Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) -=V3rthil=-

-=V3rthil=-
(őstag)

Jó kis gép, tetszik, kár, hogy biztos nagyon drága lesz...

hey-ho-let's-go

(#2) orbano

orbano
(PH! félisten)

tetszik!!! az árára meg inkább nem vagyok kíváncsi. inkább ''kukázok'' vhonann egy vaio sz1xp-t :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#3) Integra

Integra
(Jómunkásember)

fujitsu szimensz
itt bukott is a dolog:)

(#4) orbano válasza Integra (#3) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

azért ez nem amilo ;]

A vér nem válik VAZZE!™

(#5) Translator

Translator
(tag)

Teljes munkanap = 8 óra? :F

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

(#6) lb

lb
(lelkes újonc)

na, azert nem kell annyira lehuzni a markat. van egy 5 eves amilom, 800-as cerka, es meg mindig kiraly divx filmnezesre,mp3 hallgatasra stb, (igaz masra nem is hasznalom)

Nekem az a bajom ezekkel a baro jo geppekel hogy nagyon kicsi a display. Ha mar ilyen cuccot raknak bele, azert a kepernyo meret lehetne nagyobb, ezen komolyabb melot vegezni lehetetlen, sulyos szemromlas nelkul. Amire meg lehetne hasznalni arra sokkal kisebb konfig is eleg lenne. Szereny velemenyem szerint a felhasznalhatosag szempontjabol nem jol van pozicionalva ez a kategoria.

(#7) -=V3rthil=- válasza lb (#6) üzenetére

-=V3rthil=-
(őstag)

Nekem pedig pont az a lényeg a notebookoknál, hogy kicsik legyenek:). Ha otthon használom, akkor úgyis kirakom monitorra. Amúgy nekem egy amilo 1520-asom van, 12''-os és semmi bajom vele. A teljesítmény sem árt, programozni pedig szntem elég a 12es kijelző. Persze ha valakinek nincs asztali gépe, vagy legalább egy monitorja, akkor én sem ajánlanám, de második gépnek tökéletesen megfelel. Az egyetlen dolog, amire nem használható igazán, az a játék, de nem is az a cél:).

hey-ho-let's-go

(#8) erdoke válasza Integra (#3) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ez egy LifeBook, és egyébként is nagyon jó kompromisszumos gép. Különösen tetszik, hogy a sub 2 kg kategóriában elérhető az optikai helyére a plusz akksi. A kijelző mérete és felbontása is kb. passzol.
Bevállalnám, félek, hogy a leendő fönököm infarktust kapna az árától. :(

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#9) hétalvó válasza -=V3rthil=- (#7) üzenetére

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

Egyetértünk!

Ez is jobb lenne 12-es kijelzővel és valmi ULV procival, akkor 2nap is lehetne. :D

gyúrunk vazze

(#10) erdoke válasza lb (#6) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Szerintem pedig a notinál a hordozhatóság a legfontosabb, éppen ezért 2,5 kg fölött nálam már nem rúgnak labdába. Ezen belül pedig a kijelző felbontása alapján 11,1-14,1'' mérethatárokon belül lehet mozogni, a teljesítmény, az akkumulátoros üzemidő és a hordozhatóság között keresve a megfelelő kompromisszumot. Jól látható, hogy a 13,3'' nagyjából középen van ebben a tartományban, 14,1-hez nekem pl. már jobb lenne az 1440x900.
Abban igazad van, hogy ha szabadon konfigurálhatnám, én egy alacsony feszültségű mobil processzort tennék bele (1,2-1,4 GHz?), és egy 100 GB-os vinyót az új, 4200 rpm-es PMR HDD-ből.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#11) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Frankó kis noti, bár az árára azért kíváncsi lennék :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#12) REDeath

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én most hallo kelőször ilyen optika helyére tehető akksiról :B nagyon jó ötlet bár ahogy érzem, kissé le vok maradva :)

a fujitsu siemens mér olya nrossz amúgy? milyen konkrét hiábi vannak?

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#13) hétalvó válasza REDeath (#12) üzenetére

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

Ez a plussz akksi pedig nem mostani találmány. :)

Sokat adnak el belőle és sok hibásról hallani. Ez nem azt jelenti, hogy ez a széria is rossz csak nagy az esélye. Mondjuk egy Dell-el kisebb kockázatot vállalsz.

[Szerkesztve]

gyúrunk vazze

(#14) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Elfogadnám a mostani trutyi helyébe. Azon nem, hogy játszani, de még netezni se lehet normális sebességgel. Vmikor most már veszem a fáradtságot és dobok egy XP reinstallt rajta...

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#15) atosz

atosz
(őstag)

Nem rossz, de akkor már jobb lett volna kicsit kisebb kijelző és ezzel kisebb alapméret vagy tegyenek bele WXGA+ kijelzőt.

(#16) fsc válasza REDeath (#12) üzenetére

fsc
(kvázi-tag)

Mér rossz?
mer a slendrián japánok gyártyák a notebookot, nem azok a tüchtig kínaiak, mint a többit :W

(#17) fsc válasza hétalvó (#13) üzenetére

fsc
(kvázi-tag)

csak úgy érdekességképp:

http://mic.iii.org.tw/english/report/pop_Doc.asp?doc_sqno=3096
http://www.chugoku.meti.go.jp/etc/exploring/eg/shimane/i_09.html

(#18) fsc válasza hétalvó (#13) üzenetére

fsc
(kvázi-tag)

''Mondjuk egy Dell-el kisebb kockázatot vállalsz''

na persze....

http://index.hu/tech/anyadat/2007/05/18/szivat_a_laptop/

(#19) xedos

xedos
(PH! addikt)

Ez jellemző.. a két véglet :)

ATOSZ-t már ismerjük az extrém magas felbontás szeretetével...

lb: Vegyél 20''-os notit!

[Szerkesztve]

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#20) PLacc válasza Integra (#3) üzenetére

PLacc
(senior tag)

Ez egy Lifebook kérem szépen, nem sok köze van az EU-s FuSi kínálathoz (Amilo és társai). Ezeket többnyire Japánban gyártják, nem egy kategória (árban sem)...

Lécci, miután válaszoltál valamelyik hirdetésemre, privit is írj róla. Köszönöm! Rólam írták: http://tinyurl.com/prohardver

(#21) atosz válasza lb (#6) üzenetére

atosz
(őstag)

Csak kíváncsiságból: Min vagy milyen notin dolgozol/tál, aminek nem tetszett a képernyő mérete?

(#22) lb válasza atosz (#21) üzenetére

lb
(lelkes újonc)

volt egy par a kezem kozott, de az is igaz hogy nagyreszt desktop gepeken zuztam.
altalaban 3d/2d/web/programozasal foglalkozom.
Es ha 8-10 orat ulsz a gep mogott akkor kifolyik a szemed.
Az allando masolgatas, dugszolgatas, akkor ez megvan itt ami ott is, stb problemak elol
a vegleseg valtassal menekultem el. Csendesebb, kulturaltabb feeling.
Most egy 17'' MSI van, relative meg vagyok vele elegedve,
de a kovetkezonek meg nagyobb kijelzoje lesz...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.