Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

A Tigrises notira kíváncsi vagyok, remélem nem cseszik el pl numerikus billentyűzettel vagy valami más bakival.

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#2) Szemjuel

Szemjuel
(kvázi-tag)

külsőre nagyon jók ezek a billentyűzetek, de fel nem bírom fogni ki az, aki ezen 1 óránál tovább bármit is képes csinálni... én próbálkoztam vele, de nagyon fosch :S :W

(#3) Gonosz15

Gonosz15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A cím láttán már egy nagy tál paprikás krumplit vártam. :)

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

(#4) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Jól néznek ki eléggé! :K

Kezd iPon szint lenni...

(#5) Himym válasza Gonosz15 (#3) üzenetére

Himym
(senior tag)

:C

(#6) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A dizájnnal sosem volt gond az Acernél...

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#7) avman válasza Szemjuel (#2) üzenetére

avman
(őstag)

én meg már nem szívesen gépelek máson. ráadásnak az acer féle koppintás nem is annyira jó, mint az eredeti kisebb gombú, nagyobb hézagú szigetes sony bill, de még így is jobban szerettem, mint a hagyományos notibillt.

Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

(#8) rizso

rizso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az Acernek mindig is voltak szép gépei - ezek sem kivételek, főleg a második :B

(#9) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Szervizes háttérrel hogy állnak? Még mindig Csehországba viszik ki a gépeket javításra?

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#10) nbg

nbg
(fanatikus tag)

hmm... ez az eMachine eleg pofasra sikerult... siman kene.

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#11) zed1983

zed1983
(őstag)

A eMachine az rohadtul jól néz ki.

[ Szerkesztve ]

(#12) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Szepek, nagyon is.

alba gu brath

(#13) Duree

Duree
(PH! addikt)

Ha végre egy olyan LCD Pc jönne amiben egy remek VGA van,mondjuk legalább egy 4870 szintü,akkor már érdemes lenne foglalkozni vele,de nem földön túli áron.
Az Acer remek gépeket csinál,csak ez a BRNO szervízelést felejtenék el

(#14) LA_COSTE

LA_COSTE
(senior tag)

Ez az új felület nagyon jó fejlesztésnek tűnik. Komolyabb kinézetet eredményez.

[ Szerkesztve ]

(#15) blueMerle

blueMerle
(PH! kedvence)

Ez az új gemstone dizájn nagyon tetszik, erősen hasonlít a notimra /HP4515s/ valószínü pontosan ezért jön be :K Remélem a minőségre is odafigyelnek :K

[ Szerkesztve ]

(#16) Csaszykj

Csaszykj
(tag)

Az Acer az Acer... :)

Nekem bejövős kategóriába tartozik.

"nem az vagy, amit mutatsz, az vagy, amit megélsz, nem az vagy, amit hiszel, az vagy, amit elérsz..." PSP, Xbox360 bűvölést vállalok...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.