Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

ez több, mint fél kiló?? :Y
nem szakítja be a szélvédőt? :DDD

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#2) macilaci78 válasza Muton (#1) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Attól függ, mivel bővíted... ;]

Mondjuk, nem lenne rossz pl a kocsi csomagterében, vagy inkább a kesztyűtartójában elhelyezett notivinyó USB-s rackben, a kocsi hálózatára kötött 5V-tal bővítve, melyre a filmeket kényelmesen PC-ről pik-pak fel lehet tölteni. Vajon tudja kezelni az USB-s vinyókat is?

Viszont a kijelző felbontása nem kevéske? :F

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#3) t72killer válasza macilaci78 (#2) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja én is épp azt néztem, méretre (7'') szép nagy a többiekhez képest de ehhez dukálna már a 640x480... :U

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#4) Devid_81 válasza macilaci78 (#2) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Azt hiszem elegendő a felbontása.
De egy 640x X felbontás megjeleníthető lenne már egy ekkora kijelzőn.
Remélem lesz nagyob testvére.
A tolató radar funkció az nagyon jó 5let,vajon sima videó bemenete lehet?!

.::www.megadanceradio.hu::.

(#5) Devid_81 válasza t72killer (#3) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Megelőztél pár mp vel :D :D
Azért nem írtam 640x480 mert 16:10 nem tünik így elsőre a kijelző.
És ugye akkor 480x360asnak kellene most lennie a felbontásának

.::www.megadanceradio.hu::.

(#6) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
Jókis cucc. :C
Vajon egy 250-300-as SATA-s vinyót is rá lehet kötni, nem merülne le túl hamar?
Megjelenhetne már Mo-n is ez a DMV...

"Csak úgy mondom"

(#7) Szanya

Szanya
(tag)

Nekem az tetszene, ha a szélvédő helyén lenne a kijelző és vezetés közben/helyett nézhetném a filmeket. De egyelőre ez is megtenné. :)

''Szanya csak egy van.''

(#8) macilaci78 válasza Csapi007 (#6) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Kötve hiszem, hogy külső 3,5''-os vinyót elvinne USB-ről, ezért írtam a notivinyót, de azt is inkább az autó elektronyos hálózatáról etetni. Ráadásul 80GB legkevesebb 10 film teljes DL-lemezekkel számolva. Ennyit autóban tölteni embertelen. Ha mégis kevés az a 10 film, akkor meg legfeljebb az OSB-s vinyót rákötöd a notira és cseréled a filmeket. Azért is notivinyó, mert az autóban fellépő mostoha körülményeket, mint a rázkódás, esetleg hőmérséklet jobban elviseli, és a fogyasztása is barátibb, kisebb, esztétikusabb, könnyebben hordozható. Ugyanis ha a rádión felejtett előlapi panel ok arra, hogy feltörjék a kocsit, akkor egy ilyennel és egy széles körben használható hardverrel felvértezett járgány meddig van biztonságban? :(

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#9) bambano válasza macilaci78 (#8) üzenetére

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Amíg gurul...

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.