Hirdetés

Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz WynNyback #2641 üzenetére

    "A neten minden ingyen van. De "elvárják", hogy nézd meg a reklámokat. Szerinted ez normális? Még az ncore-n is. Ezt itt pontosan a probléma gyökere."

    Ezt elkérhetem aláírásnak? Az előbb már bejött az irodámba az ügyvezető, olyan hangosan röhögtem.

    Egy bekezdésben ennyi baromságot szerintem mióta tag vagyok nem olvastam. Minden egyes mondatod még rá is kontráz az előzőre, zseniális. Kb. sikerült összefoglalnod a mai fiatalság sötétségét és fogalmátlanságát, de tényleg. És ezt nem bántásból írom, inkább elismerésként.

    Azért egy apró iránymutatás, ha megengeded: semmi sincs ingyen, mindig fizetsz valamivel, legyen az valódi pénz, az adataid, stb. Ha meg nem, akkor hosszabb távon mindenhonnan kitesznek, vagy ki fognak tenni, de ez igazából csak az adott oldaltól függ, hogy hol szabják meg a határt.

    A hozzáállásod amúgy jól példázza, hogy a tartalomszolgáltatók kapcsoltak későn, kicsit lemaradtak, mint a zenei kiadók az mp3-nál. De! Idővel mindenki felzárkózik, aki nem, az kihal.

    Plusz bónusz, kicsivel feljebb: "Az ncore meg már a rendszer full abszurditását mutatja, az ottani tartalmak túlnyomó többsége biztos, hogy nem a szerző engedélyével van megosztva mégis bevételre tesznek szert belőle amiből nagyon kíváncsi lennék mennyit osztanak vissza. Mindenkinek jobb lenne ha fizetős tartalmak lennének de mégse mert akkor a marketing gépezet bebicsaklana. "

    Az ugye megvan, hogy erre megvan a lehetőséged, mióta világ a világ? Ezt úgy hívják, hogy vásárlás. Baromi nagy találmány, meg kell venned az adott szoftvert, filmet, bármit. Igen a pornó sincs ingyen, mert nem - pusztán - önmaguk szórakoztatására nyelnek be 3 gigantikus falloszt egyszerre azok a cuki lányok. Csak mondom, hogy a megvásárolt filmekben alul nem fut a f*sz nagyobbító reklám.

    Vagyis úgy hallottam, nem nézek ilyeneket. ;]

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Aktív témák