Valaki árulja el nekem,hogy ha az egér görgőgombját megnyomom, akkor miért nem jelenik meg az a kettő kis nyilacska, amivel oly könyedén lehetett le és fel menni a lapon?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Eddig nekem belefért a felbontásomba az egész ablak, mostmeg túlnyúlik.
:(
Fej! Tor! Potroh!

L3zl13
(PH! nagyúr)
Basszus, tényleg.
A főoldalon még megy, de a fórumban nem. :))
Aki hülye, haljon meg!
ne itt a hozzászólásoknál, hanem jobbra a Gyorskeresés sávjában kattints és menni fog
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
(#55) Alvin_ti4200 válasza Kalandor (#54) üzenetére
- Privát
- 2004-01-23 13:55:37
Nekem mindenhol műxik:))
Bocs, rossz topicba ment. Ez a hsz igény szerint törölhető :P
[Szerkesztve]
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

napos2600
(HÁZIGAZDA)
ket okbol:
1. lehet az ok gombra nyomni mellette es akkor reseteli a topikot (az elejere urik)
2. ha nem dropdown-ba lenne kiirva akkor igen randan nezne ki! :)

fokukac
(PH! kedvence)
újabb észrevétel : az egyszerre megjelenítendő hozzászólások számát sem lehet beállítani...
reverse gombot szeretnék, és beállítható 100 hozzászólást egy oldalon....
különösen egy többszáz hozzászólásos topiccal macerás a dolog, nagyon...
Pleased to meet you - Hope you guess my name
Btw. jó lenne, ha a kiemelt híreknél lenne dátum (a sima híreknél nem kell). Szvsz így nagyon könnyű belezavarodni.
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

[amne]
(senior tag)
Az Átalakul a PROHARDVER! c. topicban már ki van tárgyalva ([L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=32879&arc=f[/L] #625) a scroll esete.
מת(נ)יהו
Nekem megmaradtak a régi beállításaim (GPRS: 50 db fordított sorrend, ADSL: 300 db fordított sorrend). :)
Az ''Aktív témák'' ablakban megint nem működik az új ablak funkció, a linket ugyanabban az ablakban nyitja meg. Bár jobbegérrel nem túl bonyolult új ablakba kérni, szerintem praktikusabb volt az eleve új ablakban nyílás.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

fokukac
(PH! kedvence)
nekem is megmaradtak, de ha most újraraknám a vindózomat, akkor már nem tudnám újra beállítani őket...
és a több száz hozzászólásos topicok olvasása kínszenvedéssé válik...

fokukac
(PH! kedvence)
Voálá !
megjelent egy gomb, amire nincs ráírva, hgoy mi, de megfordítja a sorrendet ! :-)
és be lehet állítani, hogy hány hozzászólást lássunk egyszerre....!
Minden óhaj, sóhaj-panasz megoldódik !
köszönet érte !!
:DD
[Szerkesztve]
- Privát
- 2004-01-26 14:50:47
Opera alatt kicsit szétcsúszott, de gondolom folyik a munka a háttérben.
Viszont kicsit zavaró, hogy az aktív témák ablakból topikot választva az nem újban nyílik meg ( úgy értem, target=''_blank'' lenne jó).
egyéb állatfajták: www.egérmúzeum.hu
Szerintem jó az új dizájn.
csak eldugták a fórum bejelentkező oldalán az azonnali belépés ablakot.
de egyébként tényleg klassz.
Powered By Poppy... | Buksi, Apa kiszökött!!!

L3zl13
(PH! nagyúr)
Csak akkor nézne ki rondán, ha mindenáron arra a helyre akarnád írni.
Ha külön fejléckén jeleníted meg, akkor máris nem ronda. :))
Aki hülye, haljon meg!

LOTR
(PH! addikt)
folyamatosan újul a PH!
mert ha keresésbe írok az egyből a minden szóra opciót veszi hál' Istennek (meg a tervezőknek :)) )
One Ring to rule them all
- Privát
- 2004-01-30 05:30:44
Köszönjük Neked ó PH! Nagy Mágusa, hogy betoltad az Utolsó hozzászólásaim fíícsört a jobb rekeszbe. Áldassék a neved!
Szerk.: És még okos is, nem írja ki kétszer ugyanazt.
[Szerkesztve]
(#69) kamikaze boci válasza kamikaze boci (#68) üzenetére
- Privát
- 2004-01-30 07:59:28
Ebben lehet, hogy tévedek, de ezek szerint bejelentkezni se kell mostantól?
Cáfoljon, vagy erősítsen meg valaki..
(#70) Som@ válasza kamikaze boci (#69) üzenetére
- Privát
- 2004-01-30 08:00:56

Som@
(őstag)
:DDD
Oh. És az aktív témák+új ablak felállás is a régi elvek szerint működik. :P
Hát persze...
müxik az utolsó hozzászólásaim :)
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
(#72) kamikaze boci válasza Som@ (#70) üzenetére
- Privát
- 2004-01-30 08:05:21
Ha még az egyéni avatart is megkapjuk ''karácsonyra'', akkor előásom a pajzsomat:D
(#73) Parci válasza kamikaze boci (#69) üzenetére
- Privát
- 2004-01-30 08:47:08
Cáfolom. Be kell.
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.
(#74) kamikaze boci válasza Parci (#73) üzenetére
- Privát
- 2004-01-30 08:53:39
Kiléptem a böngészőből, és csak néhány perc múlva indítottam újra. Lehet, hogy a ''sok'' pihenéstől öntudatlanul bejelentkeztem (ez azért ilyesztő :)
Az egyéni avatar kérdést viszont nagyon következetesen kerülöd, mi a helyzet vele?

ranger
(lelkes újonc)
Hee dikk!!
Ez a dizájn nagyonteccik! Az előző is jó volt, de ez még jobb!
Jövök, megyek, intézkedek. Aláírok, pecsételek.
(#76) Cathfaern válasza kamikaze boci (#68) üzenetére
- Privát
- 2004-01-30 15:25:14
Most legszívesebben beraknám ezt smiley-t: :) (igaz elég erőteljes kultúra keverés lenne, de most az lényegtelen :D) Ez az általam legjobban várt újítás, mióta a PH!-ra beregisztráltam (pontosabban a PH-ra, mert akkor még nem volt felkiáltójel :P)

[amne]
(senior tag)
Szőrszálhasogatás ON
Volt róla szó hogy az Új hozzászólás, Regisztráció stb, sor még nem a végleges formájában tündököl. Lenne egy javaslatom, ahogy nekem tetszene: olyan kis keretbe kéne rakni mint amilyenben most a FRISS HÍREK, FÓRUM TÉMÁK vannak, szép sárga vonal végig menne az oldal tetején és jobb oldalon a Gyorskeresés felirat is ilyenben lenne az én elképzelésem szerint. Így kapnánk egy szimetrikus keretet, ami kiegyensúlyozná az oldalat mert most érzésem szerint egy kicsit ''nehezebb'' baloldalt, ott a tagolások ebben a sárga keretben vannak felül és jobb oldalt pedig üressen állnak. Szerintem.
OFF
מת(נ)יהו
Majd teszünk pár dögnagy bannert a jobb hasábba, akkor kiegyensúlyozódik ;]. Csak vicceltem...
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.