Friss híreket... Sokat... :((
A gödrök első számú törvénye: Ha benne vagy, ne áss tovább!

Chain|Q
(kvázi-tag)
Mivel en az esetek 90%-ban csak egy eleg regi szabvanyokat ismero brozert hasznalok egy olyan gepen amire nincs is ujabb, ezert nekem eleg nagy ervagas, hogy az uj dizajnnak kb. koze nincs ahhoz a bongeszoben, aminek lennie kene. A regi legalabb nagyjabol ugy nezett ki... De ez egyeni szoc. problem, nyilvan nem en vagyok a celkozonseg. :-D Namindegy, valahogy majdcsak megszokom.
Pegasos II/G4 -=- Amiga 2000/060 -=- Amiga 1200/060 | hosting www.amigaspirit.hu and www.pegasos.hu
Szerintem najon szép lett.
Háromszoros ''Dikk hé!''
:)
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Már egy pár helyen, párszor le van írva, a lassulás nem az új kinézetnek köszönhető, hanem a PH! megnövekedett látogatószámának, amit a jelenlegi szerver nem bír el. Az új szerver már útban van, úgyhogy nem kell félni :P
[Szerkesztve]
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano
Egy észrevétel:
Mikor mondjuk a 128-as hozzászólást módosítom, akkor meg lehet csinálni, hogy eztán az oldal ne az 1-sre ugorjon?
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
Még 1 kérdés.
Jobb oldalt van ilyen, hogy utolsó hozzászólásaim, és nincs ott semmi.
Oda fog kerülni valami? Vagy csak dísz lesz:).
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
(#26) Cpt. Zsöci válasza RI/OS_bot (#1) üzenetére
- Privát
- 2004-01-22 02:48:35

Cpt. Zsöci
(fanatikus tag)
Szerintem is nagyon rendben van a dizájn. Sokal profibb :))
Csak én sem találom Cikkhez/Hírhez hozzászólás gombját (ezt a fórumot is legalább 13 másodpercig kerestem - felháborító :DDD)
(ja és igazán ki lehetne tenni 1280X1024-re ... bocs)
''Destiny may know where you live, my squids, but will you be home when it comes over to play?''
- Privát
- 2004-01-22 07:10:20

littlemole
(senior tag)
Nekem tetszik az új design. :C
Egy gondom viszont kenne.A keresőben már nem szerepel a paraméterek között hogy egy szóra vagy az összesre keressen.Miért vettétek ki ezt az opciót?
Specifikusabban lehet keresni ha az az opció is benne van.
Game TODAY OR wait forever

ATI
(fanatikus tag)
GG Parci and all! :)
Nagyon szép lett az oldal, csak kár, hogy a fórum színei megmaradtak :D
(#29) simonzé válasza Cpt. Zsöci (#26) üzenetére
- Privát
- 2004-01-22 11:58:37
Valóban! Én sem taláélom a cikkhez történő hozzászólás gombját! SEGÍTSÉG!

LOTR
(PH! addikt)
jó az új design csak 1-2 baj van vele
1. lassabban lehet login-olni
2. a keresésből hiányzik(nagyon-nagyon) a minden szóra opció, mert eddig csak bemásoltam a pl:a téma nevét , azt beállítottam keresés témákban, minden szóra és go és csak azt az egyet adta ki, most meg még keresgélnem is kell
egyenlőre ennyi csak
ja meg mintha kicsit lassabb is lenne
[Szerkesztve]
One Ring to rule them all

marcee
(PH! addikt)
''ja meg mintha kicsit lassabb is lenne''
Érdekes, hogy mindenkinek az ellenkezője tűnt fel.
Témához: Kb. mikortól lehet majd újra fikázni a híreket? :D
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

Fisha
(senior tag)
Ilyen hibat kaptam keresesnel:
... (Parcinak továbbítva a bug)
Ismert bug, vagy reszletezzem?
Fisha

e-biza
(őstag)
érdekes de nekem nem megy a középsö gombom a forumban. ha nem a forum hozzászolásaira kattintanék akkor minden okés. :[
Liƒє is too short. - http://www.lowcostdomain.eu

[amne]
(senior tag)
Nekem egy szélső funkció gomb nem megy (középső gombkén van definiálva), szintén a fórum területén. Mellette működik.
מת(נ)יהו
Érdekes. Nekem sem megy a görgetés, ha a szövegmezőre kattintok. Akkormostmi? :))

Gregorius
(őstag)
Megerősítem. A ZExplorer úgy látszik nem szeret DIV mező fölött görgetni
Az oldalsó cuccokon sem megy mindenhol, látszólag pont ugyanezért
[Szerkesztve]
''As long as they're going to steal it, we want them to steal ours'' -- Bill Gates, 1998 ''If they're going to pirate somebody, we want it to be us rather than somebody else.'' -- Jeff Raikes, Microsoft Business Division, 2007

lesaux
(PH! kedvence)
Nálam görög rendesen. ;]
Viszont az Adataimnál az arcok alatti gombok kifehéredtek.
Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben
Az oldal nagyon szép lett! Ezer gratula a fejlesztőknek!
OFF
A kód is nagyon szép 1 óráig nézegettem nagyon szép!
ON
Nekem megy minden! Görgetés, gombok, kereső -- Opera 7.23 :)
Én sem találtam a fikázzuk a hírt nevű gombot!
Ez már az új szerver, vagy csak azért gyors mert még nincs este??
Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD
- Privát
- 2004-01-22 15:18:20

Jam-Master J
(fanatikus tag)
Hogy lehet beállítani, hogy a hozzászólásokat idörendben csökkenö sorrendben írja ki? Nagyon idegesítő (és lassú), hogy a legvégére kell lapozni az új hozzászólásokhoz.
J.
J. - Annyit dolgozom, hogy az lassan már az ivás rovására megy...

napos2600
(HÁZIGAZDA)
a feher gomb remenyeim szerint nem lesz sokaig feher :)
(#41) fokukac válasza Jam-Master J (#39) üzenetére
- Privát
- 2004-01-22 17:52:26

fokukac
(PH! kedvence)
ez az, amit én is hiányolok...
a csökkenő időrend.
mert egy dolog, hogy otthon a gépem még régebben megjegyezte, hogy csökkenő időrendben jelenítse meg a prohardvert, de ha nem itthon vagyok, akkor nem tudom átállítani, és ez zavar.
valami gombot be kllen rakni !
köszi...
Pleased to meet you - Hope you guess my name
Nekem nem tecc :(
Olyan színtelen az egész. Mintha egy doc filet olvasnék: pici betűk, minden fekete fehér.....
we all deserve a bit of luck.

fokukac
(PH! kedvence)
igen, nagyon picik a betűk, már itt is, mint az indexen, meg a digicam-on...
ez még nem is lenne baj, mert mozillát használok, szóval tudok zoom-olni rendesen,
de ha zoomolok, akkor meg kilógnak a betűk a keretekből... :(
Pleased to meet you - Hope you guess my name

[amne]
(senior tag)
Lehet hülyeség de talán ideiglenes megoldásként működik, a prohardveres cookie-t vidde el a munkahelyedre :P Lehet hogy bejön.
מת(נ)יהו

napos2600
(HÁZIGAZDA)
fokukac elviszi a ph!-s kukijat :))

LOTR
(PH! addikt)
lehet csak azért, mert ahonnan írtam a hszt ott lassú volt a net -de nagyon
akkor lehet nem is lassabb :DD:DD
de akkor is hiányzik a keresésből a minden szóra opció
RAKJÁTOK VISSZAAAAA
One Ring to rule them all

Vertic
(fanatikus tag)
Parci, szerintem a mod gombnak sokkal jobb helye lenne a hozzászólás fejlécében, nem? Így egy ideig ott éktelenkedik a hozzászólásom tetején, és olyan, mintha én írtam volna, és idegesít :)
'' ... tehát háromig számolj, és ameddig számolsz az három legyen ... ''
- Privát
- 2004-01-23 06:30:18

CharlieDrop
(senior tag)
Hmm, lehet az IE hibája, de a szélesebb hozzászólásoknál alul a görgetősáv bezavar, nagyon... Pedig 1024*768-ban nézem...
Ha más nincs így vele, akkor megszokom :))
''Ez itt az internet?'' Eladó HP ProBook: http://hardverapro.hu/apro/hp_probook_4320s/friss.html

L3zl13
(PH! nagyúr)
Már a korábbi design-nál sem értettem, hogy egy adott témán belül az aktuális téma miért select boxban van, mikor úgysem lehet mást választani belőle.
Ezt az új design-nál is megtartottátok.
Miért van ez?
Aki hülye, haljon meg!