Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) L3zl13

L3zl13
(PH! nagyúr)

'' a DDR400 és DDR2-800 memóriával használt, de egyéb paramétereikben hasonló Athlon 64-ek teljesítménye ugyanis elég jól fedi egymást''

Amit én láttam tesztet, abban csak 667MHz-s DDR2-t hasonlították egy jól beállított DDR400-hoz. És ott egy hajszálnyival volt lassabb az AM2. Én egy minimális gyorsulásra számítok a kiforrott DDR2-800 memóriatámogatással.

Aki hülye, haljon meg!

(#2) ^Bundi^

^Bundi^
(őstag)

énis :)
és aztis, hogy addigra lemegy ezen memóriamodulok ára, mert most igen magas :(

Nos Omnes Una Manet

(#3) Loha válasza ^Bundi^ (#2) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

Inkább több értelme van a DD2-400-as és DDR2-533-as moduloknak mert teljesítményben sztem kb. DDR400, de árban meg néhol nagyon olcsón beszerezhető :)

(#4) fasyrt

fasyrt
(őstag)

Én meg remélem, hogy minél hamarabb eldöntik, mert júli elején akarok új gépet venni :)
És nekem aztán tökmind1, csak hasítson mint a szél, mert ugye sd-ről váltok :)

(#5) fLeSs válasza L3zl13 (#1) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

a hkepc oldalon van am2 teszt, a ddr2-800 ugyanolyan gyors, mint a ddr400, sőt...

(#6) Scream007

Scream007
(őstag)

azért kiváncsi leszek egy memória gyorsítómóddal megtámogatott ddr2 800as ram everest eredményeire :C
Gondolom ezek után már tuninggal az 1.0 és 1.1 ghz se elérhetetlen, na azok az eredmények milyenek lesznek. :DD

BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

(#7) Agyasima válasza fLeSs (#5) üzenetére

Agyasima
(senior tag)

Izé, adol egy linket? Ez a DDR2 laikus tudatomban eddig csak parasztvakításként probál megformálódni, nagyon homályosan. Ezexerint -mondjuk - egy DDR 566/600-as modult egy DDR2 1200-as fog talán majd elverni?

toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...''

(#8) Loretto válasza Agyasima (#7) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

[link]

Soirée...

(#9) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Érdekes ez a DDR2-800 vs DDR400... Mondjuk nekem úgyse lesz pénzem szvsz 800-as ramra, így beérem a kisebbel :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#10) Agyasima válasza Loretto (#8) üzenetére

Agyasima
(senior tag)

Hogy itt mennyien tudnak kínaiul... :) Vagy csak a képeket szoktátok nézegetni? :))

toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...''

(#11) Jim Tonic válasza KrenAtesz (#9) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

:F
Azért a kettő közül történő választásnál nem az ár az elsődleges szempont. Talán inkább a ''vas''.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#12) mAtech

mAtech
(fanatikus tag)

Egy észrevétel a cikkel kapcsolatban:
''...kétmagos CPU-k már megjelenésüktől fogja támogatni fogják...'' :)

Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog miránk...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.