ez több, mint fél kiló?? 
nem szakítja be a szélvédőt? 
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
ez több, mint fél kiló?? 
nem szakítja be a szélvédőt? 
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

Attól függ, mivel bővíted... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mondjuk, nem lenne rossz pl a kocsi csomagterében, vagy inkább a kesztyűtartójában elhelyezett notivinyó USB-s rackben, a kocsi hálózatára kötött 5V-tal bővítve, melyre a filmeket kényelmesen PC-ről pik-pak fel lehet tölteni. Vajon tudja kezelni az USB-s vinyókat is?
Viszont a kijelző felbontása nem kevéske? 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
Ja én is épp azt néztem, méretre (7'') szép nagy a többiekhez képest de ehhez dukálna már a 640x480... 
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

Azt hiszem elegendő a felbontása.
De egy 640x X felbontás megjeleníthető lenne már egy ekkora kijelzőn.
Remélem lesz nagyob testvére.
A tolató radar funkció az nagyon jó 5let,vajon sima videó bemenete lehet?!
.::www.megadanceradio.hu::.

Megelőztél pár mp vel

Azért nem írtam 640x480 mert 16:10 nem tünik így elsőre a kijelző.
És ugye akkor 480x360asnak kellene most lennie a felbontásának
.::www.megadanceradio.hu::.
Hello
Jókis cucc. 
Vajon egy 250-300-as SATA-s vinyót is rá lehet kötni, nem merülne le túl hamar?
Megjelenhetne már Mo-n is ez a DMV...
"Csak úgy mondom"

Nekem az tetszene, ha a szélvédő helyén lenne a kijelző és vezetés közben/helyett nézhetném a filmeket. De egyelőre ez is megtenné. 
''Szanya csak egy van.''

Kötve hiszem, hogy külső 3,5''-os vinyót elvinne USB-ről, ezért írtam a notivinyót, de azt is inkább az autó elektronyos hálózatáról etetni. Ráadásul 80GB legkevesebb 10 film teljes DL-lemezekkel számolva. Ennyit autóban tölteni embertelen. Ha mégis kevés az a 10 film, akkor meg legfeljebb az OSB-s vinyót rákötöd a notira és cseréled a filmeket. Azért is notivinyó, mert az autóban fellépő mostoha körülményeket, mint a rázkódás, esetleg hőmérséklet jobban elviseli, és a fogyasztása is barátibb, kisebb, esztétikusabb, könnyebben hordozható. Ugyanis ha a rádión felejtett előlapi panel ok arra, hogy feltörjék a kocsit, akkor egy ilyennel és egy széles körben használható hardverrel felvértezett járgány meddig van biztonságban? 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
Amíg gurul...
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html