Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) cannibal

cannibal
(fanatikus tag)

Brutkó ;]

(#2) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép példány. De sose fogja megérni az árát, az is tuti.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#3) bacsis

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem meg ronda... ezek az új alaplapok nekem nagyon nem tetszenek... úgy néznek ki mint anno a p3asok vagy a korai p4ek

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#4) ]Phobos[ válasza bacsis (#3) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

Mer? Pislogjanak is, vagy mi? ;]

Amúgy katonás rendben vannak rajta a cuccok. Nice.

[ Szerkesztve ]

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#5) FID

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Bejön a cucc nagyon is. De sosefogok kiadni alaplapért enyit. Életem legnagyobb hibájavolt h anno kiadtam 60k-t egy asus a8n30-sli deluxe alaplapért amibe 100mhz-vel tudttam többet huzni a 4200+ x2ön mint az a8n-sli se lappal.

www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!

(#6) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Az Asus alaplapok kinézetével sosem volt gond(ebben a szegmensben) :K

(#7) bacsis válasza ]Phobos[ (#4) üzenetére

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hiányoznak a szép nagy réz hőcsövek...
Jó'vanna nem tetszehet mindenkinek neeeem?
Én inkább maradok az X48nál! :R

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#8) sniper elite

sniper elite
(senior tag)

Nekem is jobban tetszik a mostani Rampage Extreme lapom,ha csak a látványt veszük figyelembe :)

(#9) Brae válasza bacsis (#7) üzenetére

Brae
(őstag)

Ez ES példány, nem ilyen lesz a végleges hűtés, tuti valami hítpájp szörny.

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

(#10) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Ez a ProbeIT jó húzás volt! :)

(#11) mokus1

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mi az az utolsó képen??,,VTT CPU POWER CARD?

(#12) ]Phobos[ válasza bacsis (#7) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

:R

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#13) Zé_Mester

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

durva jószág lesz, akárcsak az elődje.
tuti valami elmebeteg nagy hűtés lesz rajra, legalább 4t rézből kifarigcsálva :D

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#14) Tomi84 válasza Balika911 (#10) üzenetére

Tomi84
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nekem is egyből ez jutott az eszembe.
a 16 fázisu PWM monnyuk nagy baromság, ráadásul sok helyet is foglal. Ilyen kategóriájú lapom már bőven elférne "digitális" PWM, max 8-10 fázissal. Kissebb is meg nem is fűt annyira. Maga a lap viszont elég csinos és az ProbeIT hatalmas ötlet. Remélem hamar elterjed.

úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj

(#15) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ejjha, de tudnék örülni egy ilyennek :B :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#16) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

Na Pistike termék ez is, hogy elmondhassa, hogy az övé nagyobb.
Könyörgöm, legalább lenne gyakorlati haszna egy ilyen drága cuccnak, ráadásul még 3 hónap alatt el is avul. Mondjuk biztosan nem én vagyok a célközönség.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#17) Hunter2

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"A tuningolók dolgát megkönnyítendő, az alaplapon található reset- és bekapcsoló gombok mellett további kapcsolók is helyet kaptak"

A következő meg az lessz hogy olyan vga-t adnak ki amin alapban lessz tűlfeszelési lehetőség , te csak a megfelelő ellenállást rakod rá.

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#18) Kopi31415 válasza mokus1 (#11) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Megeloztel. En azt meg melletennem, hogy esetleg meg valami csatlakozo siman felmehetett volna ra.PCI, vagy valami hasonlo.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#19) shteer válasza Hunter2 (#17) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

galaxy már régóta gyárt jumperrel emelhető magfeszültségű vga-kat :P

nagyon brutál az alaplap. ASUS foreva' :DD
SLI és CF egy lapon :C

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#20) Zé_Mester válasza Ijk (#16) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem Pistike termék ez, sőt...

akinek szüksége lesz a lap adottságaira az nem fogja rá sajnálni a pénzt.
tuning szempontjából nem mindegy hogy egy alsó/középkategóriás lappal csinálod, vagy olyannal ami a leglegleg...
és van akinek csak ez számít. :K

a fesz mérési pont ötlete pedig a lehető legjobb, így nem kell a bios hülyeségét nézni, vagy a mérőprogram marhaságait, vagy épp a kis multiméterrel keresgetni a mérési pontot, hanem konkrét értékekkel tud számolni az ember, amik valós értékek. és ez nagyban segíti a tuningot (és most itt nem a "húzzunk rajta 10%-ot és az nekem elég" kategóriára gondolok.

az alaplapi vezérlőgombok pedig szintén a tuninghoz jönnek jól, pláne hogy azzal a kis joystick gombbal és a hozzá tartozó LCD Poster (gondolom ez is jár majd hozzá, kiindulva a Rampage Extreme-ből) a bios macerálása nélkül lehet az egész kócerájt állítani (VCore, VTT-GTL.....és még a többi kismillió opciót)

sztem jó lap lesz, persze meg fogják kérni az árát, ehez nem fér kétség.
de a minőséget meg kellett fizetni eddig is : egy full extrás A8-ast se gurítanak csak úgy az ember elé ;)

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#21) Balika911 válasza bacsis (#7) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

A hír végén írják, hogy ez ES lap. A véglegesen tuti, hogy lesznek hatalmas, hőcsővel összekötött bordák, nem is ASUS lenne, ha ezt kihagynák. :)

(#22) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

"Három 16 sávos PCI Express foglalat várja a bővítőkártyák telepítését. A termék támogatja a 3-way és Quad SLI illetve a Quad CrossFireX technológiákat is."

Most akkor tudok ebbe a lapba 3x HD 4870 X2-öt használni és 3x Nv 9800 GX2-öt :F
Vagy esetleg én értek félre valamit? :U :DDD
Először valami nagyon brutál höcsöves/vizhütéses hütési megoldásra számítottam, de végül nem az tárult elém :)
Elég egyszerű az egésznek a kinézete, a kis pöckök lent meg elég jó ötlet, hogy ha valaki sárazjéggel tuningol :D
Inteles lap, tehát max 12Gb memóriát lehet belepakolni?

[ Szerkesztve ]

Kezd iPon szint lenni...

(#23) ADAM1337 válasza Puma K (#22) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

támogatja. :K
ha megnézed a képet látni hogy nincs rajta a teljes hütés, mivel az sb helyén ott a hőpaszta,
a középső hütés meg gondolom a chipset méretét takarja el a kiváncsi szemek elől..

cars1dA

(#24) gfefe válasza Puma K (#22) üzenetére

gfefe
(őstag)

Igen kezeli majd az Nvidia karikat is más kérdés, hogy hogyan mert nem lesz max 16 sávszeles hanem csak 8 ha jól tudom... csak így adta az nvidia a szabványt.... máskülönben az ő lapjait nem nagyon tudná eladni :)

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#25) Thrawn válasza gfefe (#24) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tri-SLI-nél 16/8/8 lesz ha jól tévedek.

Different songs for different moods.

(#26) gfefe válasza Thrawn (#25) üzenetére

gfefe
(őstag)

adott 16 os sávot?

nem hiszem bár majd kiderül ha teszteli a ph... szerintem logikusabb a 8-8-8 ... de a fene sem tudja...

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#27) Zé_Mester válasza Puma K (#22) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

3db 4870X2 nem fog benne menni, mert olyat nem lehet.
max 4 mag (eddig)

de mondjuk 3db 4850/70 már simán mehet ;)

(#28) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egy beteg lap :W

True Success is Blonde

(#29) Oliverda válasza Ste (#28) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az és ráadásul még baromi nagy is ahhoz képest hogy csak 1 CPU foglalat van rajta.

Ennek ellenére biztosan megveszik majd jó sokan.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#30) Kopi31415 válasza Puma K (#22) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azert elgondolkodnek rajta, hogy kezeli a quad CF-et, ha csak harom PCIe slot van rajta...

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#31) Thrawn válasza Kopi31415 (#30) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

2 x 4870X2?

Different songs for different moods.

(#32) Balika911 válasza Kopi31415 (#30) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

2 db X2. :) Legalábis én úgy tudom, hogy a "quad" a GPU-k számára utal.

Jól elkéstem. :B

[ Szerkesztve ]

(#33) hétalvó

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

nf200-nak nem illene rajta lennie egy ROG-on?
Kéne sejteni legalább az árát, gondolom 60k+. És ameddig a proci árakból csak az 1000 dolláros extreme-et ismerem, addig óvatosan gondolok ezekre az új jövevényekre.

Az MSI komolyabbnak tűnik így elsőre szerintem, bár sose venném azt.

gyúrunk vazze

(#34) Tomi84 válasza Oliverda (#29) üzenetére

Tomi84
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

szerintem a legtöbb X58-as (de valszeg P55-ös, vagy akárhogy fogják hívni), lap ilyen lesz, mert van rajtuk plusz 2 memóriafoglalat. Annak meg azért kell a hely, egyértelmű, hogy kicsit szélesíteni kell majd a nyákot.
Jó nagy házikó kell majd hozzá.

úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj

(#35) subaruwrc

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hm hm.
azér elég komoly tuningarzenál sikerült annak ellenére hogy majd nem lehet tuningolni :))
már lassan megcsinál magától mindent :D várjuk a piros fekete hítpájp erdőt és a 90k-s árcédulát :C

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#36) Kopi31415 válasza hétalvó (#33) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mivel tud SLit ezért kell lennie rajta.

Balika, Thrawn, ez el is felejtődött rendszeremben. :B Akkor tudja biztosítani a 2*16sávot, vagy egyik 16, máűsik 8? Ha utóbbi, akkor nem fogja vissza a két GPU-t a szávszélesség?

És ha már it tartunk, létezik már a távoli PCIe, vagy sem? Mert mitnha ez is egy új fícsö lett volna a 2.0 bevezetésekor...

[ Szerkesztve ]

(#37) Zé_Mester válasza hétalvó (#33) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

60k+ ???? :Y

jólesz az sztem 80k+-nak is, de lehet keveset mondtam ;)

(#38) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem sem tetszik, VGA-n kívül nem sok minden fér bele... Kevés a PCI :(((

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#39) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Lesz ez 100k+, + heatpipe-dzsungel, ezen a lapon már tényleg nagyon sok extra van. :Y

Vajon az a kis sebváltó-szerű kis biszbasz "fsb" állításra van? ;]

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#40) old gray

old gray
(PH! addikt)

Ez megint felső-kategória. Inkább az átlaguser-nek szánt lapokról olvasnék szívesen infokat. Kihagynám a 45nm core2 duo / quad szériát és egyből erre váltanék. Kíváncsi vagyok, hogy egy átlag-tuninglap (mint anno a giga p35-ds3 volt) + i7 940-es cpu + 3GB ddr3 január környékén mennyibe fog kerülni. :U

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#41) sNORh válasza lezso6 (#39) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

kb.. alatta nemhinném hogy kapható lesz.. Nemgyenge lap lesz ez, már várom Gigáék hasonló megoldású lapjait :)

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#42) hétalvó válasza old gray (#40) üzenetére

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

azért belepréselhették volna 100k-ba a quad sli támogatást, 4*16 sávval, de úgy látom el vagytok ájulva tőle így is, mert asus meg rog meg marha drága. :D

Tudom az NV most nem számít mikor ott vannak az X2-esek, akkor még sok is az a 3 pcie16-os, de azért jó lenne ha mind 16-os lenne és nem 16-8-8. pláne 100k-ért.

gyúrunk vazze

(#43) CYBERIA

CYBERIA
(senior tag)

Nekem a Rampage-ről a 3dfx ugyanilyen nevű fejlesztése ugrik be.

A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

(#44) klambi

klambi
(őstag)

hát odavág de az ára túl fog lőni minden célon, legalábbis azon amit józan ember adna érte! :Y

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#45) subaruwrc

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ha van esze az asusnak akkor 50k körül adja és vinni fogják mint a cukrot...

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#46) Male válasza Kopi31415 (#36) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem kell hozzá... mert ez X58, a lapgyártó fizet az nVidiának, és kész.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#47) infectedmann

infectedmann
(senior tag)
LOGOUT blog

Őrült tuningosok szerelme lesz :)

http://avpuniverzum.hu - http://www.infectedmann.hu - iPhone 4S 16GB (fekete)

(#48) sniper elite

sniper elite
(senior tag)

Én annyiban kicsit elégedetlen vagyok, hogy nemrég vettem egy Rampage Extreme lapot, erre ha kijön a nehalem akkor gondolkodhatom máris egy másik lapban, tudom hogy ebben van a nagy üzlet nekik, de sok felhasználónak elég kellemetlen szerintem!

(#49) misirulez

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha jól tudom eddig nem létezett olyan lap ami egyszerre támogatná a cf-et és az sli-t is, nemde?
És ha jól olvasom a cikbből akkor ez a lap mind a kettőt tudja, tehát 2in ván?

érdekes...

(#50) old gray válasza hétalvó (#42) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Pont az ellenkezőjét írtam, soha nem volt ilyen drága lapom, de mindegy...

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.