Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem meglepő, nyilván a legújabb generációs GPU-t teszik a Teslába, az viszont fura, hogy ebben az esetben a "VGA" csak 160 wattot fogyaszt, míg desktop társai (GTX 280) esetén 230 watt körüli fogyasztást rebesgettek az nV illetékesei. Vagy csúnyán elnéztem valamit?

janpotocki: Kösz, azóta újraolvastam a két idevágó cikket és valóban. :K

[ Szerkesztve ]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#2) janpotocki válasza venember83 (#1) üzenetére

janpotocki
(VIP)

nem nézted el, csak itt tipikus fogyasztásként tüntették fel a 160 wattot, a maximális 225 watt

(#3) Mans20

Mans20
(őstag)

Ez most mi az anyám akar lenni?én már nemértem.

(#4) OkosTibiKing válasza Mans20 (#3) üzenetére

OkosTibiKing
(tag)

hát pedig érthetö ez. már 1 tegra is képes kiváltani jopárszáz szervert egyszerre a modelezések terén és igy jókora öszeg fojik be az nv-nek és ez nem játékra van :)

Okos Vok.

(#5) kNorbi88 válasza OkosTibiKing (#4) üzenetére

kNorbi88
(újonc)

Hehe, várom az első CUDA portot Crysisből :D

Shit happens:)

(#6) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Tesla forog a sírjában... :(

(#7) flimo válasza cizoe (#6) üzenetére

flimo
(őstag)

Mármér? Elolvastad a cikket? Tudod mire valók?

Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

(#8) nyunyu válasza cizoe (#6) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Tesla forog a sírjában... :(

Pedig Nikola Tesla sosem az alacsony aramfogyasztasarol volt hires :))

Egyszer mikor kedvenc tekercseivel jatszott, kigyulladt a laborjat eteto eromu, mert sikerult tulterhelnie...

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#9) Kopi31415 válasza flimo (#7) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

merz zod es nem piros a termek. meg NV logo van rajta.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#10) BITBOYS válasza Mans20 (#3) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Nem értem de fasza :D

Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

(#11) szasza_xp

szasza_xp
(senior tag)

Vajh ezeken is akad a Crysis ? Szerintem igen :D

“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai

(#12) flimo válasza szasza_xp (#11) üzenetére

flimo
(őstag)

Ha megnézed a képet, nincs a kártyán kimenet. Főleg nem a rackbe szerelteken.

(#13) flimo válasza BITBOYS (#10) üzenetére

flimo
(őstag)

A jól párhutamosítható feladatokat nagyban meggyorsítják. Nagyságrendekkel, és most tényleges nagyságrendekről beszélek: tízszeres, százszoros gyorsulás is lehet. Jellemzően mi jól párhuzamosítható? Vektorösszeadás, mátrixműveletek és hasonlók. Fizikai, kémiai számításoknál lehet remekül használni, vagy ismerek egy srácot, aki egy olyan cégnél van, akik tőzsdei szimulációkat futtatnak ilyen kártyákon, és ugye a tőzsdén nem kell ecsetelni, hogy az idő pénz. Tízszer olcsóbban kijönnek ilyen kártyával szerelt gépeken, mintha cpu-kból rakták volna össze ugyan azt a kapacitást.

(#14) BlueDeath

BlueDeath
(fanatikus tag)

Az "általános célú" kicsit furcsán hangzik. Nyilván a marketingesek találták ki.
Én arra várok, hogy egy MentalRay-t portoljanak egy ilyen vasra. Azzal már tudnék mit kezdeni.
Nem is értem miért nem szakadnak rá a nagy cg-stúdiók a megoldásra... :F

Keresek SILICON GRAPHICS octane-hoz vpro grafikus rendszert.

(#15) Kopi31415 válasza BlueDeath (#14) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Általános cél alatt azt értik, hogy az atomrobbanástól kezdve akár különböző matematikai problémákon át bármilyen nagy elemszámú feladatra ráhúzható. És azt, hogy bár GPU alapú, de nem VGA-nak, és nem grafikai kártyának szánják. ezért sincs rajtuk DVI és egyéb videocsati.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#16) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez vége valami hasznos dolog: matematikai és fizikai modellezésekhez (főleg valszámos problémákhoz) nagyon jól jön egy ilyen kütyü.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.