Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nozs23

    addikt

    válasz dnelb #12178 üzenetére

    Nekem most volt egy egyhetes kitérőm Lumia 925-el.
    Én menekültem vissza. Sokkal lassabb a WP jelenleg(alkalmazások, weboldalak betöltése, multitasking, fej-fej mellett néztem a N5-el, a Lumia hosszú másodpercekkel tovább gondolkozott, alkalmazás váltásnál mindig újra betölti az adott appot, nem csak "vált", mint egy droid), értesítési rendszer egy káosz(minden üzenetet külön megkapsz egy felső értesítési sávban, egy diavetítés formájában -ez főleg akkor kellemes, amikor valakivel fél óráig beszélek Facebookon notebookon, majd bekapcsolom a telón a Wifit és kb 20 percig mutatja az üzeneteket, és ez nem is kikapcsolható-). Vagy a vas kevés alá, vagy borzasztóan optimalizálatlan a WP, nem tudom. Talán egy Snap800-as Icon-t bepróbálnék. A 720p-s pentile amoled kijelző is eléggé el van maradva az RGB Full HD LCD-től.
    Azokat a hibákat most jóhiszeműségből nem írtam le, amiket a 8.1 javítani fog: nincs statusbar, mindenért a beállításokba kell rohanni, hangerő szabályozás(mindent egyszerre irányítasz: multimédia, hívás, alkalmazás). Böngészőben nincs jelszómegjegyzés. Billentyűzet gyenge, javaslatok kb a szavak leírása után jelennek meg, nincs swipe.
    Ami jó: kamera, kamera app. Ebben a Nokia mindig is az élen volt. Maga a készülék. 925 szerintem az egyik legszebb telefon. Alkalmazások szépek, egységesek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák