Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

kep a belsorol? Mert elvileg ott van a lenyeg, mindenesetre aki vizhutest akar az inkabb informalodjon, olvasgasson s utana vegyen, szvsz nem ajanlott ez az integralt megoldas, eleg suta is 1 cpu-blokkal...

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#2) janpotocki válasza venember83 (#1) üzenetére

janpotocki
(VIP)

[kép]

(#3) venember83 válasza janpotocki (#2) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

koszonom szepen :))

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#4) Zé_Mester

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gyóóóóó :Y :Y :Y
Egész nagynak tűnik felülről. Lényegesen több hely van benne az Aurorahoz képest.
Esetleg árról vlm infó??? Kíváncsi leszek hány pénz lesz majd a céduláján :DD

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#5) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tesztet a népnek! :D

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#6) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

Elveszik a barkácsolók örömét :DD

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#7) kidude válasza venember83 (#1) üzenetére

kidude
(újonc)

a gigabyte site azt mondja, hogy:
Built-in liquid cooling system(include pump, radiator, tank set, 2x VGA & Northbridge waterblock)

Bár nem tudom eldönteni melyik a jobb? Ha nem adnak hozzá mindenféle béna blokkot akkor szerezhetsz magadnak hozzá pl jóféle heatkillereket.

Az árára azért nagyon kíváncsi vagyok. :Y

Érdekes, hogy a mélysége mindha kisebb lenne mint az új Aurora 570-é ami többek között ugye azért lett nagyobb, hogy jól elférjen benne 2 GTX:P. Ez ugye a sima Aurorában okoz némi gondot.

Anybody who plays the stock market not as an insider is like a man buying cows in the moonlight. -Daniel Drew

(#8) cOxeR válasza kidude (#7) üzenetére

cOxeR
(PH! addikt)

Akinek két GTX-e van, az vegye meg a házat, és vágassa méretre.... :))

http://www.flickriver.com/photos/nemethz/

(#9) janpotocki válasza kidude (#7) üzenetére

janpotocki
(VIP)

nem kizárt, hogy lesz a háznak extrákkal együtt árult változata, a kézikönyv viszont ajánlott, külön megvásárolandó alkatrészként tünteti fel egyebek mellett a VGA- és chipsethűtőt is.

(#10) trassher

trassher
(őstag)
LOGOUT blog

nem rossz az elképzelés, remélem nem sokára jön egy teszt is

(#11) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

aranyos, de hogy a belsejét nem látom át, az hót ziher :D

True Success is Blonde

(#12) Petek

Petek
(fanatikus tag)

Nagyon kíváncsi lennék egy tesztre, hogy mit tud ez az integrál vizes rendszer

In vino veritas

(#13) Dezike válasza Zé_Mester (#4) üzenetére

Dezike
(tag)

Cimborám cirka 1 hónapja vásárolt 1 thermaltake kandalf vd4000swa házat 75eFt-ért. A vizhűtés felszereltsége azonos a cikkben szereplö giga házhoz ezért szerintem az ára is azonos lehet nagyságrendileg. Bár a thermaltake-ben nincs fordulat szabályzó a ventikhez ez lehet megdrágítja ;] , a giga viszont nem full aluminium.

TDU2 nick : SiroMokus

(#14) Gaben01

Gaben01
(senior tag)

Nem rossz az elképzelés,de én inkább maradok a 3D Aurora-mnál és az általam összerakott vízhűtésnél.Jó lenne tudni mekkora az a hőleadő,mert ha mondjuk rákötném a cpu mellé a chipsetet,a vga-t és a hdd-ket is (2db-ot mondjuk,ahogy a jelenlegi rendszerem kinéz),akkor nem árt ha ezekkel meg is tud bírkózni.Egy tesztre én is nagyon kíváncsi lennék.
Összességében tetszik a ház,szép,de az ára is az lesz.

http://9gag.com/ A függőség garantált.

(#15) X@b3e válasza Dezike (#13) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

Hát nemtom, a TT vizes megoldásai nem valami fényesek. Gigáról nincs tapasztalat.

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#16) edipqe válasza X@b3e (#15) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

az elgondolás tetszik, csak kérdés ez így vakítás-é vagy ténleg frankón hidegen tartja a cumókat.

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#17) Remington válasza X@b3e (#15) üzenetére

Remington
(őstag)

van a gigának is vízhűtője, a 3d galaxy, ami ráadásul nem is szerepelt rosszul a ph!-tesztben:[link]

tetszik a házikó, bár külsőre sztem nem egy nagy eresztés :)) a belseje meg tiszta 3d aurora
viszont őszintén szólva én se vennék ilyen házat, a házi barkácsolás jobb:))

(#18) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

pont a belsöröl kellene kép egy ilyen háznál :D

mod: megint gyors a net.... msot hozta be a képet a 2. hsz-ban :B

[Szerkesztve]

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#19) hardzsi2

hardzsi2
(tag)

Nekem szimpatikus ez a vízhűtéssel egybeépített megoldás, ha a hűtőteljesítménye jobb és halkabb egy komolyabb ventillátoros hűtésnél (mert ha nem, akkor nem sok értelmét látom a vízzel való szöszölésnek). Akinek még nem volt vízhűtése (mint pl. nekem), annak kezdéshez mindenképp jobb megoldásnak tűnik, mint különféle dobozokkal, tartályokkal és csövekkel körberakni a gépházat és fúrva-faragva rögzíteni az egyes komponenseket.

Külön szimpatikus ez az elosztós megoldás, mert így bővíthető a vízkörbe vont hűtendő alkatrészek listája - már ha a hűtő rendesen el is tudja vezetni a többlethőt. Elsőként mondjuk csak a procikt hűtöm, később esetleg a VGA-t is vagy az észeki/déli hidat - tuningnál kiderülhet, hogy melyiknek van értelme.

Továbbá nekem ez a formaterv nem unszimpatikus, bár elfogult vagyok, mert nekem is Gigabyte házam van (Triton) és szeretem a kevéssé csicsázott (értsd: no plexi, no fények, no rücskös céltalan formaelemek) dolgokat.

I hope you're not being paid to troll, because you aren't doing a particularly good job. - posted by: Donovan, 26 January 2009

(#20) kovy79

kovy79
(őstag)

A belseje nekem is kínai kissé.
A névválasztás nem sikerült valami jól:
-Milyen házad van?
-Hát Mercury!

Amúgy szép és biztos jó, csak a leendő ára...

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#21) cOxeR válasza kovy79 (#20) üzenetére

cOxeR
(PH! addikt)

Jó megvilágítás! :DD

http://www.flickriver.com/photos/nemethz/

(#22) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

most esett le, hogy ez egy aurora a tetején egy vizes akármivel és ehhez igazitott elölap :D

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#23) Zé_Mester válasza Ősember (#22) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tévedés szerintem hogy ez egy Aurora belsőre épülne. :P
Csak nézd meg az alaplap lefogató csavarjainak helyét:
Az Aurora-ban a 5,25'' keret meleltt volt 1-2 cm-rel a csavar helye, itt azért méretes hely van a z utolsó csavar és a belső keret között.
Szerintem :))

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.