Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Vitus

Vitus
(őstag)

Nem értem mi az oka annak, hogy nem raknak dvi-t rá. Én ha veszek tft monitort tuti csak olyat veszek amin van még ha 10k-val többe is kerül, mert ha már egyszer kiadok ennyi pénzt azon minden legyen, ha van valós különbség ha nincs a kettő között.

Jobb ma egy túzok, mint holnap!

(#2) Wildmage

Wildmage
(senior tag)

Az ára nem rossz, de akkor se veszek LG-t...

(#3) g@bo válasza Wildmage (#2) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

pedig mindenki a 1730b-re húzza a r...pát.

(#4) Doviziozo válasza Vitus (#1) üzenetére

Doviziozo
(senior tag)

Gondolom így olcsóbb az előállítás! Valószínű, hogy megmaradt nekik sok analóg bemenet! :DDD

Forza Rossoneri!

(#5) steveetm

steveetm
(PH! addikt)

Azt magyarázza már el nekem vki, hogy hogy láthattam én ezt a moncsit egy hete a media marktban, vmi 110k ért. f419 és e között filóztam hogy meiket kéne, aztán végülis egyiket se vettem, most meg venném az lg-t, de sehol se kapni, és az ára is felment.
Üdv.: steveetm

(#6) e-biza

e-biza
(őstag)

volt egy idöszak amikor állitolag az EU meg akarta vámoltatni a DVI csatlakozókat. Lehet emiatt spórolták le.

Liƒє is too short. - http://www.lowcostdomain.eu

(#7) Vangelis válasza steveetm (#5) üzenetére

Vangelis
(PH! kedvence)

Az így járás tipikus esete:):)

(#8) Doviziozo válasza steveetm (#5) üzenetére

Doviziozo
(senior tag)

szombaton még volt az MM-ben (westend)

Forza Rossoneri!

(#9) LordX válasza g@bo (#3) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amióta Samsung 173P-m van, a TFT monitor az MVA panlenél kezdődik :) 25ms ide, vagy oda, a színeit egy TN panel nem képes visszaadni.

(#10) neduddki

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Vajjon sajat forasbul dogozik????: - ))))
Bővebben: link

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#11) yerico válasza steveetm (#5) üzenetére

yerico
(senior tag)

Pécs MM kapható 120 K sulinetre.
Amúgy meg tudom ajánlani, vettem magamnak egyet.

Kívánságműsor a rádióban: -Kérnék egy számot a BKV-soknak. Rhiannától kérném a Shut up and drive-ot!

(#12) yerico válasza yerico (#11) üzenetére

yerico
(senior tag)

20 perccel ezelőtt legalábbis még volt :)

Kívánságműsor a rádióban: -Kérnék egy számot a BKV-soknak. Rhiannától kérném a Shut up and drive-ot!

(#13) Divi

Divi
(fanatikus tag)

LG L1730B

Csak nekem van, hogy az alsó fénycső SOKKAL jobban átvilágítja a panelt mint a felső?
Van ebben felső fénycső egyáltalán?

lá lá lá lá lá lá lá Lila Liba gá gá gá gá gá gá

(#14) Vangelis válasza Divi (#13) üzenetére

Vangelis
(PH! kedvence)

szerintem ugyanúgy:) világitja át:)

(#15) Divi válasza Vangelis (#14) üzenetére

Divi
(fanatikus tag)

Akkor vagy vak vagyok vagy hülye vagy peches vagy essetleg az összes egyszerre. :)

(#16) tomas válasza Divi (#15) üzenetére

tomas
(tag)

Nálam 1715S van, ez is világosabb alul, ha szemből nézem.
De ha kicsit magasabbról, akkor már nem.

(#17) neduddki válasza Divi (#13) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Szokasos tn ficsor fenyero novelessel csokkentheto a szinelteres, de nem hiszem el hogy errol meg nem olvastalsehol : - )))

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#18) kismanus

kismanus
(kvázi-tag)

Vettem egy ilyet a Media-ban, azzal valami hiba volt mert rezegtek a betűk időnként. Aztán visszavittem és kipróbáltam egy másikat, az pixeles volt, a harmadik már ok. Egyébként az eladó azt mondta, ilyet nem igazán érdemes venni, akár szállítás közben is pixelhiba keletkezhet, baromi sok a selejt, ill az első két hét vízválasztó. Ezt értendő, hogy addig lehet számítani hiba kilakulására.

Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

(#19) Divi válasza neduddki (#17) üzenetére

Divi
(fanatikus tag)

Hát nem :)
De köszönöm a kiokosinkájt :)
Ezesetben csak a szemem fog kiégni.
Bár asszem inkább megszokom, hogy az egész monitorom tul. képp egy gradiens :D

(#20) Dzsekó

Dzsekó
(őstag)

Saturn-ban az eladó azt mondta hogy akár 1 pixelhiba után is cserélik ez azért nem rossz a többi surmák gyártóhoz képest.

KonicaMinolta új és felújított, színes és fekete-fehér A3-as méretű multifunkciós berendezések (másol, nyomtat, szkennel) eladása, bérbeadása és szervizelése karbantartási szerződéssel kedvező áron. Bővebb információ: 06-30-866-0563

(#21) Rolly válasza kismanus (#18) üzenetére

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem fél éve van LG 1710s- moncsim nekem nem is hiányzik róla a dvi, mert a vidikarimon sincs. a monitorba már 300-350km van (ennyit hurcolásztam, s semmi gond nem lett ebből kifolyólag.) amúgy sajnos van egy hibás pixelem, de az csak fekete háttérnél látszik, amúgy nem lehet észrevenni

(#22) krystman

krystman
(őstag)

Szerintem ezzel egy kicsit várni kell.Jön ebből még DVI kimenetes is.

(#23) Ati007

Ati007
(őstag)

Nekem ilyen van kb 1 hónapja és teljesen meg vagyok vele elégedve.Nincs pixel hibája és nem értem hogy miért mondják nem jók a szinei.Aki grafikai munkát végezz az ugysem vesz tft.t már csak a felbontás miatt sem. Szerintem általános otthoni felhasználásra és játékokra is teljesen jó, amit még észre vettem hogy több óra gépezés után sem fárad a szemem úgy mint a régi monitorom elött söt ha átüllök öcsém gépe elé akkor fél óra után már fáj a szemem pedig 100hz-es frissitésen van a moncsi.
Szerintem ebböl sincs több selejt példány mint a többi tftböl.Én úgy érzem jól jártam vele.

Mac Mini (2011)

(#24) arty

arty
(senior tag)

nekem is ilyenem van kb. 1 hónapja. DVI gondolom a segg-EU baromság miatt hiányzik róla :( - sajnos a hozzá adott vékony analog kábellel nekem kicsit csikos, a korábbi, kissé megtört kábelemmel pedig már 75hz-en is szellemképes :( -be kell ruháznom egy jó kábelbe :(

a képe nem rossz, bár azért a 19'' + 1280x1024 már láthato méretü pixeleket okoz :)

játékok alatt viszont csodálatos, azonban némelyik gameben LÁTHATO az utánhuzás, azaz sztem vagy kamu a 12ms, vagy érzékeny vagyok rá :O

az ag neovonál jobb választás, aki látta a két monitort egymás mellett legalábbis, az ezt mondta :)

Polus Mediamarkt, Europark Saturn - Sulientben 120-130k , s még tuti van, mert pokoli sok volt nekik legutobb is ..

én jövő karácsonyig már nem huztam volna ki a ViewSonic CRT-el .. :(

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.